Babycal - špatné dávkování, nezředila jsem

Anonymní
11.5.25 03:47

Babycalm - spatne davkovani, nezredila jsem

Holky jsem uplne blba… kouoila jsem Babycalm, precetla si ze dat 10 kapek, tak jsem dala cca 10 kapek do nekolika UM, slo to blbe, spise mene kapek (uz ma asi treti - predpripravila jsem si tu vodu na UM na noc dopredu), no a bylo mi divne proc to tak blbe kape a proc se to tak blbe natahuje kapatkem a proc je tam toho tak malo. Az pak sem se docetla ze to mam zredut, coz jsem neudelala :,( Na mimi nic nepozoruju kuoodivu to vypila, ale ted silim, ze sem ji predavkovala? Ted nevim co s tim zbytkem v lahvicce, kdyz uz je kus pryc, jak moc naredit…

Jo a posledni dotaz - pise se tam ze davat mezi jidly - proc? Kdyz jsme na flasce, nemuzu davat rovnou do ni? :roll:

Radsi anonym, prijdu si jak hrozna matka. :zed:

Příspěvek upraven 11.05.25 v 09:24

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44208
11.5.25 05:39

Klid, jsou to jen bylinky :mrgreen:
Zbytek zřeď trochou méně než původní doporučení a kapej dál do flašky.

Mně včera dcera snědla půl balení probiotik s jahodovou příchutí, vytáhla si to z mého batohu a otevřela bezpečnostní pojistku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 07:28
@1Pears1 píše: Více

Ufff dekuju :kytka:

Divim se spis ze to cgudak vubec vypila, anyzovy mliko :*

A netusis proc se ma davat mezi jidly a ne do flasky? Kvuli tomu ze to nemusi s tim vypit? Smrdi to jak pendrek, to je fakt… ja to planuji davkovat jako Espumisan, tedy do jidla, i pediatr nerikal nic o pred/po jidle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.25 10:01

Taky se mi poprvé stalo to samé, naštěstí jen jednou, ale je to už přes čtyři roky a dítě žije. :lol:

• Citovat
  • Upravit
43037
11.5.25 10:15

Tyhle kapky podle me funguji tim, ze jsou sladke a diteti ta sladka chut prerusi to, co ho trapilo predtim (napriklad rozjety brek, ktery uz ani duvod nema). Ja tomu rikala kapicky proti placi. Dite zacne cucat, prestane brecet a kolikrat uz nezacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.5.25 10:16

A hlavne jsi to vlastne zredila v tom mliku, nemohlo se stat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 10:27

Jasny, dekuju moc holky za uklidneni a vysvetleni. Ja tomproste budu davat do toho mlika. Nejvetsi rev z boleni briska mame po krmeni prave, nedovedu si predstavit dat ty ji ty kapky po krmeni, to uz neotevre pusu a byl by to boj, protoze uz je plna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová