Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Celkový leh je 83cm, jen opěrka zad 43cm, jen sedák 28cm
Stříška oddělat nejde, to už jsem řešila teď v jedné diskuzi, zkusím najít odkaz
Dekuju mooc!!! setkala ses tim ze by to nejak vadilo ze striska oddelat nejde, u toh sprinteru to myslim jde.mela jsem chicco a tam bylo taky prusvitne okenko a v recenzich maminky hodne psaly e ikenku od slu¨nicka popraska…co ty na to??
Mě to teda nepraská to okýnko. Ani zatím nevadí, že ta stříška nejde oddělat, protože jsem to nakonec čistila houbičkou jak psaly holky v té diskuzi a je to čistý.
Anabelko, jeste te poprosim, ve starsich prispevcich jsem cetla ze si mela, nebo mas v-travel sportak.ja ho mam taky a maly se me do nej tak tak vejde.kdyz to posoudis s sprinterem…je vetsi:???asi mame na kocarky stejny vkus..:-)))
![]()
@ver.nem určitěě ten babydesign je větší a pohodlnější. Ten sporťák od V travel má snad všechny mouchy co mohl kočár mít. Já ho teď naposledy vytáhnu pro holku na chvíli, abych ji mohla vozit čelem k sobě a pak poletí do kontejneru
![]()
Jeje, ja jsem s nim snad i spokojena. v cem ti nevyhovoval??super zitra ho objednam z netu, na mimibazaru ho maji novy za 2700kc a normalne vsude je kolem tech 3400kc..uz se na nej tesim. moooc!!
![]()
Já když jsem ten kočár kupovala (2010), tak jsem si toho nevšimla, ale pak jsem zjistila, že mám o rok starší verzi. Sporťák je dost malý (na půlroční dítě ale bohatě stačí), v prostoru na nohy není igelit (takže jak malý začal chodit, tak jsem furt prala), polohování zad je na takovou sponu a pásek (potřebovala bych třetí ruku), na té novější verzi už je páčka. Asi máš už ten novější. No jo myslela jsem si že bude jen na kluka, tak jsem žádný super luxus nevybírala. A pak přišla ještě neplánovaně malá, tak to chudák ještě odjezdí v tomto. Pak půjde do toho Babydesignu, ten je super. Malý si ho moc neužil. Jezdil v něm asi 3 měsíce, pak se narodila malá, tak jsme jezdili s dvojkočárem a teď už chodí pěšky. Jen na výlety bych chtěla pořídit nějaké golfky.
Jasny, ja mam uz tu novejsi verzi. a zeptam se na posledni otazku, prijde ti zadova operka kratka?? jak vseude udavaji??
Tak jak to dopadlo? Už je kočárek doma? Spokojenost? Já jsem se nakonec vykašlala na sporťák z V travelu a šoupla jsem malou rovnou do Babydesignu a jsem moc spokojená a malá taky.
Ahojda, ano mam kolekci 2012 modry kocarek doma, ale vcera jsem videla v obchode stejny 2011 tmave zeleny, na strisce je takova slza slidova a dost me udiviolo, ze vlozka je v kocarku na zip. tenhle muj typ novy to nema a jsem nestastna! hrozne to klouze. jinak spokojena jsem moc!! kam se na nej hrabe muj stary chicco multiway!!!to byla katastrifa!!!
Myslim na suchy zip, pripada me ta vlozka i takova pevnejsi kvalitnejsi oproti te co mam doma!!!
![]()