Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zajímalo by mě, zda jste někdo něco zakoupil z toho obchodu BabyWorld.
Zakoupila jsem zde http://www.babyworld-praha.cz/ autosedačku za 5 tisic a stále nic nemám, prodávající vystupovala s obchodem i na Mimibazar, Heureka a všude, kde to šlo. Zítra jdu podávat TO, ale zajímalo by mě - po čase někomu peníze vrátila, ale se mnou už vůbec nekomunikuje, máte někdo zkušenost? Jak to z vymáháte? S další autosedačkou mě sedačka vyšla nakonec na 11 tisíc ![]()
My jsem u nich nakonec nic nekoupili, i kdyz jsme uz byli skoro rozhodnuti objednat sedacku i family fix. Shodou stastnych nahod ale nakonec z obchodu seslo, pak jsem nasla spoustu negativnich recenzi a hodnoceni a bylo jasne, ze pres net urcite ne. Meli jsme cestu do Prahy, takze jsme se rozhodli nakoupit v jejich „novem“ obchode, ktery ale nebyl otevren, ackoliv na netu meli, ze uz mesic je otevreny. Na telefony ani maily nikdo nereagoval (a to jsme se mailem pouze ptali, zda maji otevreno a ani na toto nereagovali). To nas definitivne utvrdilo v tom, ze tady ne.
Co se tyce zkusenosti, byla tady na emiminu pred mesicem az dvema diskuse tykajici se tohoto eshopu, ale byla smazana (nebo tak neco). Mozna zkus kontaktovat adminy, jestli nemaji nejakou „kopii“ te diskuse, bylo tam vice informaci.
ahoj, tak bohužel s tímto pseudoobchodem mám i já své špatné zkušenosti. Na začátku prosince jsme v eshopu objednala autosedačku. Těsně před svátkama mi už přišlo divné, že sedačka stále nedorazila, takže jsem se obrátila na pani Novosadovou, která se mnou sice mailem komunikovala a neustále mě ujišťovala, že sedačku už předali kurýrní službě apod. Jednalo se pouze o sliby a výmluvy. Asi po týdnu komunikace (zkoušela jsem do obchodu volat, ale telefony mají nedostupné) mě odkázala na paní ředitelku, které jsem tedy hned psala mail, že bych tedy ráda svou objednávku stornovala a že požaduji zpět své peníze. Od paní ředitelky mi v pondělí přišel mail, že 27.12.2011 odesílají peníze zpět na můj účet. Už, ale co tohoto obchodu týká nevěřím vůbec ničemu, ani tomu, že údajná paní ředitelka a paní Novosádová není jedna a tatáž osoba. Takže pokud peníze tento týden nedorazí podávám na tuto podvodnou firmu trestní oznámení.
zdravím všechny poškozené obchodem Baby World Praha. Máme také velmi špatné zkušenosti. Na vrácení peníz jsme čekali 3 týdny a byly to samé sliby.
Přečtěte si na Heurece komentáře (zadejte si přes Google do vyhledavače Baby w. a vyjedou Vám i stránky Heureky přimo komentáře na BW.)
Stále tento obchod sleduji a vidím, že se nic nezměnilo, a poškozených přibývá. Proto radím, nečekat na nic a okamžitě poslat stížnost na ČOI a zároveň podat trestní oznámení. Zkuste se ještě spojit s více poškozenými maminkami a podat trestní oznámení společné.
Držím Vám všem moc moc palečky ať penízky dostanete zpět Babi 28
ahojte, tady byly opravdu pred 2 mesici dosti bourlive rekace na firmu BW,bohuzel, z nejakeho neznameho duvodu byla cela diskuze samzana a tak tato podvodna firma mohla okradat lidi dal. Doporucuji si precit recenze na mimibazaru i na heurece, jsou to opravdu podvodnici a lhari. Vyhnete se jim obloukem!!
Ahojte heledte a jak je tedy mozny po tom co tu píšete ze tedy prodávají ? Me peníze za fusak vrátili a ted sem si ho u nich v prodejně vyzvedla.prece kdyby bylo tolik trestních oznámení jak tu porad pisete tak by jim ren obchod už dávno zavřeli,ne ??ja tam byla a zboží tam normálně maj
Vážená spokojená zákaznice,
nebo spíše pracovnice Baby Worldu. První Vám vrátily peníze za fusak a teď jste si ho vyzvedla v obchodě, ale v kterém?????? Když stále mění adresy a nový se má otevřít až 9.1.2012. a jaké zboží mají tedy v neexistujícím obchodě, jste k smíchu jak tak můžete lhát, to jedno Vaše kladné hodnocení už váženou podnikatelku zBW nezachrání před vyšetřováním. Nebo spíše Vás, protože jste to jistě Vy sama!!!!! To se |Vám povedlo
![]()
Ahoj všem, taky patřím k důvěřivcům, kteří zboží zakoupili přes e-shop a teď marně čekám na doručení. Poraďte prosím jak postupovat dál…
Děkuji
Můžu se zeptat, vy jste někdo v té prodejně byl a skutečně zjistil, že existuje? Já se dnes pokoušela dovolat na čísla, ale jsou všechna nedostupná.
Mě tedy paní Simona Lennderová 14. 12. sedačku přivezla - dva měsíce po zaplacení, ale bez faktury a dalších věcí které byli objednány nebo přislíbeny. Takže maraton běží dál, ale už mě to tolik nebolí. Jen by mě zajímalo, jestli ten obchod skutečně běží.
winyanka píše:
Můžu se zeptat, vy jste někdo v té prodejně byl a skutečně zjistil, že existuje?
My jsme v pulce listopadu jeli do pry jiz otevrene prodejny na Klimentske (naproti Ministerstva dopravy). Zkouseli jsem tam i predem volat, jestli je opravdu otevreno, at nejezdime zbytecne, ale samozrejme to nikdo nebral a na maily taky zadna reakce. Prodejna otevrena nebyla, na vylohach akorat napisy brzy otevreme. Ted jsem koukala na jejich stranky a koukam, ze zmenili adresu prodejny, coz mi prijde fakt divne. V listopadu meli otevrit na jedne adrese a za par mesicu otevreli na uplne jinde.
Jo jo to vim, taky jsme na té Klimentské byli, ale to už měli sice výlohy, ale nikdo tam nebyl a pak mi řekli že se budou stěhovat atd. Jen by mě zajímalo, když teď mají psáno, že už otevřeli obchod, jestli tomu tak skutečně je, a jestli mám vůbec doufat, že mi zbytek zboží dodají
![]()
Dnes jsem tam byla a prodejna samozrejme otevrena neni, je to komplex firem, kam se ani neda dostat, zadna prodejna…zajimalo by me jak jste z nich tu sedacku vyrazili…mam pocit, ze je to naprosto nemozne..poradte mi prosim…
No já komunikovala jen s paní Lennderovou, bohužel to číslo už není aktivní.
takže moc neporadím, a zkoušela jste se tam dozvonit? nebo tam mají aspoň nějakou cedulku nebo ani to? To snad není možný.
jak jste prosím řešily storno objednávky - jen přes e-mail, nebo písemně doporučenou poštou?
Jak jste prosím řešily storno objednávky - stačí to e-mailem, nebo jste to posílaly doporučenou poštou - dost pochybuji o tom že ji někdo přebírá.