Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Ivusko - tak to závidím, že jsi v pohodě. Já mám žaludek furt na vodě a hlavně jsem strašně unavená. Takže vás jen čtu a nereaguju.
Unavená občas jsem, ale dá se to zvládnout… Na nevolnosti naštěstí obecně netrpím, nikdy v životě jsem nezvracela, manžel se mi za to směje ![]()
ivuska.h píše:asha píše:DíkM-a-j-a píše:No to ja nevim!!! Jak dlouho? Ja se vzdycky ptam, co je novyho a vy, ze nicasha píše:Asho Ivuška přece čeká mimiivuska.h píše:Spis nevim, ne?asha píše:Co já vím, o čem ty víš?
A Iva ma nejakou novinku o ktery nevim??![]()
Se tady hazi dalsima mesicema bez MS…tak mne napadaji ruzny veci…
Gratuluju!Jsem teď v 9. týdnu.
Jééé Ivuško tak to taky gratuluju, jsem to s tím naším marodem ani nezaregistrovala ![]()
ivuska.h píše:Achdarek píše:Unavená občas jsem, ale dá se to zvládnout… Na nevolnosti naštěstí obecně netrpím, nikdy v životě jsem nezvracela, manžel se mi za to směje
Ivusko - tak to závidím, že jsi v pohodě. Já mám žaludek furt na vodě a hlavně jsem strašně unavená. Takže vás jen čtu a nereaguju.
To se někdo má…tiše závidím…čtyři měsíce objímání záchodové mísy několikrát denně mě z těhu vyléčilo…řekněme na dva roky?… ![]()
evi.an píše:ivuska.h píše:To se někdo má…tiše závidím…čtyři měsíce objímání záchodové mísy několikrát denně mě z těhu vyléčilo…řekněme na dva roky?…Achdarek píše:Unavená občas jsem, ale dá se to zvládnout… Na nevolnosti naštěstí obecně netrpím, nikdy v životě jsem nezvracela, manžel se mi za to směje
Ona na ty nevolnosti netrpěla ani mamka, ani babička, tak je to asi dědičné ![]()
Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi. ![]()
Achdarek píše:
Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi.
Achdarku, to je mi strašně líto!
![]()
Achdarek píše:
Asho, nevím, jak na tom budu tento týden. Dnešní návštěva doktora nedopadla dobře, zamklé těhotenství. Zítra jdu na revizi.
To je mi líto, přeju hodně sil ![]()
Achdarek píše:
Mela jsem taky ,dvakrat…Posilam silu
![]()
Achdarek píše:
To je mi líto
Já jsem na UTZ ještě nebyla, tak kdoví, jak to bude u nás…
Achdarek píše:
Strašně moc mě to mrzí
, drž se
![]()
Achdarek píše:
Achdáru tak to je mi moc líto
Posílám sílu a objetí
![]()
Achdarek píše:
Drž se, vím, jaké to je.
![]()
Achdarek píše:
To je mi lito, ach jo
Mela jsem to trikrat… Zas bude dobre, at je to brzo ![]()