Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hanča1234 píše: Více
Samotný ten zákrok tak půl/třičtvrtě hodiny. Jinak si to před tím kreslí, pak dá krém na umrtvení a chvíli se čeká. Je to ale skoro bezbolestné, není opravdu skoro nic cítit, když se to vážně dobře umrtví. Nic tam nebliká, jen si tedy dává blízko lampu, ale při zavřených očí to nevadí. Občas tedy po mně chtěla ať otevřu oči, ale na to chtěla ať se posadím, aby to lépe viděla.
Když mě to začalo mírně bolet, tak jsem řekla a přidala znecitlivující krém.
@Markéta188 píše: Více
To máš fakt krásný!!! Za mladých let, koncem devadesátek, jsme si s holkama obočí pročísly hnědou řasenkou. Ale to už je asi dávno passé..
@teroonka píše: Více
Tak to moc děkuji ![]()
Mě od toho všichni odrazovali, že budu vypadat jak klaun. Nicméně doba pokročila a už se to dávno dělá fakt přirozeněji, než dříve, kdy se vyloženě tetovalo obočí.
Našla jsem si ještě fakt šikovnou paní a vážně není ani poznat, že to obočí není moje ![]()
Řasenku na obočí jsem používala v pubertě také, ale už byly přímo ty na obočí ![]()
@Hanča1234 barvim si obočí doma, světle hnědá barva normálně z drogerie.
Nechám to tam kratší dobu, vyvhytas odstín barvy a jak dlouho si to tam máš nechat.
Kosmetička měla tendence mi tou barvou vytvořit jakýsi patvar a vypadá jsem jak blbka. Takhle si nabarvim opravdu jen obočí.
@Markéta188 píše: Více
Máš moc hezký
kde a kdo ti permanet dělal? Léta už nad tím přemýšlím, ale pořád nemám odvahu ![]()
@Menton píše: Více
No já také neměla, hodně dlouho jsem váhala, ale nakonec mi manžel dal k narozeninám do obálky peníze a napsal mi poukázku, že to mám vyloženě na to, ale chce abych si vybrala ke komu půjdu ![]()
U koho jsem byla ti asi nepomůže, protože jsem z Moravy. Leda kdyby sis chtěla udělat výlet do Prostějova ![]()
Jen doporučuji metodu pudrového obočí. Tchyně má microblading a za ty peníze to asi nestálo…
Sama jedině ke kosmetičce. Nemám na samodoma nervy. Vlastně se mi ani nechce dělat domácí pokusy.
Straší dcera si umí sama dělat obočí, že nejde poznat, že to nedělá kosmetička. Moje kolegyně ji zpovídaly, kdo ji dělal obočí, ať jim dá kontakt. Nevěřily, že nechodí pod ruku někomu. Má na to cit. Akorát jezdí málo domů. Takže nemá čas, ať dělá i moje obočí.