Bankovní účet pro puberťáka

8127
1.10.22 13:38

Bankovní účet pro puberťáka

Jaký by jste doporučili bankovní účet pro dítě 15+? Ideálně vše zdarma + možnost platit kartou nebo aplikací v telefonu. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SAJ
17073
1.10.22 13:56
@Anonymní píše:
Jaký by jste doporučili bankovní účet pro dítě 15+? Ideálně vše zdarma + možnost platit kartou nebo aplikací v telefonu. Moc díky

Naše děti mají roky rokoucí (minimálně 7-8 let?) dětské účty u mBank. Do patnácti pod správou rodičů, od patnácti už jen na jejich triko.

Samozřejmostí je jejich vlastní IB i platební karta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
1.10.22 13:58

Z mého subjektivního pohledu má nejpropracovanější internetové bankovnictví AirBanka .

Update: Přidán odkaz na účet pro mladé.

Příspěvek upraven 01.10.22 v 14:42

• Citovat
  • Upravit
56073
1.10.22 14:13

Kluci mají sporku, zdarma vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
1.10.22 14:13

Studentské účty zdarma nabízí skoro všechny banky, takže bych volila i podle toho, co máte nejblíž za pobočku, bankomaty, jakou banku máte vy…
dcery mají ČS, a. s. protože jim tam půl roku posílala za zřízení účtu peníze ;) myslím, že tu akci ještě mají/opakují
jinak já jsem spokojena s FIO..
ok mi přijde i Air bank…

Nešla bych ke Komerčce, roky mi tam pořád počítali jakési „výhodné balíčky“ a akorát jsem pořád něco platila.. na to jim se-e bílý tesák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
1.10.22 14:21
@Lucy75 píše:
Studentské účty zdarma nabízí skoro všechny banky, takže bych volila i podle toho, co máte nejblíž za pobočku, bankomaty, jakou banku máte vy…
dcery mají ČS, a. s. protože jim tam půl roku posílala za zřízení účtu peníze ;) myslím, že tu akci ještě mají/opakují
jinak já jsem spokojena s FIO..
ok mi přijde i Air bank…Nešla bych ke Komerčce, roky mi tam pořád počítali jakési „výhodné balíčky“ a akorát jsem pořád něco platila.. na to jim se-e bílý tesák :lol:

No vidíš, moje děcka je mají v KB :) Páč ČS, Fio i Air mají u od nás doživotní ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
1.10.22 14:26

@Lucy75 s tou komerčkou to tak bylo vždy, banka pro hloupý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
1.10.22 14:41

@Zumpa jj, už jsi to kdysi vzpomínal, jen nevím proč??

KB po mně chtěla za „balíček“ snad kolem stovky měsíčně, tak to sorry jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
1.10.22 14:43
@Zeoli píše:
@Lucy75 s tou komerčkou to tak bylo vždy, banka pro hloupý.

Nevím, jak to mají ostatní hlupáci, ale já mám v KB vše zdarma, mám ještě několik dalších účtů u jiných bank a s KB jsem neměl nikdy jediný problém. Zrovna všechny výše jmenované banky těch problémů mělo poměrně dost, na to že je používám velmi sporadicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
1.10.22 15:06
@Anonymní píše:
Jaký by jste doporučili bankovní účet pro dítě 15+? Ideálně vše zdarma + možnost platit kartou nebo aplikací v telefonu. Moc díky

Dcera má mBank, protože jsme ho zakládali v době, kdy jí bylo pod 15 a mBank to měla velmi vstřícné a navíc tam mám účet na běžný provoz já, takže se to podřadilo pod něj. V 15 se překlopil na studentský, internetové bankovnictví už má i aktivní, nejen pasivní jako do 15. Má k tomu účtu kartu, kterou má v mobilu i hodinkách. Funguje to k naprosté spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
1.10.22 15:09

Neexistuje bezproblémová banka, každá měla někdy nějaký problém i ta Komerční .

@Zumpa píše:
Nevím, jak to mají ostatní hlupáci, ale já mám v KB vše zdarma, mám ještě několik dalších účtů u jiných bank a s KB jsem neměl nikdy jediný problém. Zrovna všechny výše jmenované banky těch problémů mělo poměrně dost, na to že je používám velmi sporadicky.
  • Citovat
  • Upravit
11559
1.10.22 15:14

Spousta bank dá mladým (nejen) při založení účtu nějaké peníze „do začátku“. 500 nebo i 1000. Taky milé, i když ne rozhodující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
1.10.22 15:27
@Anonymní píše:

Hlasuji pro mBank, téměř vše jde online, dokonce platební karty posílají obyčejnou poštou a automaticky :D To je pro mě neocenitelné. Platící aplikaci mají i u studentského účtu, funguje ještě před tím, než přijde a je aktivována fyzická karta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.10.22 15:40

Detske/studentske ucty ma uz snad kazda banka, takze bych ho zalozila tam, kde mas ucet…

• Citovat
  • Upravit
528
1.10.22 15:59

Máme mBank pro obě děti asi od jejich deseti let. Účty i karty. Každopádně souhlasím s myšlenkou, že nevhodnější je to tam, kde má účet rodina kvůli snadnější správě účtů u dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat