Baculky, kde nakupujete oblečení?

Anonymní
18.6.11 22:36

Baculky, kde nakupujete?

Ahoj, raději anonymně :oops: . Maminky baculky (od velikosti 46, ostatní jste hubené :wink: ) kde nakupujete pro sebe oblečení? Dřiv jsem hodně chodila do Takka, ale v poslední době tam mají stejné zboží a velikost 44 mi nesedí a ostatní my už jsou velké :nevim: . Od porodu nemůžu sehnat tričko či mikinu, vše mi pne, protože mi narostly prsa a zůstalo bříško. Ve všem vypadám šíleně a tak stále střídám pár kousků oblečení :-( . Kde se dá sehnat něco sportovnějšího, bez volánků a kraječek pro jednoho zoufalce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
18.6.11 22:43

ahoj,nejsem sice maminka,zato regulerní baculka…zkoušela jsi CA, HM, nebo KIK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.11 22:47

V CA je právě plno volánků(teda v tom našem :nevim: , chodím tam každou chvíli) a v KIKU mám problém s materiálem a délkou. Buď je mi to dlouhé až ke kolenům nebo je to materiál, že bych se teď upekla :zed: .

• Citovat
  • Upravit
777
18.6.11 22:50

A co veitnamci?Mám velikost 44 a někdy tam seženu dost hezký kousky a to jsem v oblečení hodně rozmazlená :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.6.11 22:53

já jsem naprosto spokojená s místním maloměstským sekáčem a mimibazarem :palec: jinak bavlněná jednobarevná trička pravidelně na léto nakupuji v tesco, občas tričko CA, ale většinu oblečení mám z aukcí na mmb a sekáče

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.6.11 22:54

po dloooouhé době jsem byla u vietnamců a v květnu tam sehnala tzv. sultánky z lehké „rifloviny“ vel. 37 (cca48), jinak už tam nechodím :lol:

• Citovat
  • Upravit
20518
18.6.11 23:17

Tebou uváděnou velikost jsem měla jako těhotná. Takže - 42 -44 … a nemysli si, občas je to taky na tečku, protože mi zůstalo břicho, t.j. pasem jsem prostě ve vyšší třídě … zadek je mi volný, ale pas nedopnu … resp. si ho můžu zapnout přes zadek …

Takže taky dílo sehnat něco, co by mi sedlo a co by milosrdně ty šílený proporce skrylo.

Hele, přjemně překvapena jsem byla u vietnamců. Chce se to teda pohrabat a vytipovat, ale jde to. V Tescu to chce mít štěstí (nesmí být 4. den a délě akce na textil), a je fakt, že C+A jsou většinou volánky ..... Ale velmi hezký trička (břichozpěvňující, aniž špeky tlačí boekm) jsem asi před měsícem nakoupila v Papionu … A teď jsem udělala skvělý kup v Bonprixu. Bála jsem se toho, jak to bude sedět a jakej matroš … ale riflová sukně sedí jedna báseň a se zpevňujícíma kalhotkama mám o dvě velikosti (opticky) míň, nekecám!!! (Sklíézela jsem lichotky, jak jsem zhubla !!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.6.11 00:11

Já oblečení u Vietnamců naopak říkám anorektická moda :lol: Ať hrabu jak hrabu, tak třeba džíny mají sice velký, ale hnusný a ty hezký jsou na hubené žirafy…
Mám problém sehnat normální volnější trička, ale ne zas stany :nevim: Ty elastický na sebe nedám, nehodlám špeky zvýrazňovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 00:20

Ahoj - Takko, Tesco, někdy KIK. Dřív přes net v bonprixu, ale přijde mi, že materiály začaly být nekvalitní a velikosti neodpovídaly, střihy taky hrůza, takže už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.6.11 06:27

muj favorit je tesco, hm, ca. sport nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.6.11 06:59

Ja rada nakupuju v CA a neprijde mi jen volankove :nevim: ted jsem si tam koupila bile triko 46 - 48 vel. a ma jen lehounke raseni mezi prsy, jinak je ciste a splyvave… ale je to asi o velikosti obchodu, ja jsem z Ostravy a CA miluju, bych si tam neco kouoila vzdycky!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.6.11 07:01

Jinak jeste KIK, Tesko, a na veci do prace (potrebuju takove spise elegantni veci) moc rada chodim do Marks and Spencer (ci jak se to pise) ale maji taky vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.6.11 07:11

tak pokud trefíte na takové velikosti u ťamanů-tak to jste fakt dobré nebo jsou oni dobře zásobení. Tady už jsem to vzdala. Velikosti tak akorát na ně a pokud něco velikostně na mě-mám taky tak 44 (kalhoty kvůli velkým bokům a nemizejícímu poporodnímu břichu tak 46-48 :roll: ) tak jsou to modely na 60-tileté ženské. a kalhoty teda v těchto velikostech vůbec-to jsem u nich měla problém koupit, když jsem nosila ještě kalhoty vel. 44. No Takko a Kik mám 30km, takže tam se mihnu vyjímečně-v Takku obvykle nic nekoupím, poslední dobou mi tam ta moda už moc nesedí, Tesco taky 30km a jen menší, takže z toho oděvu tam toho moc není a HM, CA Brno-takže 70-80km. Takže se snažím taky MMB, na kalhoty jsem si ale zatím teD, co mám opět větší velikost, netroufla. Když jsem objednávala naposledy, tak jsem se teda kupodivu trefila, ale možná to bylo tím, že to byly těhotenské, takže měly ten elastický široký pás :lol: jinak mám fakt problém na sebe koupit kalhoty-všechno teď dělají s tím nízkým sedem-takže teĎ jsem třeba u ťamanů byla nadšená, jaké jsem objevila kraťase-snad bych je v pase i zapla, než jsem zjistila, že díky tomu nízkému sedu je natáhnu zase tak akorát do 3/4 zadku :zed: no nevím, ale když šiju oblečení v takové velikosti, tak snad musím předpokládám, že tu velikost ten člověk má asi z nějakého důvodu ne??? nízký sed si můžou dovolit štíhlé a ne ve velikosti 44 a výše :roll: takže jsem usoudila, že budu chodit asi v pytli, páč nemůžu nic sehnat. A když tak drahé a to teď nechci za to dávat, páč mám každého půl roku jinou postavu, bohužel zatím čím dál větší :zed: těhu-porod-hormonální léčba-těhu-porod…
takže pokud některá něco objevíte, budu fakt ráda za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
19.6.11 07:55
ivik21 píše:
po dloooouhé době jsem byla u vietnamců a v květnu tam sehnala tzv. sultánky z lehké „rifloviny“ vel. 37 (cca48), jinak už tam nechodím :lol:

jůůů já chci taky – u nás ty potvůrky mají velikosti tak na sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
19.6.11 08:02

Já tady tak tak na sebe seženu(42,44), ale vím, že ségra kupuje v Marks & Spencer-mají tam supr věci i v opravdu velikých velikostech-včetně spodního prádla a pak Tesco. Jinak také hodně objednává z Bonprixu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák