Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo to sem neskoumala je to striska s casuaplay tak sem to skusila mam obavy abyto nebylo flekaty pokut to vubec obarvi
Tak sem uz sem dobarvila s obav ze si znicim celi kocarek seslo kocarek ma krasnou cernou barvu duhou budu barvit priste
@matiasek můžete mi poradit jak jste to obarvila? Mám casuaplay s4 vyšisovaný od sluníčka a mám strach abych moje barvení dopadlo dobře. Nemám totiž s barvením žádnou zkušenost. Je barva stálá, nešpiní?? díky za radu
Na uměliny se vyrábějí barvy I-Dye Poly or výrobce Jacquard, Je to myslím jediná barva u nás na trhu. Iberie pochopitelně funguje jen na přírodní materiály.
Ahoj maminy,
ja barvila tfk buggster iberií a na jednicku, me to chytlo barvila jsem pouze strechu a jelikoz to vypadalo dobře, tak jsem pri tom zustala takze mam oranzovy kočár a cernou strechu, takže ted me čeka barvení x-landeru, pokud se povede hodim vám sem foto…
ahoj holky mam myslite ze to svetli by slo prebarvit na ruzovou potrebevala bych vedet jestli by se to hodilo kdybych prebarvila to vsechno svetli na ruzovo a jen tu vanicku nechala hnedou potrebovala bych poradit dekuju