Bankovní účet pro puberťáka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bankovní účet pro puberťáka
Jaký by jste doporučili bankovní účet pro dítě 15+? Ideálně vše zdarma + možnost platit kartou nebo aplikací v telefonu. Moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonymní píše:
Jaký by jste doporučili bankovní účet pro dítě 15+? Ideálně vše zdarma + možnost platit kartou nebo aplikací v telefonu. Moc díky
Naše děti mají roky rokoucí (minimálně 7-8 let?) dětské účty u mBank. Do patnácti pod správou rodičů, od patnácti už jen na jejich triko.
Samozřejmostí je jejich vlastní IB i platební karta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z mého subjektivního pohledu má nejpropracovanější internetové bankovnictví AirBanka .
Update: Přidán odkaz na účet pro mladé.
Příspěvek upraven 01.10.22 v 14:42
- Citovat
- Upravit
Studentské účty zdarma nabízí skoro všechny banky, takže bych volila i podle toho, co máte nejblíž za pobočku, bankomaty, jakou banku máte vy…
dcery mají ČS, a. s. protože jim tam půl roku posílala za zřízení účtu peníze
myslím, že tu akci ještě mají/opakují
jinak já jsem spokojena s FIO..
ok mi přijde i Air bank…
Nešla bych ke Komerčce, roky mi tam pořád počítali jakési „výhodné balíčky“ a akorát jsem pořád něco platila.. na to jim se-e bílý tesák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
Studentské účty zdarma nabízí skoro všechny banky, takže bych volila i podle toho, co máte nejblíž za pobočku, bankomaty, jakou banku máte vy…
dcery mají ČS, a. s. protože jim tam půl roku posílala za zřízení účtu penízemyslím, že tu akci ještě mají/opakují
jinak já jsem spokojena s FIO..
ok mi přijde i Air bank…Nešla bych ke Komerčce, roky mi tam pořád počítali jakési „výhodné balíčky“ a akorát jsem pořád něco platila.. na to jim se-e bílý tesák
No vidíš, moje děcka je mají v KB
Páč ČS, Fio i Air mají u od nás doživotní ban.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa jj, už jsi to kdysi vzpomínal, jen nevím proč??
KB po mně chtěla za „balíček“ snad kolem stovky měsíčně, tak to sorry jako…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
@Lucy75 s tou komerčkou to tak bylo vždy, banka pro hloupý.
Nevím, jak to mají ostatní hlupáci, ale já mám v KB vše zdarma, mám ještě několik dalších účtů u jiných bank a s KB jsem neměl nikdy jediný problém. Zrovna všechny výše jmenované banky těch problémů mělo poměrně dost, na to že je používám velmi sporadicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dcera má mBank, protože jsme ho zakládali v době, kdy jí bylo pod 15 a mBank to měla velmi vstřícné a navíc tam mám účet na běžný provoz já, takže se to podřadilo pod něj. V 15 se překlopil na studentský, internetové bankovnictví už má i aktivní, nejen pasivní jako do 15. Má k tomu účtu kartu, kterou má v mobilu i hodinkách. Funguje to k naprosté spokojenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neexistuje bezproblémová banka, každá měla někdy nějaký problém i ta Komerční .
@Zumpa píše:
Nevím, jak to mají ostatní hlupáci, ale já mám v KB vše zdarma, mám ještě několik dalších účtů u jiných bank a s KB jsem neměl nikdy jediný problém. Zrovna všechny výše jmenované banky těch problémů mělo poměrně dost, na to že je používám velmi sporadicky.
- Citovat
- Upravit
Spousta bank dá mladým (nejen) při založení účtu nějaké peníze „do začátku“. 500 nebo i 1000. Taky milé, i když ne rozhodující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hlasuji pro mBank, téměř vše jde online, dokonce platební karty posílají obyčejnou poštou a automaticky
To je pro mě neocenitelné. Platící aplikaci mají i u studentského účtu, funguje ještě před tím, než přijde a je aktivována fyzická karta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Detske/studentske ucty ma uz snad kazda banka, takze bych ho zalozila tam, kde mas ucet…
- Citovat
- Upravit
Máme mBank pro obě děti asi od jejich deseti let. Účty i karty. Každopádně souhlasím s myšlenkou, že nevhodnější je to tam, kde má účet rodina kvůli snadnější správě účtů u dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit