Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:Brunifid píše:careynka píše:Na tos přišla za takovou dobu? To už by se mohlo zdát, že byla chyba na konci vodítka
ja mela jednu ovcandu a rychle jsem ji vratila chovatelce…teda hned, po trech letechta byla tak blba jak daleko videla
![]()
![]()
tu sebou mlatim smichy v gauci a manza si jen tuka na celo
Tak blby my nemeli, jen trochu vic excitovany
Bylo to o nervy. Ja takovy klidas a se psem na prochazce jsem se zmenila v napul silenou furii, jen se nekdo otrel o nase psy
Navic lovili… ![]()
Psa jsme nasli jeste na koleji a po par dnech tam skolil srnu. Ja byla pos… az za usima, pes cely od krve a najednou tam stala skodovka a pan mne ujistoval, ze to nikomu nerekne…asi meli pak doma zverinu
![]()
Achdarek píše:
Teda tři stránky o psech:-)Tobík si na noc sám vyžádal žlutou itti bitti. Děla mi radost
To je siikula,hlavne at ti ji neprocura durch,jinak mas zitra po ptakach ![]()
Achdarek píše:
Teda tři stránky o psech:-)Tobík si na noc sám vyžádal žlutou itti bitti. Děla mi radost
Gratulace!
Mirii píše:
Asho a z jakeho si mesta? Nas pes maalergii snad na vsechno krome kocky( k nelibosti manzela,pac se tesil jak kocka pujde z domu) a blechy.ale my teda delali jen alergie na roztoce a pyl…
No ted jsem uz 12 let z Prahy, predtim par let ze St. Boleslavi a puvodne z Plzne
Toho psa jsme prave nasli v Boleslavi, byl mu tak rok. Nadherne rostly, od ty doby jsem nevidela NO s lepsi postavou (aby ne, kdyz se zivil lovem). Takze tezko rict, cim prosel. Ale mel pozitivni testy na vsechno mozny, prakticky mohl jen kure nebo jehne s ryzi. Ale ty ostatni nebyly tak brutalni, nejhorsi bylo asi to hovezi.
careynka píše:
Ted mam od Flasarky stene, rocaka a to je sulinhovado mohutny a jak na perkach
samo ze mel Jirmil kecy, ze jsou tam DKK a bla bla bla a on je cistej a super v povaze. S Varonem udela zase ho*no stejne jako s Dastym, jen plna huba kecu
Od něho si ho toho necháš kecat?
Mimochodem - von ještě žije? ![]()
Tomu nerozumíš, nechce toho psa uspěchat, víííííš? ![]()
Jinak my přes noc naprosto profesionálně v látce, abyste věděly! ![]()
Brunifid píše:
Jinak my přes noc naprosto profesionálně v látce, abyste věděly!
Katy2 píše:Brunifid píše:
Jinak my přes noc naprosto profesionálně v látce, abyste věděly!![]()
![]()
![]()
A dneska jedeme plavat a jsem rozhodnutá jet dělat frajerky v látce! Mám nachystané naše dvě nejreprezentativnější plíny, tak držte palce. Paní jsem o tom minule jen vyprávěla a tahala z tašky hnusku, bylo to po dlouhé době, co jsem nebyla rovnou označena za duševně zaostalou, takže předpokládám, že bychom mohly mít úspěch. ![]()
ahoj!
otevřu diskuzi o látkovkách a tady se pejskaří ![]()
my měli taky černýho střeďáka. ale teď mám ještě lepšího psa - buldočka ![]()
http://zuzkyweb.wz.cz/…/bobina2.jpg
Heleďte, založte si diskuzi na psy…
Se tady chcu dočíst něco o plínkách a pořád jsou tu jen chlupatý štěkající… psi
![]()
Bruni: super! a že to bylo v poho (noc v látce)? A pak poreferuj, jak bylo na plavání.
Já jsem prosila babičku manžela, jestli by mi upletla vlňáky… tak už se těším, až se do toho pustí… (ještě jí musím dát vzor)
pomeranca píše:
Heleďte, založte si diskuzi na psy…![]()
Se tady chcu dočíst něco o plínkách a pořád jsou tu jen chlupatý štěkající… psi
![]()
![]()
![]()
Bruni: super! a že to bylo v poho (noc v látce)? A pak poreferuj, jak bylo na plavání.
Já jsem prosila babičku manžela, jestli by mi upletla vlňáky… tak už se těším, až se do toho pustí… (ještě jí musím dát vzor)
To se neboj, že já bych se nepochlubila ![]()
V pohodě to bylo, úplně. ![]()
Nám vlňáčky už upletla moje máma podle mnou zaslaného receptu, teď jen čekám, až přijedou na návštěvu a přivezou je ![]()
a ja se taky pochlubim at nejsem pozadu
druhou noc latkujeme tak premyslim, ze zbytek baliku hnusek strelim ![]()
lenholka píše:
a ja se taky pochlubim at nejsem pozadudruhou noc latkujeme tak premyslim, ze zbytek baliku hnusek strelim
Taky jsem přemýšlela, že snad střelím i ten načatej balík ![]()
Takže reportáž: Na plavání jsme látkovkama neoslnily, protože prý je používá tak jedna maminka z deseti, co tam chodí. To je 10%, což mi přijde dost!
A dostala jsem letáček s kontaktem na paní z JC, která má snad i nějaký obchůdek s látkovkama, hned na to jdu kouknout, to jsem zvědavá. Že bych nebyla jediný blázen na okrese? ![]()
juu ma ta pani intenetovy stranky?? dyztak je sem hod
ja porad cucim po ruznych obchudkach
Právě je študuju, a miá nově otevřený obchůdek, že bych si to tam zajela ošmatat?
webovky zde