MMB - Prorarasky - naletěl ještě někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
20.12.11 08:40

MMB - Prorarasky - naletěl ještě někdo?

Zdravím všechny, je tu ještě někdo kdo nakupuje na MMB a naletět této paní? Nebo snad někdo kdo si u ní objednal a dočkal se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
20.12.11 09:06

Ahoj, vydrz a dockas se. Ja jsem si objednavala v pulce listopadu a zbozi mi doslo po mesici. Pani se mnou komunikovala slusne, rekla bych ze opravdu jen nestiha…ale teda ty nervy jestli to dojde :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.12.11 09:11

Nejhorší je že jsem ji peníze omylem zaslala dvakrát a ty taky zatím nedorazili i když psala že už je odeslala… jsem spíš optimista,tak ´věřím,že to dorazí ;-) jen to měl být dárek pod stromeček :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.12.11 09:15

Ja jen nechapu proc to posila geisem jako dopravcem. posilala to v patek a u me to bylo az ve stredu, si myslim ze ta posta je prece jen rychlejsi…snad ti to dorazi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
20.12.11 09:26

Ja som cakala cca. 3 tyzdne na zbozi co mala oznacene skladem…ale myslim, ze to som este velmi dobre dopadla :)
Ale pani ani nebude najlepsi obchodnik…fakt ma vzdy pobavila jej hlaskou, ze denne dostava 150 e-mailov…keby to posielala a reagovala normalne ako kazdy predajca, tak by denne dostavala tak 50 e-mailov.
No kazdopadne uz u nej pre istotu radsej nic nekupim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.12.11 10:39

Já jsem naštěstí peníze neposlala :roll: , ale chtěla jsem objednat auta (paní psala, že dorazí po víkendu a pak už nepsala a neodpovídala na emaily), tak jsem jí napsala, že to ruším a objednala jinde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.12.11 17:03

ahojky,objednala jsem u paní karetní hru. přišla asi po čtrnácti dnech, takže vydrž, myslím, že podvodnice není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.12.11 19:45

Ahoj Leni :mavam:
Tak ti teda nevím koukala jsem na stránky ty paní a má pozastavený učet a kupa negativního hodnocení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.12.11 20:09

No právě!když jsem objednávala bylo na na jejich stránkách samé kladné hodnocení :-( snažím se být optimistka a doufám,že je to jen předvánočním shonem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.12.11 21:37

já si myslím,že si toho paní prostě nabrala víc,než je schopná zvládnout.já měla juednu malou věc a přesto jsem čekala čtrnáct dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.12.11 13:20

Ahojky,taky jsem u paní něco objednávala,bylo to už vloni a asi po 2měsících čekání na podzimní bundu sem objednávku zrušila,naštěstí sem neplatila dopředu.Paní se mě neustále vymlouvala,a vyloženě si vymýšlela co se s balíčkem opět stalo…nejhorší bylo že mi odepisovala až když jsem ji vyhrožovala :cert: .Navíc má ty obchůdky na MMB 2,tak nechapu proč když nestíha si nenechá jen 1,nebo nejlépe je oba nezruší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
22.12.11 16:14

já tam nakoupila, ale ne přes MMB ale normálně přes e shop.. na zboží co měla skladem jsem čekala 3 týdny, zaslala až po několika urgencích :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák