Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
23.12.11 15:44
ankasz píše:
Tak vám tu jdu taky popřát ty krásné svátky :*
a taky se trošku pochlubit- už je nás doma o jednoho víc :srdce: .

A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já :cert: :lol: :lol: Moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.12.11 15:47
ivuska.h píše:
ankasz píše:
A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já :cert: :lol: :lol: Moc gratuluju! :kytka:

Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíš :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.12.11 15:52
ankasz píše:

Moc gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8651
23.12.11 15:54
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
ankasz píše:
A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já :cert: :lol: :lol: Moc gratuluju! :kytka:
Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíš :twisted: :lol:

Já vím, že se chovám velice bezohledně, měla jsem se už nechat převézt do ústavu a nechat si poslušně porod vyvolat nebo ještě lépe si zaplatit císaře. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.12.11 16:04
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
ankasz píše:
Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíš :twisted: :lol:
Já vím, že se chovám velice bezohledně, měla jsem se už nechat převézt do ústavu a nechat si poslušně porod vyvolat nebo ještě lépe si zaplatit císaře. :think: :lol:

Já malou rodila 40+4 :) - nic neřeš, zítra si to užij v klidu a po Vánocích to půjde raz dva :)

P.S: A když neporodíš co nejdřív tak kdy máš jít rodit do nemocnice? Kdy už je to pro porod doma nebezpečné?

• Citovat
  • Upravit
5502
23.12.11 16:15

Kurňa tady se to rozrodilo :lol: A Ivuška furt nic :roll: Jsem provokatérka ;) Ne,holky přeju krásné Vánoce,gratuluju k miminku a Ivušce přeju klidný zítřek a pak ať už se to řádně rozjede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.12.11 16:16
PetkaK píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
ankasz píše:
Já vím, že se chovám velice bezohledně, měla jsem se už nechat převézt do ústavu a nechat si poslušně porod vyvolat nebo ještě lépe si zaplatit císaře. :think: :lol:

Já malou rodila 40+4 :) - nic neřeš, zítra si to užij v klidu a po Vánocích to půjde raz dva :)

P.S: A když neporodíš co nejdřív tak kdy máš jít rodit do nemocnice? Kdy už je to pro porod doma nebezpečné?

Tak obecně je to v pořádku do ukončeného 42. týdne, ale záleží, jak vypadají monitory (ty mi dělá PA) a případně kontrola průtoků na UTZ, na tu bych zašla tak 10. den po TP… Po ukončeném 42. týdnu už riziko dost roste, takže to už je pak na vyvolání, což se samozřejmě doma dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.12.11 18:28
farska píše:
Jo.Presne.Proto jsem prisla poprat i já :mrgreen:A Ivus-tfuj tfuj tfuj :* :* :*

Krásné přáníčko :potlesk: :potlesk:

Jinak všem přeji požehnané a hlavně KLIDNÉ prožití vánočních svátků. Nic není tak důležité, jako ta pohodička a rozzářené dětské oči u vánočního stromečku…ikdyž je to občas na nervy :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
23.12.11 20:11

anko: Juuuu, moc gratuluju a hodně štěstí přeju. :kytka:

ivuško: Já na tebe myslím čím dál víc. Ještě víc jsem myslela, když chlap urval třetí patentek u vlňáčků. :cert: :mrgreen:

farska: Krásné přání. :kytka:

Jako já se zítra vtírnu, i když budeme u mých rodičů, ale kdyby náááááhodou ne, takže jako šťastné a veselé. :mrgreen: :kytka: a hlavně ivušce příjemný a pohodový porod (si stejně myslím, že to propukne zítra nejpozději pozítří). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.12.11 21:29

Holky přišla jsem vám popřát krásné a pohodové prožití vánočních svátků :kytka:

Ivuš držím vše co můžu,ať je ve v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.12.11 21:29

Všem krásné a pohodové Vánoce :mavam: Hlavně bez stresu, jo? ;)

Já myslím, že ivuška začne rodit zejtra pod stromem :mrgreen: To bude mít PA radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.12.11 22:07

Přejeme krásné Vánoce!!! Pusu všem :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.12.11 23:09

ahoj!
taky přeju všem, ať se zítra pořádně nacpou kaprem, salátem, přežerou se cukrovím… prostě jako každý rok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.12.11 09:13

Furt nic :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.12.11 09:29
pomeranca píše:
Furt nic :think: ?
Źe tě to ještě baví… :lol: Ale od rána mě trochu bolí břicho, tak možná…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure