Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj ženy, na stará kolena jsem se rozhodla, že si chci upravit a obarvit obočí. Nikdy jsem to nedělala. Šly byste do domácího barvení, nebo se objednaly ke kosmetičce?
@Hanča1234 píše: Více
ani jedno, nabarvené obočí je é… není hezké
@stinga no, jenže já chci zpět černou barvu vlasů a mám světle hnědé obočí ![]()
aha, já nevím, ale všechny ženy, co jdou od kosmetičky s nabarveným obočím vypadají prostě příšerně, mně je vždycky trapně za ně
no chci tě varovat, než si to dáš udělat
tak to zkus, jak to bude vypadat a jak ti to bude slušet
Já si obočí maluju doma tužkou, ale znám pár holek co si barví obočí doma a nechají to tam o něco kratší dobu než je na obalu aby to měly světlejší a vypadá to náhodou hezky👍 můžeš to zkusit doma stejně ti to dlouho nevydrží 😊
Barvím si doma už roky, nejdřív jsem se toho bála, ale pak strach opadl. Mám profi výrobky. Ne každému to vyhovuje. Mě to zase nevyhovovalo na kosmetice, bylo to na mě moc tmavé. A doma to mám za zlomkovou cenu. Ale výhoda je, že mam hezký tvar obočí, který nemusím tvarovat.
Když si to vytvaruješ hezky, tak domácí barvení je decentnější, ale vydrží to fakt chvilku.
Já měla obočí odjakživa hrozně světlé, v létě jak kdybych žádné neměla.
Barvila jsem si ho doma, ale 2× týdně.
Od kosmetičky mi to vydrželo 2-3 týdny, nicméně první týden to bylo vážně hodně tmavé.
Nakonec jsem si nechala udělat permanent a nikdy jsem nebyla spokojenější…
@Markéta188 to sem chtěla, ale v salonu se jí moc nechce. Že epilepsie v anamnéze ač bez záchvatu je kontraindikace.
Jo tak to asi je. Nicméně dá se to zatajit, že ![]()
Za mě je to celkem pohodový zákrok a nepřišlo mi, že by se u toho dělo něco, co by mohlo záchvat vyvolat. Ale tohle samozřejmě epilepsie není sranda a lepší je se tomu vyhnout.
Nicméně škoda. Kdo umí udělat fakt přirozený permanent, tak je to úžasná věc.