Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
30.11.05 16:00

Sponka Snappi

Ahoj, já se taky nemůžu na ty stránky dostat. Prý se Ti to zablokuje když máš v počítači vir. Sponka Snappi stojí 48,– a nejlépe je si najít regionálního prodejce a koupit to u něj- jsou uvedeni na www.plinky.cz ať nemusíš platit za dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
1.12.05 23:26

Sponka snappi: http://www.plinky.cz/index.php?…
http://www.plinky.cz/…5982daef.jpg

(Z druhý strany těch koleček jsou takový ostrý zoubky, kterýma se sponka vepředu na bříše zachytí o plínku)
Zrovna tenhle týden jsem si ji koupila a je fajn, jen se musím naučit pořádně balit :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
1.12.05 23:38
Marca píše:
Jake pouzivate kose na pokakane plinky?
diky za tip.

Marco, já používám takový umělohmotný kbelík, co vypadá jako „americká popelnice“a normálně slouží asi jako odpadkový koš. Má sundavací víko které jde zaklapnout a zajistit dvěma klipsnama (dítě se do něj nedostane)- skladuju v něm všechny plíny dohromady ve vodě s trochou octa pár kapkama tea tree oil, jednou za 2 dny to celé naleju do pračky, odstředím a pak vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
2.12.05 16:28

Děkuju vám, a tobě, Lolo, za fotku a komplet odkaz, snad se k tomu brzo dostanu i bez dobírky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
3.12.05 14:58

Ahoj.
Objednavali jste nekdo plinky pres www.mamina.cz? Za jak dlouho to tak asi prijde a jsou spolehlivi? Chci toho koupit vic, tak nechci pak byt zklamana.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.12.05 17:46

Ahoj , ja jsem na mamina.cz kupovala vlnene kalhotky od Popolini.
Vse probehlo v pohode, nevim uz jak dlouho to trvalo, par dni urcite, ale maximalne tyden.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.12.05 21:04

Snappi v praxi: http://www.fotoalbum.quick.cz/pra:,–(ko/plenky/
Omluvte kvalitu snimku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
3.12.05 21:13

Teda Hanko, to vypadá děsně profi. To moje balení se sponkou snappi vypadá docela děsně :oops: mám co dohánět! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.12.05 21:50

Oooo… děkuji :D
Klídek, taky to nebylo hned napoprvé, ale už to umí i taťka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
4.12.05 11:36

Pra:,–(ko,
diky.
Se Snappi to vypada fakt dobre, taky mam objednano, snad v pondeli prijde, ale takhle hezky to asi taky mit nebudu, ale verim, ze to chce cvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.12.05 12:27

Taky te musim Pra:,–(ko pochvalit! Ja taky mam Snappi a uz jsem se dopracovala k tomu aby to docela dobremu i vypadalo, je to fakt sikovne…jenze muj maly synator ted nechce byt na zadech snad nikdy (kolikrat i ve spanku se prekuli na bricho), tak ho musim prebalovat ze zadu :D , coz se sponkou Snappi fakt nejde. Tak az si vezme zpatky na milost lezeni na prebalovaku alespon na minutku tak ji znovu zavedu. Kdyz odmital drzet na zadech pri prebalovani, tak jsem resila jestli nahodou nezacina bojkotovat svoje bavlnene plenky, ale onehdy jsem ho balila do moltexek a bylo to stejne, a musim rict ze balit zezadu papirovou plenu je mnohem tesi nez mekouckou bavlnenou.

Caroline a Rufus 37 tydenni briskomil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
4.12.05 20:01

Jééé Caroline, tos mě pobavila :) Já taky často přebaluju zezadu a ještě za pochodu, Agáta pořád někam leze a vyměňováním plínek ji samozřejmě hrozně zdržuju a obtěžuju. :lol: No, s Popolinkama to naštěstí neni problem :wink: ale se snappi taky trénuju, jen když je vhodná konstelace :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
4.12.05 20:23

Holky,
díky za odpověďi ohledně velikosti Popolinek. Dnes jsem zase celý den seděla na netu a študovala. Manžel se mi už směje, že jsem prdlá - asi má pravdu. Jsem celkem posedlá touhou vybrat nejlepší kombinaci ceny, komfortu pro miminko a pohodlí pro mě. Na jednorázovky asi budeme mít (za cenu, že budu při mimču pracovat na třetinový úvazek), ale pořád mi to nějak vnitřně nesedí…

Můžu teda polopatisticky?: je možná už od novorozeňátka následující kombinace od popolinek: froté plínka 60×60 cm, do ní vkládací plenečka, zapnuto snappy sponkou a na to vlněné kalhotky?

K tomu mám ještě jednu otázku: na jak staré dítě vydrží plínky 60×60 cm?

Připadám si fakt jako blbec - nikdy bych nevěřila, že nad sháněním informací o tom, do čeho bude čurat moje mimi, budu trávit desítky hodin!!!!

Moc díky za odpověď,
Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.12.05 11:22

Bebet, klídek, já tohle taky pomaličku začnu studovat :lol: . Takže ještě nevím, ale ohledně těch plínek 60×60 bych si tipla, že budou stačit od narození do konce. Je to rozměr podobný klasickým českým čtvercovkám a jestli mají větší savost, + můžeš přidat tu vkládací plenku, tak by to mělo stačit. Alespoň si to tak představuju. Nepamatuju si přesně, jaký je ten větší rozměr froté plen od Popolin, ale to už je spíš osuška, to by se asi blbě vešlo do kalhotek. Taky budu zvědavá, jestli je už někdo má, ale podle mě by tenhle rozměr měl být ideální od začátku do konce.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.12.05 22:28

froté plinky

Bebet, na novorozence Ti stačí froté plínka od popolini bez vkládací vložky. Později když mimisek bude více čůrat přidáš vložku. Vel.60×60 úplně postačí po celé plenkové období, jen se změní skládání. Nejdřív novorozenecké a pak je dobré skládání na draka. Na to jsou dobré vlněné kalhotky. Můžeš mi napsat, prodáváme české pletené, absolutně nejlevnějsí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure