Doporučíte posilovnu Zlín?

1917
27.9.14 14:07

doporučíte posilovnu Zlín?

Ahojky doporučily by jste nějakou dobrou posilovnu ve Zlíně a přidal by se někdo?
Více méně nechci zhubnout ale spíš zpevnit tělo a tak tak kdyby se někdo přidal budu jenom ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
27.9.14 14:12

Ja chodim do Infitness, mrkni
http://infitness.cz/kluby/zlin/ na alpinning a super 8)

• Citovat
  • Upravit
2991
27.9.14 14:13

Doporučuji Sportcentrum Maty. Chodila jsem tam na TRX a musím říct, že mě to hodně oslovilo.
 www.schwinnmaty.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
27.9.14 14:37

Fitness Cat :* pak chodím kousek od Myslivny na PowerPlate a dřív i na spinning na svahy u pošty, to ale nevím jestli ješte funguje :think:

Příspěvek upraven 27.09.14 v 14:39

• Citovat
  • Upravit
sissi79
27.9.14 14:38

:mrgreen: kazda jinam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
27.9.14 14:40
@sissi79 píše: :mrgreen: kazda jinam :mrgreen:

Jo no :D

• Citovat
  • Upravit
1917
27.9.14 14:43

A nevyrazily by jste někdy se mnou? já bych byla ráda ségra chodila někde v centru jezdila tam tuším 31 ale víc právě už aniona neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.9.14 14:52
@katula9 píše:
A nevyrazily by jste někdy se mnou? já bych byla ráda ségra chodila někde v centru jezdila tam tuším 31 ale víc právě už aniona neví

Ja jezdim do Infitness do UH, ale momentalne nam nucenou pauzu :( jinak bych sla moc rada 8)

• Citovat
  • Upravit
1917
27.9.14 14:55

Já totiž ani nevím co by pro mě bylo nejlepší jsem si říkala skusit tak nějak od každého trošku a pak si to nějak utřídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
27.9.14 15:20

Já teď chodit nikam nemůžu, ale TRX fakt doporučuji. Procvičíš celé tělo i svaly, o kterých jsi ani netušila. Chodí tam většinou holky, je to u centra a mají tam teda i jiné možnosti. Stačí si vybrat. Ale nic jiného jsem nezkusila tak nemůžu porovnávat. Jak vidím, možností je spousta.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.9.14 17:54

Tak v úterí vyrážím do posilovny
http://www.fitness-zlin.com/kontakt
semhle chodila kdysi i moje sestra je to tam super co od ní vím jen kontakt jsem nemohla zaboha dohledat kdyby se chtěl někdo přidat já budu jen ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze