Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

On z tebe dostane ten OZ za smlouvu více peněz, než ženská na přepážce, ale musí ta smlouva nějakou dobu běžet, např. měsíc, pak dostaane zaplaceno třeba 5.000Kž, na přepážce úřednice dostane tak desetinu toho co OZ.
Je to pak o tom, že když to člověk zruší, tak OZ musí vracet provizi nebo podstatnou její část.
Jo takhle jasny takze vlastne zadnou pokutu platit nebude nikomu ale jen
prijde o tu prvozi ten clovek co nam to sjednal když jsem to zrusila po mesici
co jsem se o ni dozvěděla ze ji mame bez našeho vedomi
@JayLee jak vám může sjednat někdo pojištění (nebo vlastně cokoliv) bez vašeho vědomí? To jako zfalšoval váš podpis?
@alenka84 píše:
@JayLee jak vám může sjednat někdo pojištění (nebo vlastně cokoliv) bez vašeho vědomí? To jako zfalšoval váš podpis?
no to je to co budeme zítra resit jak ji mohl sjednat bez nas a našeho
podpisu on dal narh smlouvy mic nic nepodepsali ale prislo a Axy ze jsme stále
nezaplatili tu castku tak rikame s manželem kdo je u Axy z nas a ani jeden a
před cca 1,5 mesicem to sjednal pojistovak kterého mel manzel v kanclu ale
nic nikdo nepodepisoval a on s ehaji tim, ze to myslel pro nas dobře abych
mela úrazovku během te doby nez se rozhodneme kam s manželem presuneme
zivotko a urazovk nas všech - rusila jsem stary co jsem mela takze jsem mu
dneska volala ze podáme trestni oznameni za to co udelal pokud zítra nedovali
rano do kanclu a on se pak ještě azcal rozcilovat ze bude muset zaplatit
nejakych 5000 kc za to ze jsem to zrusila obratem jak jsem se to dozvěděla no
aby ne když jsme nic nepodepsali a ani nechteli na tej infolince nam rekli ze to není poprvé
co se to stalo ze to proste nekdy delaj tyhle rádoby pojistovaci na volne noze
no takze zítra uvidíme jak to s nim vyresime
@JayLee Jenom to na vás
s tou pokutou zkouší. Musí vrátit akorát tu provizi, protože smlouva
neběžela dost dlouho. Pěkně mu v tom vymachejte čumák. Já jsem
v poslední době na tyhle supy alergická. Oni to s tebou přeci myslí
dobře.
@Ijaa píše:
@JayLee Jenom to na vás s tou pokutou zkouší. Musí vrátit akorát tu provizi, protože smlouva neběžela dost dlouho. Pěkně mu v tom vymachejte čumák. Já jsem v poslední době na tyhle supy alergická. Oni to s tebou přeci myslí dobře.
no prave..to když mi řekl do telefonu tak jsem myslela ze me
jeze když clovek nevi tak tezko bude
argumentovat takze zítra si ho pekne podáme ropto jsem chtěla vedet jak to je
da to do poradku a pripadne vse zaplati a jsem
ochotna to vse smazat a pokud ne jdu obratem podat trestni oznameni
jako tohle vrha desne spatnej stin na ty
poulicni pojistvaky
k nim mam tezkej odpor nikdy ¨mi nevadili ale
když vim ted ceho jsou schopny tak jako
@Ijaa píše:
@JayLee Jenom to na vás s tou pokutou zkouší. Musí vrátit akorát tu provizi, protože smlouva neběžela dost dlouho. Pěkně mu v tom vymachejte čumák. Já jsem v poslední době na tyhle supy alergická. Oni to s tebou přeci myslí dobře.
Tak to asi těžko, pokud nic nezaplatili, ani jednu platbu, tak žádnou provizi ani nedostal. Tudíž, pokud nějakou pokutu platit bude, tak zřejmě za to, že zneužil podpis. A nebo jen kecal.
@JayLee píše:
no prave..to když mi řekl do telefonu tak jsem myslela ze me![]()
jeze když clovek nevi tak tezko bude argumentovat takze zítra si ho pekne podáme ropto jsem chtěla vedet jak to je
da to do poradku a pripadne vse zaplati a jsem ochotna to vse smazat a pokud ne jdu obratem podat trestni oznameni
jako tohle vrha desne spatnej stin na ty poulicni pojistvaky
k nim mam tezkej odpor nikdy ¨mi nevadili ale když vim ted ceho jsou schopny tak jako
![]()
![]()
I kdybys smlouvu uzavřít chtěla, tak to, na čem je podpis se jmenuje návrh smlouvy. Ta smlouva začne reálně existovat, až když pojišťovna ji přijme a až když zaplatíte 1. platbu. Takže, jestli jste nezaplatili nic, tak smlouva ani neexistuje, pouze její návrh. Takže nic nemusíte platit.
@4family píše:
@IjaaTak to asi těžko, pokud nic nezaplatili, ani jednu platbu, tak žádnou provizi ani nedostal. Tudíž, pokud nějakou pokutu platit bude, tak zřejmě za to, že zneužil podpis. A nebo jen kecal.
nezaplatili jsme nic proc taky když jsme nic nepodepsali ani
nechteli
@4family píše:
I kdybys smlouvu uzavřít chtěla, tak to, na čem je podpis se jmenuje návrh smlouvy. Ta smlouva začne reálně existovat, až když pojišťovna ji přijme a až když zaplatíte 1. platbu. Takže, jestli jste nezaplatili nic, tak smlouva ani neexistuje, pouze její návrh. Takže nic nemusíte platit.
nemusíme? jj jen prej navrh tam je rikal ten na
tej lince
no a nebudou po nas chtit pak nekdy
peníze aby to jako nenechala ta axa a za rok se vzpamatovala ze to chce když
poslali tedka tu upomínku ze to nemame zaplaceny coz jsme timpadem zjistli ze
ani nemuzes když jsme nic nesjednali
aby z toho pak nebyla nejaka navysena
pokuta
@JayLee píše:
moc dekujuvam vsem holky
Ideální by samozřejmě bylo mít od pojišťovny nějaký papír, že se to řešilo a zrušilo. Pak se samozřejmě lze písemně obrátit přímo na centrálu pojišťovny se žádostí o výpis uzavřených smluv. To, že musí být zaplacena první platba, aby byla smlouva platná, nevím, ale umím si představit, že mohl tu první platbu klidně zaplatit, protože z provize má víc a vyplatilo se mu to tedy. V tom případě bych to ale viděla na podvod a to trestní oznámení bych podala.
@Ijaa píše:
Ideální by samozřejmě bylo mít od pojišťovny nějaký papír, že se to řešilo a zrušilo. Pak se samozřejmě lze písemně obrátit přímo na centrálu pojišťovny se žádostí o výpis uzavřených smluv. To, že musí být zaplacena první platba, aby byla smlouva platná, nevím, ale umím si představit, že mohl tu první platbu klidně zaplatit, protože z provize má víc a vyplatilo se mu to tedy. V tom případě bych to ale viděla na podvod a to trestní oznámení bych podala.
jo jo to dneska všechno vyresime s nim kolem oběda dovalí takze pisemne
to budu chtit urcite vse to kazdopadne sama jsem na to zvedava jak to nakonec doppadne
ale nechapu jak si toto někdo muze dovolit a vůbec udelat
Zdravím a mám dotaz,
jaké jsou provize pojišťováka u kterého si sjednáte životko nebo úrazovku atd? Mám na mysli toho na pobočce přímo ale i takový ty pojišťováky který dělají pro různé jiné instituce?
Kolik za to má pojišťovák kterej mi to sjedná třebas pro Kooperativu a kolik z toho má konkrétní člověk za přepážkou v Kooperativě?
Člověk který za našima zádama cosi sjednal a my to zjistili a obratem zrušili, tak tvrdí, že musí ze svého zaplatit pokutu 5000,– kč a kdybych to podepsala přímo na pobočce tak z toho má ta pani na přepážce 6000, ze mě
Poradíte někdo jak to chodí a klidně i anonymně jde mi jen pochopit princip těchle pojišťováků
díky