Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ugluk píše:
@Anna766 ale ne, ty ne, ale taky to tu zaznělo, jsem to tak nějak shrnula všecko do jednoho, jestlis to pochopila na sebe, tak se omlouvám
Dobře ![]()
@Anna766 píše:
A meleš furt dokola, kafemlejnek hadr. Víš houby o tom kolik dostává kdo pozornosti, jen nepřiznat žes napsala blbost, radši budeš opakovat blbiny. Jsi omezená až to bolí, a to jsem tady snad ještě nenapsala nikomu.
ja chapu, že si naštvana
těče to tu z každyho tvyho přispěvku, kde se obhajuješ. klid. však o nic nejde.
@ugluk píše:
Tak vidíš, určitě máš pochopení pro ty, kteří umí nedokonalosti u jiných tolerovatMy máme svoje nedoknalosti oba, ale naštěstí se dost dobře vykrýváme
Co tolerovat nedokonalost! Ale přežít dokonalost, to je kumšt….. ![]()
Tak my jsme se dneska sli naveceret do nasi oblibene restaurace. Takze asi to je nejlepsi, kdyz ani jeden nikoho neobskakuje, ne?
.
A kdyz jsme resili nasi dovolenou, jak se chystame, tak mi naskocilo baleni a tato diskuze, uz bych tu fakt mela travit min casu ![]()
@debra.morgan píše:
ja chapu, že si naštvanatěče to tu z každyho tvyho přispěvku, kde se obhajuješ. klid. však o nic nejde.
Tak ji dej pokoj uz, kdyz o nic nejde..
@_.Emilyyy píše:
Nic ji nedělám.
stačí neodepisovat. Svobodná vůle, že diskutuje.
@ugluk píše:
@debra.morgan se ptám muže, když jede s kámošema, tak nevím, jestli nejsem moc jako jeho maminka, když ho tak kontrolujuČasto se ozve - no vidíš, já zapomněl, díky, že na to myslíš.
Ja kdyz pritel jede na soustredeni, tak se vzdycky zas ptam : lasko, tejpy mas?
.
Bez nich by to byl totiz pruser ![]()
@_.Emilyyy píše:
Tak to jo, v tom pripade si u nevinatko ![]()
@Janli píše:
Co tolerovat nedokonalost! Ale přežít dokonalost, to je kumšt…..
Chápu
Já jsem i ráda, že máme každej svý mouchy ![]()
@Anna766 píše:
O podřízené pozici jsem nenapsala ani zbla. Já opravdu budu muset někdy vyskočit, až si chlap půjde udělat jídlo, vyrvu mu nůž z ruky, vždy´t já to přece umím líp!! to by bylo abych mu to neukázala že jsem správná manželička…jako fakt? Já už nevím jak to popsat, proč mi pořád někdo podsouvá že to beru jako otročinu nebo podřízenou pozici?
Tak u nas, kdyz mi mame ve zvyku, ze jime vecere spolu, kdyz jsme oba doma, tak to proste naserviruje jidlo s nejakyk pitim ten kdo to pripravoval.
A kdyz treba atojil v Kuching, tak mu to klidne taky naserviruji. Vsak o nic nejde.
Vy to mate jinak, je to okey ![]()
Ale ja fakt ocenim, ze kazde rano mam na stole prichystanou bohatou snidani od partnera.
To se priznam, ze ja po ranu toho schopna nejsem ![]()
Jinak teda jsem nikdy muži nervala nůž z ruky - když už ho má, nakrájí chleba celé rodině ![]()
@ugluk píše:
@debra.morgan se ptám muže, když jede s kámošema, tak nevím, jestli nejsem moc jako jeho maminka, když ho tak kontrolujuČasto se ozve - no vidíš, já zapomněl, díky, že na to myslíš.
Někomu nevadí dělat maminku, naopak se tu dočteme, ze se tak chová kazda druha a určite skupina muzu to určitě vyhovuje, ze se o ne někdo postará a oni se nemusí namahat. Oni vyčistí auto a posecou trávu a ještě jsou za borce ![]()
@Janli píše:
Myslíš pracovitost, odpovědnost, finanční gramotnost, obětavost, férovost….. jo chápu, to není pro každýho.
Hele, já chápu, že někdo balí kufry pro celou rodinu a chápu, že někdo partnerovi nebalí. Jen nechápu tady ten hon na čarodějnice. Co tady vede všechny k tomu posměchu a urážkám? Že mají partnerskej vztah nastavenej jinak, přesto zcela spokojeně? Že znají slabosti svých mužů, přesto z nich nedělají drama? To je problém?
A že tě to tak bere, když jsi s tím v pohodě ![]()