Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
16.7.09 13:45

:) jeste doplnim abych nebyla uplne za blba. Zkousela jsem i ctverec na draka,ale jaksi ji to sklouzava(jasne ze chyba je urcite ve me) a proste mi to poradne nedrzi. Mala je drobek, takze jsem zkusila ten novor. sklad, ale jako ma to jak bokovku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
16.7.09 13:54

Amaz. no určitě plínky 80/80, jinak asi blbý dotaz, ale ohýbáš pak kolem nožiček dovnitř (u toho draka), a zapínáš snapi sponkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.7.09 13:59

Dajmi jj, zahybam to kolem nozek dovnitr a zapinam snapkou, i tak to sjizdi ( ale asi to bude tou malou plenou, uz mam doma jednu vetsi, tak zkusim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
16.7.09 14:15

No on to asi nebude nikdy tak držet jako kalhotková, ty děti jak,chodí atd., potom seještě podívej na ty vázací(od disany).Ale tohle všelijaké balení přijde u tak velkých dětí zdržování, proto to jen vkládám mezi nožky tak do vkňáčků… S tím rizikem, že mi to pokaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.7.09 09:54

amazonko - mně drak nikdy moc nešel. Novorozenecký je pro libovolně velké dítě (anglicky je to Chinese fold, tudíž nikde žádné novorozeně, ale Číňan 8) ). Zkus ty větší čtvercovky.
My měli hromadu poděděných, ale už to po dvou a půl letech chudery vzdaly. Pořád se chystám na Imse mušelínové čtverce, ale kovářova kobyla…

Jinak mi to nepřijde v pohodě „hlavně když to není na oblečení“, extra mi vadí mokré boky, kde separačka není. To zase u nás látku, ale relativně v suchu. Mám děcka sukulenty, strašně málo pijí, tak je to krapet jednodušší (i když já bych radši děti, co za nimi nemusím za deset minut lítat s flaškou, abych jim vnutila půl hltu :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
18.7.09 17:26

ja bavlnene pleny nikdy nedavala,nebylo potreba.navic si myslim ze i dnes hodne kupovanych plen je uz na takove urovni ze mnohdy ani bavlnene nejsou zapotrebi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.7.09 19:37

Amazonko, tak Ty jsi propadla latkovkam! Gratuluju :D Ja jsem loni byla taky v Brane snad obden :oops: :twisted: Na Stepana jsem si taky poridila vybavu, ale po dvou mesicich jsem to musela vzdat kvuli ekzemu :( Myslim, ze k tomu prispely i mokre nocni pliny :( Tak preju, at se hezky nosi a jsi Ty i mala spokojena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.7.09 20:03
Len-til-kah píše:
amazonko - mně drak nikdy moc nešel. Novorozenecký je pro libovolně velké dítě ( anglicky je to Chinese fold, tudíž nikde žádné novorozeně, ale Číňan 8) ). Zkus ty větší čtvercovky.
My měli hromadu poděděných, ale už to po dvou a půl letech chudery vzdaly. Pořád se chystám na Imse mušelínové čtverce, ale kovářova kobyla…Jinak mi to nepřijde v pohodě „hlavně když to není na oblečení“, extra mi vadí mokré boky, kde separačka není. To zase u nás látku, ale relativně v suchu. Mám děcka sukulenty, strašně málo pijí, tak je to krapet jednodušší (i když já bych radši děti, co za nimi nemusím za deset minut lítat s flaškou, abych jim vnutila půl hltu :roll: ).
a ja porad, co mi v tom moje obtloustly dite pripomina :lol: (zapasnika SUMO :D ).

Ja s drakem taky bojovala a dobojovala jsem, proste mi nejak nejde…takze porad novorozeneckej. Akorat, ze malymu uz to zapnu jen tak tak, hold je poradnej (na 17 m 13,5 kg).

Mam taky ctvercovky podedeny, akorat od ruznych „zdroju“ a je na tom dobre videt, ktery jsou kvalitni a ktery nic moc. NEktery jsou uz skoro pruhledny a nektery jsou porad husty a sajou fakt hodne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.7.09 20:14

Jojo, taky někdy se tomu říká origami sklad, ale poskládat origami je přece jen krapítek náročnější :wink: . I když je vtipné, že když jsem to viděla poprvé, tak jsem to nazvala origami, aniž bych o alternativním názvu vůbec věděla, protože mi to přišlo táááák složité (já vůbec byla děvče pitomoučké, myslela jsem, že na šátku se oběsím :roll: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.7.09 20:23
Len-til-kah píše:
Jojo, taky někdy se tomu říká origami sklad, ale poskládat origami je přece jen krapítek náročnější :wink: . I když je vtipné, že když jsem to viděla poprvé, tak jsem to nazvala origami, aniž bych o alternativním názvu vůbec věděla, protože mi to přišlo táááák složité (já vůbec byla děvče pitomoučké, myslela jsem, že na šátku se oběsím :roll: :lol: ).
no vidis, ja origami skladam docela obstojne, ale draka stejne nedam :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.7.09 20:31

Hmmm, náš sumo zápasník tak bojuje (nejraději se mnou samozřejmě as korem vyhrává), že si vždycky origami stáhne až pod zadek…vypadá jak hiphoper. Ještěže kaká asi tak často jako jezdí Family Frost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.7.09 20:49

Ahoj, jdu si pro radu.
Nakoupila jsem teď obstojnou výbavu (haipa daipa, IV a tots bots kalhotkovky), látkuju jen přes den. ale zjistila jsem, že nemám moc svrchňáků, mám popowrap, totswrap, IV soft mu jsou už opět malý, tots bots fleece se mi nějak nezmlouvají. Jakou máte spotřebu PUL na den? Dáváte pořád ty samý, nebo to nějak střídáte (samozřejmě pokud nejsou špinavý)? A co když jsou trochu vlhký uvnitř od pleny?
Asi se ptám jak ichtyl…
A ještě, natahovací vlňáčky popoliny, budu je moct dávat, když jsou od 9kg na 7kg Matese? IV soft do 8kg mu jsou už malý, popowrap do 10 kg docela dobře, ještě tam má fůru místa, ale neztrácí se v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.7.09 21:04

Čiči, náš Mates má natahovací vlňáčky velikost 86/92 (maminka je fakt šetřílek, chudák malej), já myslím, že to je rozhodně v pohodě, vždyť je to jedno (teda u nás zatím jo).

Jinak já jsem PULky právě skoro zrušila, ale měla jsem jen dvoje a když nebyly vlhký, měl je pořád (asi jsem prase). Až byla nehoda, dostal druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.7.09 21:18

No mě se právě nechce těch pulek kupovat moc, když pořád tak rychle roste, v půl roce ho typuju na 10kg, to bych zase kupovala kdovíkolik nových. No budeme mít troje a asi jedny vlňáky, zkusím i noční látkování.

Lentilko , jo, ty mokrý boky, proto jsem opustila čč ještě po mě, málo sály a vzlínalo to až na boky, přeci jen kalhotkovky to tolik nedělají. A jdu si ještě k tobě doobědnat ty vlňáky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.7.09 21:22

Cici co malej vyrostl z vlnaku tak mame uz jen PULky Thirstiesky, mame uz je asi pul roku, koupila jsem Lka a jsou mu porad krasne. A tim, ze ma jen tyhle jediny, tak je ma porad - akorat ze je treba necham mezi prebalenim, kdyz nikam nespecham, cca 15 minut proschnout (kdyz jsou vlhky, jinak ne) a necham ho tu chvili bez nich, jen s plinou (nebo i s uplne holym zadkem).
Kdyz jsou pokadeny, tak je dam samozrejme vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure