Baby World Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
podvedená 23
5.8.12 01:32

Ověřte

Nevíte někdo jak je možný, že má zase podíl ve firmě Šurkala, vrací peníze? Koukala jsme na OR, znamená to tedy, že když si vzal firmu zpátku že to řeší??? Jinak by si ořece nevzal firmu kde je údajně bílý kun, a nic o tom prodeji nevěděl. Vrátil Vám někomu peníze? Jana

• Citovat
  • Upravit
101 podvedená
9.8.12 21:20

Jak to dopadlo se Simčou

Paní Simona, která si mění příjmení, tituly, jména jako ponožky, je to patologická lhářka a podvodnice - vystupuje například pod jmény:
Kesslerova/Lenderova/Cervenkova/Baresova/Sabrsulova byla vyšetřována již delší dobu hospodářskou kriminálkou a byla pravomocně odsouzena na 13 let, dnes mi přišel několikastránkový spis, kde je vše celkem podrobně popsáno. Do tepláků se jí nechce, tak se vymlouvá již pár let na to, že je těhotná. Nicméně pro nás malé rybky, to, že bude 13 let sedět, znamená, že od ní už neuvidíme ani korunu. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
101 podvedená
9.8.12 21:29

A ještě dodatek: v její firmě Babyworld ve skutečnosti nikdo další kromě slečny Koptišové nikdy nepracoval, za všechny další osoby se vydávala samozřejmě také Síma, pan Šurkala byl opět obětí podvodu, je to těžce nemocný člověk, neměl ani přístup k jejímu účtu, vše z účtu samozřejmě bílila ona a házela to na něj. Nezaplatila ani firmě MESSENGER, které dluží přes 85 tis.

• Citovat
  • Upravit
také podvedená
9.8.12 22:53

bude muset nahrazovat...

Někde bydlí a z něčeho stále žije, něčím obléká děti, tak je možná potřeba ji navštívit… :cert: :andel: něco by to nahradilo…A bude dříve nebo později stejně 13 let lepit pytlíky, tak něco vydělá a splatí 8o :andel: :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
podvedená 23
19.8.12 07:39

OK to jsou dobré zprávy, hele ale proč tedy Šurkala bojoval zpět o firmu, když už to na ní bylo přepsáno v OR??? Když je bílý kun, jak tu píšeš, tak přeci musel bejt rád, že má takovou firmu z krku a ne se o ní prát - to nedává smysl??? :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Odpověd 2012
22.8.12 12:29

Milá anonymní pisatelko,

většinou na tyto bláboly nereaguji, ale ve Vašem případě a hlavně díky Vašemu sdělení mi to opravdu nedá!!! Proč, když tak urputně sdělujete údajná odsouzení a další informace se nepodepíšete??? Přece pokud je to pravda, nemáte se proč skrývat!!! Proč vlastně takovéto výmysly zveřejnujete??? Zkuste se zamyslet, píšete jak je pan Šurkala nemocný člověk atd, proč tedy nenechal firmu převedenou na mě a mojí kolegyni, aby jsme mohly situaci napravit??? proč si podal odvolání, aby mu společnost byla navrácena zpět?? Vždyt přece pokud je firma zadlužená, každý se jí rád zbaví a ne o ni bojuje??? viz Obchodní rejstřík!!! Pokud je dluh na MEssenger service v této výši, tak si spočítejte kolik zakázek muselo být doručeno, když běžné doručení stojí 200,– Kč!!! A pokud by Vaše bláboly byly pravdivé, existují přece věznice s dětmi, to bych už tam přece dávno byla, kam mě údajně posíláte, zákon neodkládá tresty kvůli dětem do 3 let je můžete mít u sebe i ve věznici!!! Lepší by bylo než něco takového zase někde zveřejníte a budete mě chtít poškodit, si souvislosti dát dohromady. Zřejmě Vám to dělá dobře, ale Síma pro Vás tedy opravdu nejsem. A v celkovém objemu 210 zakázek - 23 nevyřešených myslímj mluví za vše a pokud by Šurkala neudělal, to co udělal, věřte, že by byly vyřešeny i tyto zbývající!!!
:cert:
Děkuji
Simona Lenderová

• Citovat
  • Upravit
Dovaregan s.r.o.
23.8.12 19:11

Vyjádření k podvodu Simony Lenderové

Vážení zákazníci Nyní se vyjadřuji k předchozímu příspěvku paní Lenderové, ve
kterém píše, že se měl pan Šurkala odvolat z jednatele funkce kde už měla být
provedena změna v O. R. což není žádná pravda, protože v O.R.byl a je psaný
jednatelem pan Šurkala, který má velkou zodpovědnost. Změna O.R.byla provedena
u společníka kterým byla Olga Jakubů. Aby mohla Být provedena změna nového
jednatele tak nejdříve musí být sepsána notářským zápisem podepsaným panem Šurkalou pak může být v O. R. zapsán nový jednatel.Toto paní Lenderová neměla,
z tohoto důvodu to bylo soudem zamítnuto. Jsem administrativní pracovnice, proto
se velice v těchto věcech moc dobře vyznám a o všem jsem informována Tak nevím
proč paní Lenderová nalhává zákazníkum než, aby napsala popravdě jak to bylo.
navíc z pana Šurkaly dělá zloděje, aby lidem vrátil peníze, které nakradl což
není žádná pravda. Eva Martínková

• Citovat
  • Upravit
Odpověd 2012
23.8.12 20:02

Bohužel paní Martínková, ač jste admin pracovnice jak uvádíte, nemáte pravdu. Právě notářský zápis o převedení společnosti na mě, byl sepsán notářskou kanceláří dne 29.11.2011 pod zn : NZ 342/2011 JUdr. Blanky Čechové na Praze 6 - možno u ní ověřit. Když se do OR řádně podíváte, zápis byl na mě proveden a pak až na paní Jakubů!!!Pouze výmyslem pana Šurkaly resp paní Šurkalové, protože on není schopen ničeho v tuto chvíli. A když tedy nalhávám, že pan Šurkala peníze údajně neukradl, proč chtěla zadluženou firmu zpět a nenechal ji na pani Jakubů??? Logicky by se tak zbavil veškerých pohledávek, které jsou nyní vymáhané na něm. To by přece nikdo neudělal - to nedává smysl!! Ale on to právě udělat musel, protože kdyby ponechal firmu převedenou na nás, již by se nedostal k žádným dokumentům a vyšli by najevo další jeho podvody, které se samozřejmě prokáží i tak. Prosím přemýšlejte, než zase něco zveřejníte!!

Simona Lenderová

• Citovat
  • Upravit
Odpověd 2012
23.8.12 20:05

Jo a ještě dodatek paní chytrá :) jednatele odvolává z funce valná hromada, kterou tvoří ze 100% společníci firmy, jednatel se nemůže sám odvolat či sám jmenovat. Tedy je na společnících v tu dobu na mě a paní Jakubů, bylo právě Šurkalu odvolat!!! proto bojoval o svůj podíl, aby nemohl být odvolán z funce jednatele. OK, je tam, a nemusel být!!! proč tedy situaci neřeší :(:(:(

• Citovat
  • Upravit
Dovaregan s.r.o.
24.8.12 15:12

Odpověd na předchozí diskuzi

Paní Lenderová v této diskuzi ke kterým se zákaznici vyjadřují tak jasně z toho vyplívá, že Vy jste plno zákaznic poškodila, podveddla a neoprávněně se na nich obohatila.Ted vše házíte pana Šurkalu, který s tímto nemá nic společného. Z jedné strany píšete jak je nemocný a z druhé strany podle Vás okrádá zákazníky a krade to přeci nedává žádný smysl. Změna byla v O. R.provedena na společníka firmy na paní Jakubů a u jednatele firmy, ve které je od 23.5.2011 jednatelem beze změny pan Šurkala, který se stal oběti Vašich podvodů. Tak nepište, že se pan Šurkala odvolal, když ani z funkce jednatele od 23.5.2011 odvolán nebyl. Aspoň pište popravdě jak to bylo.To jestli má podvody svou nedbalostí to už je jiná věc, protože za svou nedbalost zodpovídá a ručí. Prostě se Vám nedlíbí pravda a tak se bráníte

• Citovat
  • Upravit
Odpověd 2012
24.8.12 19:44

Dobrý de paní údajná Martínková, jen mě zaráží jak vy víte všechny datumy, znáte pana Šurkalu, jestli je v ážně psycho??atd - nebo opět paní Šurkalová v přestrojení :) ale budiž. Vysvětlete mni tedy prosím a budu Vám velmi vděčná, proč když údajně tedy nic neukradl, nezavinil pročsi dobrovolně na sebe vzal zpět firmu, která je dle Vašich informací zadlužená a sproblémy? proč se odvolával, aby byl zpět jednatel? Vždyt by se zbavil velikých problémů, to by přece nikdo neudělal, ale on jo!!! proč tedy??? chtěl dobrovolně sitúaci řešit??? OK - proč to tedy nedělá???

• Citovat
  • Upravit
Dovaregan s.r.o.
25.8.12 12:47

Vážení zákazníci BabyWorldu-praha Dovareganu s.r.o.

