Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasne, neptas se na to, ale nechces ho to nechat vyresit samotneho? To opravdu neda dohromady par versu? Vzdyt se nic nestalo, vedouci mu ulozil pekny, mirumilovny trest, neceka zadne veledilo.
Je mi to líto,
omlouvám se tímto, že jsem klacek hodil,
a vedoucího (jméno) uhodil,
víckrát se to nestane,
mám to v hlavě zapsané.
![]()
Jinak je mi líto, že byl potrestán za něco co neudělal (pokud to tak opravdu bylo), a nejde o tvrdost trestu, ale o princip. Spíš bych řešila tohle..
@Cuddy však on to řeší ne? Já to chápu, jsem na básničky taky střevo, nevymyslím absolutně nic. Na táboře máme taky takové úkoly (vymyslet hymnu a děti si pak vymušlí scpnky) a měla jsem z toho každoročně trauma, i jako dávno dospělá vedoucí. Naštěstí jsem vždycky byla v týmu se svou kamarádkou, která je hudebně nadaná, takže píseň složila vždycky ona.
S mojí povahou, a byla jsem taková i jako dítě, bych trvala na svém, že jsem nic neprovedla, trest bych nepřijala a žádnou básničku bych navymýšlela a bila bych se za pravdu a spravedlnost. A v tomhle duchu vychovávám i své děti, nesnáším nespravedlnost a lhaní. Za to bych vraždila. Ale záleží na tom, jak vychováváš své děti ty
Někdy je možná lepší ustoupit
Ale pokud vím, že mám pravdu, nedokážu to. ![]()
@AnastazieB Opravdu to resi? Vlastne ano, zavola mamince a ta to za nej vyresi. Tedy ehm, popta se na internetu.
Prazdniny v letnim tabore,
jsou lepsi nez valet se nekde u more.
Kdyz nebehame jako splaseni,
pan vedouci nas dobre odmeni.
Je to prima chlap
a kazdy kdo je tady ho ma rad.
Obcas se stane, ze prileti neco seshora,
treba klacek, zadna zavora.
Ten kdo provini se ti timto cinem,
pokarani je hoden.
A omluvu svou musi pronest verejne,
pak vedouci to prijme…
pak rekne prominte a hotovo ( a s kamoskou at si to vyridi mezi ctyrma ocima, pokud nekeca) a nebo mu porad, at si stoji za svym, s tim ze se omluvi, ale zaroven chce trest i pro ni ![]()
nic jinyho me nenapadlo…za ty chyby nerucim
cestinu pouzivam uz jen na emiminu, tak to podle toho vypada
Příspěvek upraven 10.08.15 v 14:37
@ixule píše:
Je mi to líto,
omlouvám se tímto, že jsem klacek hodil,
a vedoucího (jméno) uhodil,
víckrát se to nestane,
mám to v hlavě zapsané.
@lleennttiillkkaa píše:
Já to říkám pořád, že mobily na táboře jsou peklo.
Rozhodně… ještě že tam nemáme elektřinu, tak brzo chcípnou, zejména ty chytré.
@Anonymní píše:
Ahoj mamči, omlouvám se za anonym, ale tohle bych fakt synovi nemohla udělat.
Mám syna na táboře, dneska se dostal do situace, kdy jeho kamarádka hodila klacek a trefila vedoucího tábora. Holčina jako správná ženská to svedla na syna - prý ji navedl, mně syn potom řekl, že jí naopak říkal, že to má hodit někam mimo, kde nejsou lidi a ona se prostě trefila tam, kam se trefila
.
A teď ten problém. Syn má vymyslet básničku, ve které se za tento problém vedoucímu omluví. Ovšem chlapec má s vymýšlením čehokoli od malička problém a sám nic dohromady nedá. Teď brečí a je vystresovaný, že už půl dne přemýšlí a nenapadlo ho vůbec nic. A mně jako na potvoru také vůbec nic nenapadá
.
Můžete prosím něco poradit, a nejlépe rychle, syn bude mít telefon jen do tří hodin. Děkuji moc
telefony jsme na letním táboře zabavovali hned při příjezdu…ono na tom něco bylo, když se přerušil na týden či dva kontakt s rodiči..bylo to pro všechny zúčastněné mnooohem lepší ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Já to říkám pořád, že mobily na táboře jsou peklo.
amen
A co spíš takhle..
Bude mě to asi mrzet,
omlouvat se nebudu,
není k tomu důvod,
nerad bych měl ostudu.
Nikomu jsem neublížil,
to bych velmi nerad,
pokud by ten případ nastal,
s omluvou přispěchal bych rád.
Kamarádi nejsou čestní,
když se něco stane,
volí snazší řešení,
a svedou to na mě.
Mrzí mě co se stalo,
snad už to moc nebolí,
snad to všechny poučilo,
nebo se příště přiznají. ![]()
Ahoj mamči, omlouvám se za anonym, ale tohle bych fakt synovi nemohla udělat
.
, mně syn potom řekl, že jí naopak říkal, že to má hodit někam mimo, kde nejsou lidi a ona se prostě trefila tam, kam se trefila
.
. Syn má vymyslet básničku, ve které se za tento problém vedoucímu omluví. Ovšem chlapec má s vymýšlením čehokoli od malička problém a sám nic dohromady nedá. Teď brečí a je vystresovaný, že už půl dne přemýšlí a nenapadlo ho vůbec nic. A mně jako na potvoru také vůbec nic nenapadá
.
. Děkuji moc 
Mám syna na táboře, dneska se dostal do situace, kdy jeho kamarádka hodila klacek a trefila vedoucího tábora. Holčina jako správná ženská to svedla na syna - prý ji navedl
A teď ten problém
Můžete prosím něco poradit, a nejlépe rychle, syn bude mít telefon jen do tří hodin