Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny, je tu ještě někdo kdo nakupuje na MMB a naletět této paní? Nebo snad někdo kdo si u ní objednal a dočkal se?
Ahoj, vydrz a dockas se. Ja jsem si objednavala v pulce listopadu a zbozi mi doslo po mesici. Pani se mnou komunikovala slusne, rekla bych ze opravdu jen nestiha…ale teda ty nervy jestli to dojde
![]()
Nejhorší je že jsem ji peníze omylem zaslala dvakrát a ty taky zatím nedorazili i když psala že už je odeslala… jsem spíš optimista,tak ´věřím,že to dorazí
jen to měl být dárek pod stromeček ![]()
Ja jen nechapu proc to posila geisem jako dopravcem. posilala to v patek a u me to bylo az ve stredu, si myslim ze ta posta je prece jen rychlejsi…snad ti to dorazi ![]()
Ja som cakala cca. 3 tyzdne na zbozi co mala oznacene skladem…ale myslim, ze to som este velmi dobre dopadla ![]()
Ale pani ani nebude najlepsi obchodnik…fakt ma vzdy pobavila jej hlaskou, ze denne dostava 150 e-mailov…keby to posielala a reagovala normalne ako kazdy predajca, tak by denne dostavala tak 50 e-mailov.
No kazdopadne uz u nej pre istotu radsej nic nekupim…
Já jsem naštěstí peníze neposlala
, ale chtěla jsem objednat auta (paní psala, že dorazí po víkendu a pak už nepsala a neodpovídala na emaily), tak jsem jí napsala, že to ruším a objednala jinde ![]()
ahojky,objednala jsem u paní karetní hru. přišla asi po čtrnácti dnech, takže vydrž, myslím, že podvodnice není.
Ahoj Leni ![]()
Tak ti teda nevím koukala jsem na stránky ty paní a má pozastavený učet a kupa negativního hodnocení ![]()
No právě!když jsem objednávala bylo na na jejich stránkách samé kladné hodnocení
snažím se být optimistka a doufám,že je to jen předvánočním shonem ![]()
já si myslím,že si toho paní prostě nabrala víc,než je schopná zvládnout.já měla juednu malou věc a přesto jsem čekala čtrnáct dní…
Ahojky,taky jsem u paní něco objednávala,bylo to už vloni a asi po 2měsících čekání na podzimní bundu sem objednávku zrušila,naštěstí sem neplatila dopředu.Paní se mě neustále vymlouvala,a vyloženě si vymýšlela co se s balíčkem opět stalo…nejhorší bylo že mi odepisovala až když jsem ji vyhrožovala
.Navíc má ty obchůdky na MMB 2,tak nechapu proč když nestíha si nenechá jen 1,nebo nejlépe je oba nezruší
já tam nakoupila, ale ne přes MMB ale normálně přes e shop.. na zboží co měla skladem jsem čekala 3 týdny, zaslala až po několika urgencích ![]()