Bazální teplota 37 i přes menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
3.4.12 10:02

bazalni teplota

ahoj holky :mavam: jsem tu dnes po prve,a rada bych chtela vedet vas nazor, ma spozdeni 6 dni, od mynuleho ctvrtka jsem si jen tak zacala merit bazalni teplotu a ta se do dneska pohybuje 36.8 36.6 36.4 36.7 36.8, take my z prsou tece mlezivo jeden den my bylo spatne na zvraceni, skousela jsem tehu test byl negativni, a delozni cipek byl mekkci a pak za pardni ztvrdnul a mam i dost hlenu myslite ze by to mohlo znacit tehotenstvi mejte se hezky aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
29.1.13 18:09

teplota

Ahoj děvčata, potřebuju poradit. Nikdy jsem si teplotu nemeřila, dneska poprve. před dvema dny mi skončila MS, teplotu ted mam 37,1.. je možné že jsem těhotná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 15:57

Holky já jsem z toho nějaká divoká… den před MS 37 pak další 3 dny to samé pak najednou 36.5 a dnes mi končí nebo spíše už ji nemám to už je jen takové to špinění co už snad ani MS není a 37,2??? Tak já jsem z toho nějáká vedle.. MS byla 4 dny od 30tého do dnes ale jak říkám dnes už to ani ms není jen závěrečné slabé špinění.. jsou ty teploty v pořádku? MS jsem měla výjmečně dost silnou. Nemám to nějaké rozhozené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.5.13 12:35

Holky drží se baz. teplota po celou dobu těhotentsví nahoře? třeba i po 10tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.13 18:07

BT

Ahoj holky, chci se zeptat, mám 4 dny do MS a už týden mám BT 37,2-37,6.Asi tak 10 dní mě bolí břicho jako při MS, myslíte, že bych mohla být těhu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
3.6.13 15:07

@JáNová po urcite dobe HCG klesa, takze nema smysl merit
@kisina teplota to je hezka, ale o // ti nic nerekne. Vetsine zen klesa BT tesne pred nebo i po zacatku MS. Ale preji, at je najdes, pokud si to prejes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.6.13 09:48

Ahoj všem. chtěla bych se zeptat, jak měřit BT, když chodím na směny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
27.6.13 10:01
@Anonymní píše:
Ahoj všem. chtěla bych se zeptat, jak měřit BT, když chodím na směny? :nevim:

no to nebude jednoduche. Mozna vzdy po probuzeni, kdyz spis minimalne 5 hodin. Zkus a uvidis, jestli z toho pujde neco poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.7.13 15:58

@Lucake Teplota řekne i o těhotenství. 17 dnů zvýšených teplotznačí těhotenství. U druhého těhu jsem si ani testy nedělala, ale pár dní jsem počkala :)
@kisina - Jak to dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.7.13 18:54

@Luci1986 ja vim, podle toho vzdy bohuzel bezpecne poznam, ze tehotna nejsem :) vetsine holek se ale do 16DPO cekat nechce. Ja mam LF 15 dni, takze cekat musim tak jako tak ;) pred 16-17DPO ale teplota skutecne tehotenstvi nepotvrdi, protoze muze i prudce klesnout, nebo stoupnout a potom zase klesnout. Proto kdyz se nekdo pta 10DPO jestli muze byt podle BT tehotna, tak lze rict jen ano i ne a cekej dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
2.8.13 08:56

rada

Prosím vás, holky, nevěděly byste některá, jaký je problém v cyklu, když se stane, že 17DC přijdou zase měsíčky? žádné ovulační špinění/krvácení, ale pravá MS. Stalo se to kamarádce, pomáhám jí zjišťovat čím to může být. těch 16 dní měla nízké teploty, max 36,3, hlenový příznak: 13a14DC vlhko, 15DC křeče v podbřišku, špinění. Jinak mívá cykly pravidelné, +-29 dní, za dobu, kdy se sleduje, zatím vždy byla ovulace prokázaná. Další cyklus byl také s ovu a délka 27 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
2.8.13 18:58

@Luci1986 to tezko rici, vykyv se muze stat, pokud MS prejde, nebude zadne spineni, tak bych pockala dalsi cyklus, zda bude vse jako obvykle. Jestli bude ale v kuse dal krvacet nebo spinit, mela by zajit za lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
2.8.13 23:04

@Lucake Díky. Radila jsem jí jít za doktorem radši hned, no ale ten další cyklus byl ok tak už ju to tak netrápilo a nešla. Ji napadlo, jestli to nemohlo být třeba zánětem? a mě zas napadlo že třeba jejím věkem - je jí 42.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
3.8.13 10:01

@Luci1986 no mozne je vsechno, pokud chce mit jistotu, tak zajit muze. Urychlene bych to urcite resila, pokud by dal spinila nebo krvacela mimo MS nebo by cyklus byl vyrazne kratsi nebo delsi nez obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.13 10:14

Holky má se BT měřit i když je MS? chodil jste někdo na směny jak jste si jí měřily? když si jí ráno zapomenu změřit a změřím jí třeba za hodku je to pak zkreslené? díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí