Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ankasz píše:
Tak vám tu jdu taky popřát ty krásné svátky
a taky se trošku pochlubit- už je nás doma o jednoho víc.
A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já
Moc gratuluju! ![]()
ivuska.h píše:ankasz píše:A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já
![]()
![]()
Moc gratuluju!
Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíš
![]()
ankasz píše:
Moc gratuluju ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíšankasz píše:A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já
![]()
![]()
Moc gratuluju!
![]()
Já vím, že se chovám velice bezohledně, měla jsem se už nechat převézt do ústavu a nechat si poslušně porod vyvolat nebo ještě lépe si zaplatit císaře.
![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:Já vím, že se chovám velice bezohledně, měla jsem se už nechat převézt do ústavu a nechat si poslušně porod vyvolat nebo ještě lépe si zaplatit císaře.ivuska.h píše:Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíšankasz píše:A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já
![]()
![]()
Moc gratuluju!
![]()
![]()
Já malou rodila 40+4
- nic neřeš, zítra si to užij v klidu a po Vánocích to půjde raz dva ![]()
P.S: A když neporodíš co nejdřív tak kdy máš jít rodit do nemocnice? Kdy už je to pro porod doma nebezpečné?
Kurňa tady se to rozrodilo
A Ivuška furt nic
Jsem provokatérka
Ne,holky přeju krásné Vánoce,gratuluju k miminku a Ivušce přeju klidný zítřek a pak ať už se to řádně rozjede ![]()
PetkaK píše:ivuska.h píše:pomeranca píše:Já vím, že se chovám velice bezohledně, měla jsem se už nechat převézt do ústavu a nechat si poslušně porod vyvolat nebo ještě lépe si zaplatit císaře.ivuska.h píše:Jak provokatérka… tě chtěla trochu popohnat, ne? Takže teda zítra jo? Měla by sis pohnout, kdo si jako myslíš, že bude sedět u netu a čekat až porodíšankasz píše:A jéje, další provokatérka, co porodila dřív jak já
![]()
![]()
Moc gratuluju!
![]()
![]()
Já malou rodila 40+4
P.S: A když neporodíš co nejdřív tak kdy máš jít rodit do nemocnice? Kdy už je to pro porod doma nebezpečné?- nic neřeš, zítra si to užij v klidu a po Vánocích to půjde raz dva
Tak obecně je to v pořádku do ukončeného 42. týdne, ale záleží, jak vypadají monitory (ty mi dělá PA) a případně kontrola průtoků na UTZ, na tu bych zašla tak 10. den po TP… Po ukončeném 42. týdnu už riziko dost roste, takže to už je pak na vyvolání, což se samozřejmě doma dělat nedá.
farska píše:
Jo.Presne.Proto jsem prisla poprat i jáA Ivus-tfuj tfuj tfuj
![]()
![]()
Krásné přáníčko
![]()
Jinak všem přeji požehnané a hlavně KLIDNÉ prožití vánočních svátků. Nic není tak důležité, jako ta pohodička a rozzářené dětské oči u vánočního stromečku…ikdyž je to občas na nervy
![]()
anko: Juuuu, moc gratuluju a hodně štěstí přeju. ![]()
ivuško: Já na tebe myslím čím dál víc. Ještě víc jsem myslela, když chlap urval třetí patentek u vlňáčků.
![]()
farska: Krásné přání. ![]()
Jako já se zítra vtírnu, i když budeme u mých rodičů, ale kdyby náááááhodou ne, takže jako šťastné a veselé.
a hlavně ivušce příjemný a pohodový porod (si stejně myslím, že to propukne zítra nejpozději pozítří). ![]()
Holky přišla jsem vám popřát krásné a pohodové prožití vánočních svátků ![]()
Ivuš držím vše co můžu,ať je ve v pořádku ![]()
Všem krásné a pohodové Vánoce
Hlavně bez stresu, jo? ![]()
Já myslím, že ivuška začne rodit zejtra pod stromem
To bude mít PA radost ![]()
ahoj!
taky přeju všem, ať se zítra pořádně nacpou kaprem, salátem, přežerou se cukrovím… prostě jako každý rok ![]()
pomeranca píše:Źe tě to ještě baví…
Furt nic?