Barvení vlasů dítěte bez souhlasu otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
15.7.25 19:02
@pajina88 píše: Více

Barva se ale nedává na hlavu, ale na vlasy :mrgreen: jak se z vlasu dostane do těla? Právě proto chodí lidi ke kadeřnici, aby si to doma neplácali kdoví kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.7.25 19:15

@termín Tak ono je otázka jestli tato máma byla vůbec u kadeřnice nebo odbarvila vlasy doma.?? Nevíme to Ale obecně barvy na vlasy i ty bez amoniaku jsou prostě silná chemie která může způsobit alergie atd.atd.o tom již jsem psala Trochu více čtěte odborné články, já už vás přesvědčovat o tom že barvit malé děti je nesmyslné nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11396
15.7.25 19:17
@terien píše: Více

Tak když chceš aby to bylo až u kořínků, tak se to dostane až na hlavu, i u kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.7.25 19:41
@jita22 píše: Více

U šikovné ne, nikdy jsem u ní neměla barvu na hlavě. Doma jo, když jsem v době puberty experimentovala a světě div se, žiju a jsem plodná. Ono se totiž s trochou barvy na hlavě vůbec nic nestane. A že v některých našli škodlivé látky, neznamená, že je člověk po jednom barvení neplodný, ale že dobře fungují kontrolní mechanismy u už tak dost kontrolovaných výrobků. Ale o tom nemá s místními chemickými expertkami cenu diskutovat. Rozumí tomu jak koza petrželi a jediné, co umí, je plácat nesmysly o škodlivé chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.7.25 19:43

Opět se ptám, jak se látky z barvy dostanou z vlasu do těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.7.25 19:53

@terien Nikdo tu neříká že z jednoho obarvení se onemocní, to ani z jedné cigarety, ale přesto nebudu dítě učit kouřit a zvykat na opravdové barvení vlasů od dětských let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.7.25 19:58

Tos mi to vysvětlila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.7.25 20:08

@terien Nejste snad malé dítě, potřebujete vysvětlit to co si sama můžete najít..stačí trochu barvy na čele nebo jinde a chemie se nám může dostat do krevního oběhu. Jednorazově se samozřejmě nic moc nestane, ale pokud se bude někdo barvit od dětských let, dobře to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41525
15.7.25 20:20

ona jim přece nebarví vlasy opakovaně a dlouhodobě…prostě chtěli děcka barvu na prázdniny, tak jim ustoupila, zas z ní nemusíme dělat hydru co patlá dítkům chemii pravidleně před spaní na tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.7.25 20:25

@Keyllah No tak nebo tak u dětí kterým je 7 a 9 to musí vypadat hrozně, rozumná máma by jim koupila nějaké dětské křídy na vlasy a vše jim vysvětlila. Ale horší je jak říká dětem že je tatínek brzy přestane mít rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.7.25 21:07

Ty taky věříš všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.7.25 21:10

No nikde jsem nenašla, co může trocha barvy na čele způsobit. Se divím, že moje máma vůbec ještě žije, když si 60 let barví vlasy doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
15.7.25 21:14
@Evly píše: Více

Tak hlava se dá vždycky oholit, akorát se tomu potom už nedá říkat účes.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML