Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
22.12.05 13:03

Jabrunko, myslím, že se dá koupit buď přes internet nebo přes dealera. já ho koupila od Dianky, co sem taky chodí, ale ta je z Prahy. Nevím, jestli někde existuje seznam dealerů, možná by stálo za to napsat mail na DonGemini a zeptat se jich, jestli není někdo z Liberce, abys to mohla koupit od něj. Ceny jsou myslím stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.12.05 14:04

Lalwen,
moc diky, s tema drogerkama mas pravdu, nejlepsi jsou ty stary, co byly driv, tam se sezene vsechno. Dnes jdem zrovna s manzou smerem, kde jedna takova je, asi jedina tady, tak tam juknu,stejne potrebuju pastu na parkety a tu maj jedine tam, a kdyz nesezenu, ozvu se, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 15:48

Ahoj,
já používám pro malou popolinky od narození. Dneska jsem byla u doktorky poprvé s látkovkami (jinak nosím moltexky, ale nešla sehnat naše velikost). Doktorce látka nevadí, ale byla úplně v šoku z pletených vlněných kalthotek. Prý jak je to možné, že nemá na vlnu alergii, že je to nějaké divné dítě. Tak se chci zeptat jestli se vám to taky někdy stalo.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
366
22.12.05 17:34

Já mám jen obyčejné látkovky,takže jich do pračky nacpu i 55ks,máme nějakou italskou Siltal,ani tu značku neznám,vyhráli jsme ji předloni na plese.takže asi tak :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.12.05 18:56

Ahoj holky,

ja jsem taky zustala u bavlnenych plinek, pres vsechny posmevavy lidi. Pouzivam BM a moc mi vyhovuji. Jenze jsem taky chtela vyzkouset Popolini, ale v nich je strasne velika. Nelibi se mi to, jenze uz jsem koupila vsechny velikosti vlnenych kalhotek. Nechtela byste je nektera? Plenky uz jsem prodala, ale kalhotky jeste mam. S jsou asi mesic pouzivane a M a L jsou jeste zabalene.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.12.05 19:01

kdyztak se ozvete na jana.cechova@zat.cz

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.1.06 22:38

Ahojky, píšu aby nám ta diskuze tady nezapadla :-)

na www.latkovepleny.cz už jsou návody na vlňáky z něm. pak taky ten z ottobre a od Evy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.1.06 22:59

vlna

A pokud byste nekdo chtel uplest si vlnacky z rucne spredene vlny, ozvete se mi na mail: adela.chadimova@seznam.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.06 13:03

Popolini

Ahoj,

uz druhy den ctu diskusi o latkovych plenkach a jeste jsem se nedocetla do konce, ale uz se trochu ztracim. Jak dopadly vase zkusenosti Bambinomio nebo Popolinky? Rodim v breznu, mam uz vzorky Popolinek a zdaji se mi na novorozence dost velke, vyplati se mi to na zacatku kombinovat s Bambinomio a nebo zacit prvni dny na jednorazovkach?
Prosim poradte.
 Tana

• Citovat
  • Upravit
24
17.1.06 13:18

ahoj
ja uz mam popolinky nakupene.Chcem vyskusat kombinaciu s vrchnymi bambino mio alebo s vlnenymi popolinkami. rodim asi za tyzden tak dam potom vediet ako sme dopadli :wink:
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.1.06 17:17

Ahoj,

ze začátku jsem používala Bambino mio (cca. od 5 týdnů-předtím jsme používali jednorázovky), protože se mi zdálo, že jsou příliš velké, ale Mišák z nich rychle vyrostl a tak jsme přešli na popolini. Používáme popolinky i čtvercovky (balení na draka) - do mich dávám i ty Bambino mio plenky. Svrchní kalhotky máme Vento, Popowrap a české vlňáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.1.06 09:24

prosím poraďte :)

Ahoj holky, jsem tady prvně, tak ani nevím, jestli navážu správně spojení :) jsem taky jedna z bláznivek, co chtějí používat bavlněné plíny, vedla mě k tomu zpočátku pouze finanční stránka, ale poté co jsem si nastudovala na netu, jdu do toho s ještě větším nasazením…ekologickým… :D (nejsem samozřejmě žáááádná zatvrzelá ekolog.aktivistka…ale aspoň troškou do mlýna ráda přispěju a nějakou tu tunu odpadu ušetřím.....) a vaše diskuse mě v tom jen utvrdila a jsem ráda,že nejsem sama…rodit bych měla každým dnem 8O … zaujal mě váš tip ohledně používání éter.olejíčků do praní…hned jsem se po nich pídila a dlužno říct, jen tak sehnat levanduli nebo tea tree se mi nepodařilo…tím spíš když chci opravdu přírodní esence (pídila jsem po Salusu…)našla jsem obchůdek, kde salus prodávají, ale levandule ani tea tree jako na potvoru neměli…tak jsem si aspoň jako náhražku zatím koupila Lavandin…prosím poraďte jestli tím mimi neublížím a jestli teda do toho praní přidáváte olejíčky z řady aromaterapie nebo koupelové????? díky moc!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.1.06 10:28

Maňulko, čistý olejík tea-tree koupíš v každé lékárně. Hezký den, Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 12:54

J pouziva bambinomio od narozeni a bude mu ted 11 mesicu, akorat na noc dam jednorazovku - koupila jsme tu :,-(u co doporucuji „..od narozeni na nocnik“ a pouze zpocatku jsme si prikupovala tu neprocuravajic vlozku do plney- staci to, jsme v pohode, prdleka taky vklidu a jsme spokojena. vetsi invetice na pocatku, ale pokud planujes jeste jeno ci vice deti, tak se 100% vyplati
Kupovala jsme jen pleny a kalhotky, blbosti typu kyble apod jsme nekupovala - to je fat predrazee a vlozky do pleny sezenes t¨též až 5× levneji od jinych firem ( napr. polske)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.1.06 23:22

Máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou ??

http://www.disana.de/

díky Miša

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí