Bakalářská práce, jsem v koncích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@marmelada78 Odvedla jsem několik desítek bakalářských a diplomových prací. Na naší škole je v pravidlech uvedeno, že první osoba jednotného čísla se nepoužívá.
Osobně doporučuji studentům první osobu množného čísla nebo trpný rod. (Jak jsme uvedli, jak bylo zmíněno.) Nelíbí se mi: „Jak autorka uvedla v části 5…“, ale to je osobní „nelíbí se“, nikoliv obecné pravidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@buggs píše:
Zdravím holky. Nabízím pomoc s bakalářskou či diplomovou prací. Pomáhám s tou formální úpravou textu jako je automatický obsah, zarovnání atd. Když tak mi pište![]()
![]()
To je ale sranda!
Možná když k tomu přestaneš tapetovat ty smajlíky, tak budeš působit seriozněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji všem za příspěvky, s vedoucím práce jsme si to ujasnili, ale ted mi vyvstal další problém. Mám přílohy v pdf, ty přílohy potřebuji nahoře označit „Příloha č. 1“ atd. v tom pdf sice můžu formou jakési poznámky tohle napsat, i se to vytiskne, ale v tom pdf to pořád zůstává jako poznámka, tzn. není to tam jaksi „napevno“ jestli mi rozumíte
Nemáte nějaký tip jak na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jdu si pro radu. Právě dopisuji bakalářskou práci. Konkrétně mi už zbývá jen Diskuze a Závěr. Nějak jsem se tu blokla. Nevím, co dát do diskuze, abych nedala něco, co má být v závěru a naopak. Prostě mi nejde rozhodnout, co kam uvést. Myslela jsem, že budu psát jen Závěr, ale vedoucí mi řekl, že musím i diskuzi. ![]()
- Citovat
- Upravit
za prvé, nevím co je diskuse v BP?
za druhé, podívej se na již obhájené BP na tvoji univerzitě, měli by být přístupné, s podobným tématem a tam se inspiruj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak diskuze bývá rozprava nad tím jak si postupovala v rámci své práce, proč jsi tak postupovala, případně co tě vedlo k tomu, že jsi se pak vydala jiným směrem, co to přineslo, proč si myslíž že byly výsledky takové a ne jiné apod.. Závěr už je jen prakticky rekapitulace co už bylo napsáno a k čemu se došlo. Takhle jsem to alespon já psala před 2 lety ve své bakálářce. Ale strašně záleží na tom co jsi za obor, a univerzitu. Zeptej se svého vedoucího, co by si představoval, případně fakt mrkni do těch bakalářek ze stejné fakulty a katedry. Případně zkus najít přímo bakalářky od svého vedoucího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak diskuze bývá rozprava nad tím jak si postupovala v rámci své práce, proč jsi tak postupovala, případně co tě vedlo k tomu, že jsi se pak vydala jiným směrem, co to přineslo, proč si myslíž že byly výsledky takové a ne jiné apod.. Závěr už je jen prakticky rekapitulace co už bylo napsáno a k čemu se došlo. Takhle jsem to alespon já psala před 2 lety ve své bakálářce. Ale strašně záleží na tom co jsi za obor, a univerzitu. Zeptej se svého vedoucího, co by si představoval, případně fakt mrkni do těch bakalářek ze stejné fakulty a katedry. Případně zkus najít přímo bakalářky od svého vedoucího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lean25 píše:
Tak diskuze bývá rozprava nad tím jak si postupovala v rámci své práce, proč jsi tak postupovala, případně co tě vedlo k tomu, že jsi se pak vydala jiným směrem, co to přineslo, proč si myslíž že byly výsledky takové a ne jiné apod.. Závěr už je jen prakticky rekapitulace co už bylo napsáno a k čemu se došlo.
u nás chtěli porovnání s alespoň tuším čtyřmi zdroji. tedy v naší práci jsme zjistili to a to, což překvapivě bylo zcela odlišné od zjištění autora XY, které bylo takové a makové. příčina může být v použití různých metod zjišťování, protože… v otázce té a té jsme dospěli k takovému závěru, které je zcela totožné s prací autorů AB a EF, kteří k němu došli v rámci své práce věnující se problému… tedy ani ne tak popsat postupy práce, jako spíš porovnat výsledky s výsledky jiných autorů na stejné/obdobné téma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit