Barevný šampon x přeliv

9578
31.3.13 19:20

barevný šampon x přeliv

Ahoj holky, měla bych dotaz, je rozdíl mezi barevným šamponem nebo přelivem? Nebo je to totéž? Pokud ne, tak co je lepší? Vlasy si běžně nebarvím, sem tam jsem měla melír, ale už dobu nic. Chtěla bych vlasy jen trochu oživit, aby se víc leskly..Máte osvědčenou značku na domácí použití? Omlouvám se možná za „blbé“ téma, ale pro mě to je uplná neznámá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
31.3.13 19:27

Ja na vlasy pouzivam vylozene barva. ty sampony mi prijdou na nic - po jenom umyti uz to vypada jinak, po par umyti uplne pryc a jeste kazde myti barvy z tebe tece barva…
jestli chces ozivit, tak si kup nejakou barvu blizkou te svoji. najdi si nejakou prirodni s oleji atd. cim prirodnejsi tim hur barvi, ale pokdu nechces razantni zmenu, tak ti to nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
31.3.13 19:38

To jsem zapoměla napsat, že barvu nechci - chci, aby se to po pár vymytí vypláchlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.13 19:50

Šampon jsem nikdy nezkusila, ale zato přeliv už několikrát a vždycky jsem byla spokojená :-) Zkusila jsem třeba pallete color sampoo, což je možná teda šampon, ale v obchodě mi ho prodali jako přeliv :D vydržel mi celkem dlouho a když jsem potom měnila vlasy na úplně jinou barvu, tak nebyl žádný problém, že by to tu novou barvu nějak třeba pozměnilo. Tak nevím jetli jsem pomohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.3.13 20:43

Používám přeliv od Pallete. Má žlutou krabičku a je na ní napsané Color Shampoo (nebo nějak podobně). Přeliv je totéž jako barevný šampon. Vydrží mi dlouho. Barvím se tak jednou za 3 měsíce. Na překrytí melíru je ale podle mě slabý. Po melíru jsem se šla nabarvit ke kadeřnici a donesla jsem si svůj přeliv Pallete v růžové krabičce a chytl. Dříve jsem používala normální barvy, ale měla jsem vlasy strašně suché a vypadalay jak chemlon. Teď používám jen přeliv, mažu si konce vlasů olejem Gliss Kur a je to supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
31.3.13 21:44

Preliv a melir nejvic nici vlasy. V samponu neni amoniak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
31.3.13 21:51

Preliv a sampon neni totez…sampon je slabsi a vydrzi mene. Me treba preliv drzel jako barva..sampony se mi vymyly dost rychle. a i po barve mi par umyti spinily vlasy rucniky nebo polstar…zalezi na kvalite..kazdopadne do domaciho barveni uz nikdy nejdu…kdysi me barvila mamka - fakt krasne, rovnomerne, ale tak znicene vlasy po pul roce jsem nemela hodne dlouho..z kadernictvi to vypadalo podstatne jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.4.13 10:12

Přeliv jsem zkoušela od Loreal a super - vydržel o něco méně než barva, ale normálně chytnul a vydržel. Šampon mi na vlasy nikdy ani nechytnul (jsem blond a chtěla jsem vyzkoušet tmavší). Takže za mě raději přeliv, pro mě je šampon úplně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí