Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prosím o radu. Můžu zhubnout s příjmem 7600 kJ? Mě to přijde hrozně moc. Dle kalkulačky na pravehubnuti mi vyšel bazál 7528 kJ. Jednou už jsem hubla a měla jsem doporučený příjem 6800 kJ, ale pak jsem zase vše nabrala. Měřím 168 cm, vážím 91 kg.
Nech si ho nekde zmerit na bodystatu ty kalkulatory jsou moc obecne
Musíš jíst více než BM, jinak bude tělo šokováno.
Já hubla na kcal teda, v kj se nevyznám, ale BM mám 1600 kcal a jedla jsem 1900 - toho deficitu (aby toho nakonec bylo např jen 1200kcal) musíš dosáhnout cvičením, musíš kalorie spálit. ![]()
@Smudla11 7600kJ je podle mě i pro menší ženskou minimum. Cokoliv pod 6500 je hladovění. Já hubla i při 9-10 tisících. A to nejsem žádný obr. Ale chce to pohyb. Ono to hubnutí bez pohybu sice jde, ale ten výsledek je ne moc hezký na pohled a většinou nebývá dlouhodobý, protože dlouhodobě se s tak nízkým příjmem žít nedá..
@Mari-KusKus V přepočtu mám BM 1800 kcal. Jíst bych teda měla 2000 kcal?
Mám vliv na výpočet BM i množství tuku v tělě? Bohužel jsem tehdy skoro vše přibrala na břiše a teď mám podle váhy 40 % tuku.
no podivej, dokazu ti poradit jen to, co pomohlo mne ( z 86 na 60 za pul roku) a to bylo proste jist vice nez bazal, ale cvict tak abych spalila a ve vysledku kalorie byly nizsi nez bazal.
Jak rikam, bazal napr mas 1800 rikas, tak snez 2000 a spal 400-500. Myslim ze 8000kcal je kilo tuku, 7×5 je 3500, vychazi to tim padem na pul kila tuku tydne, vice stejne nezhubnes, protoze v podstate jde o centimetry a ne kila..
a kdyz budes cvicit, zvysi se ti podil svalu v tele = zvysi se bazal a muzete jist i vice a
ritom stale hubnout ![]()
Pokud chcete nejake info, napiste mi SZ, ted jsme na tabletu v nemocnici, ale az prijedu domu na pc, napisu vam.
Holky a netušíte, někde tady na emiminu „běhalo“ cosi naskenovaného – obrázky, barevné, v angličtině, byly tam míry odhadem, např. kolik g sýraje, když to dáš do průměrné holčičí dlaně apod. dík