Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Majo manduca krasna, sem zvedava jak se zbavim te moji trapne cervene
,kdyz maji ted tak krasne vzory
![]()
Mirii píše:
Majo manduca krasna, sem zvedava jak se zbavim te moji trapne cervene,kdyz maji ted tak krasne vzory
![]()
Tak při nejhorším budeš mít dvě ![]()
A tady jsou v akci ze vcera… kolik ja vyfotila fotek a skoro zadna neni pouzitelna ![]()
A jeste jedna besidkova, v pozadi Mates…furt tam muselo trcet nejaky jiny dite
![]()
No dik…ale prehanis
Tohle je hodne jednoduchy, jeste jsem si netroufla ani na kapsy.
asha píše:
No dik…ale prehanisTohle je hodne jednoduchy, jeste jsem si netroufla ani na kapsy.
Já bych asi nezvládla ani to. ![]()
Já bych to taky nezvládla . Náhodou jsou super. A Týna je kočka ![]()
M-a-j-a píše:
Už jsem na to otevírání přišla
Už se těším až na mě budou lid koukat jako na blbce a proč to dítě tak trápím![]()
Majo je krasna, ale doufam, ze bude prakticktejsi nez ta moje cerna.. ta je uplne olezla
fuj, porad se na ni neco chyta…
asho: Krásné děti, i ze zadu. A jsi šikovná. ![]()
Maji: Manduca parádní. Doufám, že až dorazíš, tak bude hezky a vyrazíme s nosítky. Tady na to lidi koukají s nadšením a starší ročníky áchají, že proč za ně nebylo něco takového. ![]()
Ad opruzeniny. U nás je to ze separaček, fleecové nevadí, prané celulózové docela jo, ale prané v dedře. Takže jsem lupla zpět Persil a celkem dobré. Přitom přebaluju čtverce občas co hodinu, hodinu a půl. Kalhotkovku cca co 2h. Ty si te´d teda šetřím na víkend, jedem pryč. ![]()
Jo a ty shortiesky teda koupím.
A v létě na ně něco dáváte? To už asi ne, což?
Holky, co mám koupit za opalovací krém? Faktor 30 nebo jsem slyšela 50? A mají něco v DMku nebo musím do lékárny?
A druhý dotaz - můžu nechat malou venku na dece a trávě úplně nahatou? Bojím se, aby si nepoškrábala bříško, jak se plazí. ![]()
Bruni ja ji mam ted doma jak je teplo nahatou nonstop a bud je na larise anebo na koberci, spis miva cerveny stehna…
krem mam niveu 50tku pro deti…ale radsi ji schovavam abych ji mazat nemusela, nekde jsem cetla ze to taky neni dobry je pajcovat…tkz je oblecena a ve stinu pokud mozno…
Tak ja mazu 50, protoze kluci maji dost blby fototyp. Tyna je na tom podstatne lip. Kupovala jsem od Lavery, ale ten uz nedelaji, ted maji snad jen 30. Pak od Cannaderm, to bylo dobry, ale dost tekuty. Fajn byla 50ka od Babylove, ale uz se nedela, nebo nevozi. Takze mam ted SunDance z DM a doufam, ze jsem nekoupila ten sajrajt, co mi obarvil vsechny trika, jako loni
Pokud na korunu nekoukas, spis to smeruj do nejakyho bioobchodu, tam je na vyber.