Bachovy esence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
27.7.22 19:51

@jenny.fields tak uz je mám doma :kytka: jen jsem lehce zmatená z toho užívání. Nemusím je brát každý den, ale mohu je brát tak, že když bude jen nějaká krizovka? A kolik toho vlastně? Děkuji. Snad už je to poslední dotaz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.7.22 20:56

@Isabela37 Ano, berou se jen když se potřebuje člověk zklidnit. Je to první pomoc, neřeší nic specifického.
Dávkování jsou 4 kapky do pusy nebo do něčeho k pití a pak popíjet.
Na konci srpna budu mít kurz zdarma o Krizové esenci, takže klidně se přihlaste přes tenhle formulář, pokud vás to bude zajímat.
 https://bachovyesence.cz/…-lekarnicky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.8.23 12:58

@jenny.fields

Dobrý den, narazila jsem na tuto debatu a vidím že Bachovkám opravdu rozumíte… Jsem v situaci, kdy ve zkouškovém období bývám dost ve stavech, až se to dokonce promítá na mém vztahu - jsem nervózní, mám pocit že nic nezvládnu, jsem nepříjemná na všechny okolo… Je tedy možnost, že by mi krizové pastilky pomohly? V květnu státnicuji a už teď vím, že to bude psychicky náročné období… A ještě otázka ohledně řízení… V 18 jsem si udělala řidičák a chvilku jezdila, ale vždy vedle mě seděla mamka (nevěřila mi i přes to že v autoškole si mě chválili a prý tam dlouho někoho jako já neměli)… Pak jsem se přestěhovala do velkoměsta kde jezdím MHD a když potrebuju někam dál, spoléhám na přítele… Občas když je krize, tak za volant sednu, ale jsem ve stresu, tak že mám strach jet i 300m od domu k obchodu… Teď už jsem rok vkuse neřídila ale chtěla bych se k tomu vrátit… Pomohli by mi i tady pastilky se uklidnit? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.8.23 13:26
@Lilianka33 píše:
@jenny.fieldsDobrý den, narazila jsem na tuto debatu a vidím že Bachovkám opravdu rozumíte… Jsem v situaci, kdy ve zkouškovém období bývám dost ve stavech, až se to dokonce promítá na mém vztahu - jsem nervózní, mám pocit že nic nezvládnu, jsem nepříjemná na všechny okolo… Je tedy možnost, že by mi krizové pastilky pomohly? V květnu státnicuji a už teď vím, že to bude psychicky náročné období… A ještě otázka ohledně řízení… V 18 jsem si udělala řidičák a chvilku jezdila, ale vždy vedle mě seděla mamka (nevěřila mi i přes to že v autoškole si mě chválili a prý tam dlouho někoho jako já neměli)… Pak jsem se přestěhovala do velkoměsta kde jezdím MHD a když potrebuju někam dál, spoléhám na přítele… Občas když je krize, tak za volant sednu, ale jsem ve stresu, tak že mám strach jet i 300m od domu k obchodu… Teď už jsem rok vkuse neřídila ale chtěla bych se k tomu vrátit… Pomohli by mi i tady pastilky se uklidnit? Děkuji :)

Určitě je můžete zkusit, ale je třeba si uvědomit, že Krizová esence je jen první pomoc. Nepomáhá řešit problémy, ale pomáhá uklidnit se - s různým výsledkem, je to univerzální věc, takže nemůže vždy na vše zabrat na 100%.
Minimálně jízda auta se mi jeví jako něco, co je třeba řešit systematicky - pokud esencemi, tak lahvičkou na míru.
A stejně se dá pak řešit i období zkoušek, pokud to nejsou nějaké nárazové pocity, ale trvá to dlouho, nastupuje to i dříve, tak opět lahvička na míru.
Ale Krizovou esenci v jakékoliv podobě je určitě fajn mít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.23 09:14

@jenny.fields Chtěla bych se zeptat jestli je problém s alergiemi? Když jsem alergická na nějakou rostlinu nebo potravinu, vadí když je ve směsi nebo to není problém? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
26574
1.9.23 09:58
@Anonymní píše:
@jenny.fields Chtěla bych se zeptat jestli je problém s alergiemi? Když jsem alergická na nějakou rostlinu nebo potravinu, vadí když je ve směsi nebo to není problém? Děkuji za odpověď.

Ne, problém s alergiemi není žádný. Odvíjí se to od metody výroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
27.9.23 09:33

Prosím vás, jak skladujete bachovky? Kupujem vždy dve lahvinky, máte ich v chladničke alebo kde? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.9.23 10:28
@zuzka28 píše:
Prosím vás, jak skladujete bachovky? Kupujem vždy dve lahvinky, máte ich v chladničke alebo kde? Diky

Pokud máte dvě lahvičky na míru a máte je konzervované, tak bych zatím tu druhou stejně dala do lednici, tu používanou nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.10.23 11:37

@jenny.fields dobre, moc diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.24 01:22

@jenny.fields Zdravím Vás, pročetla jsem si celou diskuzi a jsem ráda, že jsem narazila na profíka jako jste vy. Kamarádka mi bachovky doporučila kvůli nespavosti dcery, abych si nechala namíchat na míru, že ona byla spokojená. Doporučila mi megbiobachovky, ale v tom seznamu proškolených lidí jsem nikoho od nich nedohledala. Na jejich stránkách má údajně majitelka vystudovaný level 2. Chtěla bych se jen ujistit, jestli se nejedná o fake 🙏🏻 Moc děkuju za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.1.24 05:00

Kate, v seznamu jsou jen lide, kteri maji nejvyssi vzdelani, a jsou registrovanymi praktiky u Bachovy nadace v Anglii. To znamena, ze dodrzuji pravidla metody dr. Bacha s naprostou jistotou. Musi, diky bohu.

V zahranici neni normalni, aby sluzby nabizel nekdo, kdo ma jen level 1 nebo 2, to je vzdelani pro lidi, kteri chtej pomahat sobe a blizkym. U nas je to bezne. Nekdy si nekdo precte jen nejakou knihu a rekne si, proc ne, budu nabizet sluzby :roll:

Pro praci s cizimi lidmi je level 3.

Pokud nechcete spolupracovat s registrovanym praktikem, ale chcete alespon nekoho, kdo pracuje podle originalni metody, tak je dobre kontrolovat si tyto veci:
1. Ten clovek vzdy vybira esence pouze na miru. Sem patri jen jedna smes a to je Krizova esence.
2. Jedina metoda vyberu, co sem patri, je prima komunikace o pocitech, kdy ja se ptam, doptavam, upresnuji si.
3. Esence jsou mi navrzeny a jasne vysvetleny, ja je odsouhlasim nebo ne.
4. Je jich maximalne 7.

To jsou pro zacatek ty nejdulezitejsi veci, ktere muzete aplikovat na vyber cloveka, se kterym chcete spolupracovat, kdyz chcete originalni metodu. A je jedno, kdo to je.

Dalsi veci o tom, co je to originalni metoda dr. Bacha najdete na mem blogu.

Ja cizi lidi nehodnotim, sirim informace o originalni metode, ktere pomohou si udelat sito. Vetsinu lidi ani neznam, netusim, jestli si svuj certifikat nevycucali z prstu, vim jen o tech, co delali certifikovane kurzy se mnou.
V minulosti uz tu byl pripad, kdy si dotycna uvadela na strankach, ze je registrovany praktik. Ale ti se daji snadno vyhledat na strankach Centra. Takze to bylo rychle utnuto.

K druhe otazce, ano pani ma level 2, to vim s jistotou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.4.24 02:49
@jenny.fields píše: Více

A co Megbiobachovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.4.24 06:35
@evicak27 píše: Více

Nevim k cemu smeruje ta otazka, ale plati to, co je v prispevku vyse uvedeno v bodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.26 09:06

Bachovy kapky na spaní pro dítě… Chtěla bych je zkusit, ale na internetu mi to najde několik verzí. Která je „ta správná“? Nebo všechny jsou stejné? Není to jako registrovaná značka nebo něco takového? :D
A myslíte že pomůžou na špatné spaní u přecitlivělého 5 letého dítěte?

• Citovat
  • Upravit
28.1.26 09:23
@Anonymní píše: Více

Dobry den neexistuji zadne esence na spani. Esence vzdy vybirame na konkretni pocity. Jakakoliv smes krome Krizove esence je tedy nesmysl, ktery taha z vasi kapsy penize.

Nevim, jaky problem konkretne chcete resit se spankem. Co se da dobre resit z me zkusenosti, jsou nocni desy.
Jinak to neni zadna slava, specialne u malych deti, ktere maji casto to spani ruznorode.

Jinak doporucuji koupit a zkusit prave Krizovou esenci, sezenete treba na www.homeopatied.cz jako Rescue, s alkoholem i bez. Ta lehce zklidnuje. Kdyz na spani nepomuze, coz se stat rozhodne muze, tak se doma i tak hodi.
Martina
Mezinarodne registrovany praktik Bachovych esenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková