Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:
tak konečně máme Julinku
no huráááá! a já jsem první gratulant!!!
tak hodně zdraví a štěstí Julince do života!!! ![]()
Ještě má dotaz k separačním vložkám, našla jsem látkové (flísové)nebo takové ty tenčí (celulozové, viskozové)je mezi nimi nějaký funkční rozdíl?
Gratulace
Však jsme si to říkaly
Tak hlavně pohodičku vám oběma
a až budou síly,čas a chuť,tak napiš více ![]()
Kkomik píše:
Ještě má dotaz k separačním vložkám, našla jsem látkové (flísové)nebo takové ty tenčí (celulozové, viskozové)je mezi nimi nějaký funkční rozdíl?
Fleecové zabraňují pronikaní vlhkosti k miminku a perou se. Celulozové,viskozové taky částečně zabraňují vlhkosti,ale když je mimčo pokadí tak je vyhodíš do záchodu s hovínkem
Jinak když jsou počůrané,tak se taky dají prát…ale jen tak dvakrát,třikrát…jak které…
Ivi: Obrovska gratulace. Videla jsem na FB fotku, je krasna ![]()
ivuska.h píše:
tak konečně máme Julinku
IVuš moc gratuluji. ![]()
Brokianaa píše:Kkomik píše:Fleecové zabraňují pronikaní vlhkosti k miminku a perou se. Celulozové,viskozové taky částečně zabraňují vlhkosti,ale když je mimčo pokadí tak je vyhodíš do záchodu s hovínkem
Ještě má dotaz k separačním vložkám, našla jsem látkové (flísové)nebo takové ty tenčí (celulozové, viskozové)je mezi nimi nějaký funkční rozdíl?Jinak když jsou počůrané,tak se taky dají prát…ale jen tak dvakrát,třikrát…jak které…
Ja viskozove peru dokud se nerozpadnou (nebo dokud je nepokadi). Nepocitam to, ale urcite to u nekterych bude treba i petkrat, nebo klidne osmkrat. Vychazi mi prumerne jedna krabice na 2 mesice
Jooo!!! To je uzasny a ja silene zavidim!!! V dobrem,IVI:-):-) Gratuluju k narozeni dcerusky a tesim se na podrobnosti:-*
Ivuš HURÁÁÁÁ
Moc gratuluji k holčičce a přeji jí do života jen to nejlepší a hlavně hodně zdraví ![]()
Ivuško gratulace
- ale teda chudáček, narozeniny, svátek i vánoce v jednom měsíci? ![]()
to jsem sis zase dala
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/#… ![]()