Bachovy kapky - kdy zaberou. Máte zkušenost?

46
8.11.18 13:30

Nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
8.11.18 13:38

Nepomůžou. Maximálně jako placebo. Což se neděje. Nevím, co má za problém, ale medicina nepomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.11.18 13:39

placebo efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.11.18 13:40

Nikdy. ;) Co má za zdravotní problém? Napiš sem spíš tuto informaci, aby ti někdo mohl poradit nebo tě někam nasměrovat pro radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 13:41

Já teď ty Bachovky užívám, ale krom tlaků v hlavě občasných, které jsem měla už i během kineziologie, tak žádná změna.

• Citovat
  • Upravit
6569
8.11.18 13:42

Je to dobrý kšeft. Jen by mě zajímalo, jestli tomu ti sarlatani, co to míchají, veri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
8.11.18 13:46

jo, tak maximálně placebo, zkoušela jsem to i na sobě, efekt veškerej nulovej. Je to pitomost.
@Ester13 Někteří tomu asi věří. Moje blízká příbuzná ty Bachovky dělá a zdá se, že jim fakt věří, vlastně věří všemu alternativnímu a doktoři podle ní nejsou zas až tak moc potřební jedinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
8.11.18 13:48

Já jsem před soudem brala krizovky a pomohly mi. Kamarádce krizovky pomohly taky. Ale na dětech je vyzkoušené nemám.

• Citovat
  • Upravit
6569
8.11.18 13:54
@kyslík píše:
jo, tak maximálně placebo, zkoušela jsem to i na sobě, efekt veškerej nulovej. Je to pitomost.
@Ester13 Někteří tomu asi věří. Moje blízká příbuzná ty Bachovky dělá a zdá se, že jim fakt věří, vlastně věří všemu alternativnímu a doktoři podle ní nejsou zas až tak moc potřební jedinci.

To je ta lepší varianta. Vlastně 6leté studium je k ničemu. Vždyť je lepší par měsíční kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 13:57

Dcerka 6let pláče ráno ve školce, a večer před spaním. A pořád se ptá jestli ta školka uteče atd. Teď nevím co se stalo, ale já se pomalu nemůžu hnout ani vyvenčit psa, protože odloučení jakýkoli snáší špatně. Dřív to bylo v pohodě, ale teď je to hrůza. A je jedno jestli je s taťkem, nebo s babičkou. Pláče s kýmkoli. Tak jsem právě zkusila ty Bachovky, protože Novo passit také moc nepomáhal, ale s odstupem času bych asi řekla, že ten Novo passit možná aspoň trochu pomohl. To plakala jen co uviděla školku ráno. Ten nám doporučila psycholožka.
A právě už budeme mít dobranou lahvičku těch Bachovek a nevím jestli mám ještě do toho vrážet peníze, protože mám nejen kapky, ale i pastilky, ale to mě taky připadne, že to nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.11.18 16:12

Bachovky fakt nekupuj. Co ta psycholožka? Podařilo se vám ty úzkosti rozklíčovat? Stalo se něco, že se teď chová takto uzkostne? Myslím, že tudy vede ta cesta. Taková změna nepřijde v 6 letech jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.11.18 16:14

Psycholožka ny na to měla přijít nenásilně, neboj. Objednala bych vás tam, i když dětských psychologů je poskrovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 09:16

@Ester13 u psycholožky jsme byli a ta zjistila to, že ona se nudí v době spaní ve školce a z toho to má. Chtěla jestli by nešlo, že by třeba chvíli poležela a pak si šla malovat, ale to nejde, tak ona se každý den nervuje, jestli ji to „spaní“ uteče. Je to prkotina, ale pro ni je to důležitý. Tak snad si to časem nechá vysvětlit, že ležet se musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.11.18 09:18

@Kathy Lostris A nemáš spíš možnost brát ji po O? Nebo dát do jiné školky, kde je pro nespavce náhradní program? Moje dcera taky nikdy po obědě nespala, měla z toho osypky, ale naštěstí měli děti dovolené místo spaní koukat na pohádku nebo si ve vedlejší místnosti hrát. Mně je jasné, že pro nespavce a hyperaktivce musí být povinné ležení tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.18 09:24

@Tiger-lily No bohužel po O to nejde, pracuji do 16hod, takže je to nepravděpodobný. A otec tak taky pracuje. A babičku m áme jednu a ta je taky pracující. No psycholožka, že už to řešila u vícero dětí, že se snažila domluvit se školkama, že pro předškoláky by měli mít místo spaní nějaký program. Malování atd. Že jsou to už velký děti a spát prostě nechtějí. Ale ve školce to není možné. Ani není možné, že by si mohla malovat. Přitom je tichá a klidná. Není raubíř. Ale že nemůžou dělat vyjímky. Takže pro ni tu hodinu a půl ležení je hrůza. A děsí se toho už večer před školkou a ráno. A pořád se ujištuje, jestli ji to uteče to ležení. Že už neví co má dělat. Okna má spočítaný, hračky v dohledu taky. Už neví čím se má víc tam zabavit. No budeme to muset nějak přežít :-(. Ve školce chtěli aby jsme ji dávali léky na uklidnění, ale to nechci já. Přece kvůli tomu, že nechce spát, ji nebudu cpát lékama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková