Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ráda bych se zeptala, jestli tu má někdo tuto vaničku. Budu objednávat přes internet a nerada bych vracela, protože nevyhovuje. Bude to dárek, tak aby to nebyl nějaký nepraktický nebo nepoužitelný průšvih.
Zajímá mě především, jestli je to dost velké na každodenní bežné použití, nebo jestli je to jen nouzovka. Má to jen 66 cm, je to i méně široké než běžná vanička…(běžné vaničky mají 80-100), tak si nejsem jistá, to dítě přeroste dost brzo ![]()
Když se to dá složit, jak je to vlastně pevné? Jak to drží tvar?
Vypadá to, že to má hodně příkré kraje, je to vůbec bezpečné a praktické, dá se do toho eventuelně dát nějaká síťka nebo podložka bez toho, aby se to poškodilo? Popřípadě jaká.
Jaké jsou ty barvy ve skutečnosti?
PS:Omlouvám se za překlep v názvu
.
Ahoj, vaničku neznám, nemám, tak nevím. Pokud to chceš kupovat někomu, kdo hodně cestuje, proč ne. I když dítko už sedí, tak se napustí voda, dítko si sedne a dobrý. Ale pokud na domácí použití, tak nevím, to spíš klasická vanička
![]()
Oni cestují hodně, ale zase bych ráda, aby to fakt bylo použitelné i doma, protože nemají zrovna teď nijak extra moc peněz a mít pouze cestovní…Chci koupit fakt něco praktického, aby pak nemuseli kupovat další.
Všimla jsem si, že jsem nedala odkaz, takže to napravuji http://mimi-vyskov.com/…nicka/modra/.
Dívala jsem se na net a teda žádnej výběr není
Našla jsem ještě toto: http://www.deticky.cz/…vanicka.html?…
Ale nevím.. Ty skládací se mi nějak nelíbí, na domácí použití právě moc nejsou ![]()
Ahoj, já tuhle vaničku mám. Je super, dá se převážet, malou jsem v ni koupala 4 měsice, pak už chtěla sedět ve velké vaně v sedátku. Jinak velikostně stačí v pohodě.
Jo a stabilní je, jen se nesmí přenášet s vodou. Já bych si klasickou nekoupila, aby mi tady pak nestála a nezabirala místo.
mám tuhle vaničku taky, růžovou. máme hodně malý byt proto tahle volba, protože by nebyla kde skladovat. jsem spokojená.
Holky - chtěla bych se vás zeptat - uvažovala jsem nad touhle vaničkou , protože my máme pouze sprchový kout a ještě k tomu nemáme odtok na zašpuntování
tak koupeme ve větší vaničce tvarované . O této skládací vaničce píšou , že je větší než ostatní , protože nemají zaoblené tvary .
Je opravdu větší ? Potřebovala bych to pro 2 letého syna a píšou právě , že je to až do 4 let ![]()
já nevím, jak je velká ta tvoje vanička, mám dvouměsíční dítě, je hodně velkej, má přes 6kg a hlavně je dlouhej a teda je to tak akorát. Ovšem dvouleťák zas sedí. Ale nám je jasný, že se tam Jonáš brzo nevejde a půjde holt pod sprchu - taky máme sprcháč a odpad nejde ucpat.