Touto diskuzi Vás informuji, že paní Lenderová píše do všech komentářů a diskuzí jenom co jí hodí, ale pravdu nikdy nepíše. Se Šurkalovýma nic společného nemám ani je neznám, prostě nevím o koho jde.Jen vycházím z komentářů prověřených firem a diskuzí zákazníku z BabyWorldu-praha a z dokumentace O.R.Pan Šurkala je jednatelem v Dovareganu od 23.5.2011 bez přešení. Předchozím příspěvkem se Lenderová prozradila, že škody zákazníkum a veškeré problémy firmě Dovareganu s. r.o. dělá pouze jedna osoba a to je Simona Lenderová. Bojí se podvodů, které nadělala firmě a její podvody se brzy prozradí, protože plno zákaznic na ni podalo hromadné trestní oznámení. Z pana Šurkaly udělala psychopata, aby ho špinila a na www. stránkách dělá zle a výmysly na jednatele. V O. R.vyplývá, že jednatelem od 23.5.2011 beze změny je pan Šurkala. Paní Jakubů byla v O. R.vedena od.12.3.2012 do 19.5.2012 jako majitelka firmy, která v Dovareganu neměla žádnou funkci ani zodpovědnost. To samé paní Lenderová, která je psána v O. R.12.3.2012 a tento den ještě z O. R.vymazána. Není nikde prokazatelný důkaz, že pan Šurkala by se měl odvolat z funkce jak tu Lenderová neustále píše. Nejprve at si pořádně ověří O.R.ve kterém také figurovala a potom může dělat závěry. Ze sebe dělá většího blbce než je. Lenderová at se de léčit na psychiatrii, když neví co píše. Jsem administrativní pracovnice a, proto to píši, aby jste všichni byly v obraze jak to vše bylo a je. Všem poškozeným zákaznícím přejí, aby se jim vrátilo zpět o co s paní Lenderovou přišly Eva Martínková

• Citovat
  • Upravit
Odpověd 2012
25.8.12 15:47

Jasně tak nyní jste se paní Šurkalová prozradila, zase stejný slovosled, stejné věty- jako vždy. proč já bych měla dělat zle na diskuzích, na to stačíte vy sama :):) Nemíním s Vámi již diskutovat, nikdo nezpochybnuje že Šurkala je jednatel, jediná otázka byla, proč chtěl zpátky firmu, která je zadlužená a jsou v ní údajné podvody, když mohla zůstat na paní jakubů a on by se vyhnul veškerým problémům - VŠEM PROBLEMUM. Na to jste ovšem Pavlo ani jednou neodpověděla, naopak píšete dokola co já jsem měla udělat nebo neměla. To není směrodatné, směrodatné je, že Šurkala strašně chtěl a tedy je, jednatelem a majitelem i když nemusel být. Všem tedy musí vyvstát otázka PROČ??? Pokud budete odpovídat vy, na Vaše nesmysly již nereaguji.Jo a pokud bych se bála podvodů jak vy píšete, tedy vlastně opisujete moje věty, určitě bychom nechtěli mít firmu psanou na sebe, nebojovali bychom i přes POlici aby jste nám vrátila účetnictví a doklady, nechali bychom to v klidu na Šuirkalu a mohly bychom mít pohodu :) ovšem taqk to nebylo a vy to víte sama nejlépe. Vyhrála jste, firmu máte zpátky, tak se ale začnětě STARAT!!!

Hezký den
Simona Lenderová

• Citovat
  • Upravit
Odpověd 2012
25.8.12 15:50

A první kdo napsal, že pan Šurkala je nemocný člověk jste bylavy Pavlo v příspěvku ze dne 9.8.2012 pod Nickem podvedená!! A nyní zase píšete, že já z něj dělám psychopata!!!Ono si to Pavlo a spol chce trochu přečíst co jste napsali, třeba před týden. Z mé strany tuto diskuzi uzavírám, ale pro zákazníky zápis v OR hovoří jasně. POkud budete chtí spojení na manžele Šurkalovi nebo jejich dceru, která za ně také ráda vystupuje ( ale pozor-* je velmi vulgární ), klidně se na mě obratte: ***@seznam.cz.

• Citovat
  • Upravit
Dovaregan s.r.o.
2.9.12 12:11

Odpověd na diskuze Simony Lenderové

Tímto příspěvkem oznamuji, že nejsem Pavla ani Šurkalová jak mě Lenderová oslovuje. Jmenuji se Eva Martínková pod každým svým příspěvkem se podepisuji. Nyní vycházím z Obchodního rejstříku a odepisuji na věty Simoně Lenderové, ve kterých píši pravdu jak to bylo a jak to je. Pravda Lenderové se nikdy nelíbyla a nelíbí. Okrádá zákazníky a z pana Šurkaly dělá největšího podvodníka a zloděje.9.8.2012 jsem příspěvěk do diskuze nepsala, protože pod každým příspěvkem se podepisuji.Jsem administrativní pracovnice, proto se dobře vyznám v administrativě. Nevěřte příspěvkům, na které odepisuje Simona Lenderová.
Eva Martínková

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák