Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
14.8.09 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.09 14:57

Holky díky! Taky nemám žádnýho velkýho bucláčka, tak by mu mohly být i o DS. Jsou krásně barevný. Ty se mi moooc líbí. :wink: V září budu v Praze, tak bych se na ně i na vlňáky chtěla čumnout osobně v novém obchodě Brány. Jsem zvědavá. Jen si sebou vemu radši peníze akorát, nebo tam nechám celý jmění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 17:55

Ha, dnes jsem zakoupila Popolini One size organickou :wink: , sedí mu bezvadně, teď ještě jak nám vydrží (na noc s bambusovou vložkou). Byla bych ráda, kdyby to bylo OK, už chci začít látkovat i v noci, stejně se budí často. Na piňďoura by to bylo dobrý, ta noc v jednorázovce přece jen trošku oprudí (a to přebaluju).

Jo! A v obchodě mě chytly pěkný křeče do břicha (jakýsi střevní potíže na mě sedly), tak jsem vymajzla jak blesk. Výhoda - nestihla jsem koupit nic navíc, jak je u mě obvyklý :-) :-) :-) (no, byla jsem ráda, že jsem vůbec stihla zaplatit, už se mi rosilo čelo :-) :-) :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.09 19:52

Suvik tak to jo, právě včas :lol: :lol: Tak to já mám tu „výhodu“, že tady u nás žádnej takovej obchod není. Nechala bych tam majlant :roll: Ale zase co si nezjistím na netu, tak si v praxi prostě neochmatám, což je teda zase nevýhoda :?
Navíc to poštovný… :evil: No tak jsem zvědavá, jak dopadneš s noční plínkou. Malej má na noc TB organic froté, jen se separačkou a vlňákama a super. Mám 3 a stíhám to v pohodě točit. Občas se teda stane, že žádná nevyzbyde, ale to je fakt jen občas. Tak ho nabalím do čč a froté ručníčku, ale není to ono. Je to o dost vlhčí. To je tak na den. Kolikrát v noci kojíš?

JO ještě jsem se chtěla zeptat. Nemáte někdo zkušenost s tou pratelnou přebalovací podložkou Popolini? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 20:11

Pastelko kojím jak kdy, teď docela dost, tak 3× za noc (hlavně teda k ránu vstává skor o po dvou hodinách). Plenku má nacucanou až až. Zkusím to nejdřív s originální vložkou (je tam jedna připínací) a uvidím, kdyžtak se tam dá vložit i ta bambuska, pořád to bude štíhlý. Hrozný, zas se těším, doufám, že ne zbytečně :wink: .

Tu Popolini mám. Dneska jsem koupila i další, tu ale na postýlku, má i gumky na uchycení matrace. Zezačátku jsem ofrňovala, mám i další 3 od Kushies, 2 flanelový a 1 forté, ale ta Popolini, přestože není tak pěkná je mnohem lepší. To byl trochu krok vede.e I když nespokojená jsem jen s tou froté, protože to froté se po té podložce hrozně hemží (jsou to jakoby 2 vrstvy - PUL a pak to froté a shrnuje se mi to, jak Mates hejbá nohama, takže nakonec to má celý pomuchlaný pod sebou :-) :-) :-). Ty flanelový to nedělají, flanel je pevnější a líp to tam drží tvar čtverce. Popolinka je i na omak moc příjemná, byť jak se to pere, není to už tak „krásně hladký“. Funkčně určitě mnohem lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.8.09 20:20

Holky, to jste dobrý, že dáváte i na noc. Jenže já musím ještě asi párkrát naimpregnovat vlňáky, dnes je měl 4 hodiny, neplánovaně jsme se stavili na oběd v hospodě, no byl v pohodě, měl fleecovou separačku a vlňáky, takže víc v suchu být asi nemohl, ale provlhlo to až na overálek (to je jediný, co mu přes vlňáky přetáhnu), tak jsem pak převlíkala, naštěstí neměl bodýčko, ale jen tričko, to zůstalo suché.

Suvi , kolikrát jsi impregnovala Disany a jak? Vždycky v té lázni na rub, na líc, nebo je to fuk? Já nevím jak to dělám, impregnovala jsem teď 3× a musím si dokoupit lanolin, tak se alespoň juknu do té nové prodejny vbavlnce, mám to metrem přímo.

Už trochu kvetu z Brány, mám tam obědnávku už určitě přes dva týdny, neměli skladem tepláčky, co jsem vybrala, že je teď budou mít, ale že dodavatel zvýšil cenu. Tak jsem potlačila nutkání říct, že jsem si je obědnala před zvednutím ceny, manžel má obchod a i kdyby měl prodělat, tak toto zákazníkovi nikdy nenapíše…
A druhý jsem objednala z mamaji, mají tam slevy, tak budeme mít na střídání.
A na Bránu v Praze se též těším, ale budu tam muset s manželem, on když mi stojí za zadkem, tak vždycky koupím polovičku, co jsem chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 20:25

Čiči já jsem je ještě neimpregnovala :-) Zatím mě neprovlhly. Uvidím co přes tu noc, to bude zkouška ohněm :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.8.09 20:53

Ahojky…
Pastelko ty Disany mají dvě vrstvy, tak jsou celkem tlustý, i když mi přijde, že pořád míň než pletené doma (teda ty moje). A tady mají podle mne taky dost tenké (v jedné vrstvě) a stojí o dost méně než BI.
http://www.zlaticko.cz/index.php?…
Tak třeba Ti budou sedět… I když já myslím, že na noc jsou lepší tlusté, ať to opravdu vydrží…
Jinak já když si koupila Disany, tak jsem je neimpregnovala a byli v poho, i doma pletené. A píšou, že je lepší na rub a nejlepší když jsou před tím suché (jako vyprané usušit a pak teprve impregnovat).

Jinak Disany a popo jsou stejné, jen jedny mají myslím kratší nohavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.8.09 22:36

Tak já nevím, že mám takovýho učůránka… :lol: no naimpregnuju to ještě jednou, udělám to trochu koncentrovanější a jinak nevím, co s tím. Je fakt, že jsem přebalovala po noci v 9, do jedný to měl, dopoledne čůrá nejvíc, tak možná to bylo i tím.

Holky, ty hhs mi tu strašně dlouho schnou :( , já fakt uvažuju o sušičce, ale bojím se, že ji koupíme a nebude žádná rezerva na jiné spotřebiče, pračku a ledničku už máme po záruce, myčku skoro pět let…
Ale zase když si představím, jak budu sušit v zimě, to už mi nic nebude schnout tuplem, takže nás to asi nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 22:45

Ale tak já přebaluju po hodině max. hodině a půl až dvouch, takže na mě nedej Čiči :-).

Jo jo, já mám svý punčocháčky a čtvercovky suchý hnedka :-) :-) :-) (snad ty smajly stačí :-) ).

Viděla jsem teď :,-(u Popolinek, takový krááásný barvy! Jestli budou dobrý, hodil by se mi někdo por koupi napůl, 10 kósků by bylo zbytečně moc. Tak to jen tak, kdyby se náhodou někdo chytnul… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.8.09 22:47

Suviku Jo jo, ty TB organic mají taky tu origoš vložku a stačí to do rána s tím, že kojím 2× za noc. Je v tom prakticky 12 hodin a pohoda. Nikdy nic neprosáklo a ani na bocích to nemá nasáklý. :wink:
Jo a máš teda slušnou zásobu těch podložek. mě se jedná o tu Popoliny za 139,– to je ta co píšeš, že je dobrá? Je blbý, že právě nemám možnost si to nikde ochmatat. :? Čičinko já impregnovala z rubu. Jednu lžičku lanolínu rozpusti v horký vodě s šamponem, ale musíš nejdřív vlňáky vyprat a usušit, pak teprve naimpregnovat. Mě teda fakt nikdy nic neprosáklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 22:52

Člověče tak jsem šla vyhrabat z koše obal a Popolini na tom psaný není! Já celou dobu měla za to, že jo. Tahle se jmenuje Molton. Ale zas je taky z Rakouska a Popolini je rakouský ne? Distributor je tu napsaný www.plinky.cz.

Jdu tam mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 22:53

Jo, tak to je distributor Popolini, tak to musí být ono. Už jsem se lekla, že tě mystifikuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.8.09 22:55

Ty podložky jsem chtěla 3, to byly ty Kushies, to mi přijde tak akorát, co stíhá Maty počůrat, poblinkat apod. Popolinku jsem měla do kolíbky, teď tu velkou mám do postýlky a tamtu použiju taky na přebalování. Je fakt dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.8.09 23:04

Suvi , já normáně též po 2h, toto byl extrém.
TB jsem měla tu velikost S. Mě se ale kalhotkový plínky přestaly líbit, páč mi nějak vadí, že má jeden suchý zip na břiše, přes to třeba další suchý zip od pul kalhotek a je to takový tuhý kus přes bříško, proto mi vyhovují různé plenky bez SZ.

Jo punčocháčky, ty schnou rychle. U dalšího novoše na ně taky dojde, přeci jen ty hhs jsou na trochu větší mimčo, budu motat punčošky. Třeba si pak na ně zvyknu tak, že je budu používat i na větší.

impregnaci teda dělám asi úplně blbě, neprala jsem, rovnou jsem jen namočila v té lanolínové kůře od ulricha, na obalu píšou tři polévkové lžíce do vlažné vody. No uvidím v ůterý v obchůdku, co tam ulovím, to bude vejprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure