Bazální teplota 37 i přes menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
30.8.13 10:18

Měřit za hodinu nemá cenu. když děláš na směny tak měř vždycky v posteli po alespoň 4 hodinovém spánku za stejných podmínek.
já BT měřila i během MS, ale nemusí se v podstatě ti to nic nepoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.8.13 10:20

Já při MS neměřila, to je podle mě hodnota, která ti nic zásadního k ovulaci neřekne, při směnném provozu to dělá někdo tak, že měří když se probudí, ať je to ráno nebo v poledne po noční. Určitě má význam, jestli to měříš hned po probuzení nebo za hodinu. Měř hned jak se vzbudíš ani nevstávej z postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.13 10:22

Holky a ovu poznám tedy že BT jde jeden den hodně nahoru a druhý den klesne dolů?

• Citovat
  • Upravit
12743
30.8.13 10:23
@Anonymní píše:
Holky a ovu poznám tedy že BT jde jeden den hodně nahoru a druhý den klesne dolů?

ne po ovulaci teplota stoupne a zůstává nahoře až do MS. pokud zůstane nahoře a ms nedorazí tak je to těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.8.13 10:25

To znamená, že OVU proběhla, nejdřív klesne a pak jde nahoru, jak je nahoře, tak už to není ideální na početí. Na určení OVU jdou dobrý i testy, tam poznáš, že OVU přijde, než že už byls

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68984
30.8.13 10:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.13 13:30

@ugluk díky :)

• Citovat
  • Upravit
568
30.8.13 22:26

Ahoj, můžeš měřit i při ms, ale není to nutné. Když se chodí na směny, doporučuje se měřit si teplotu po noční až po vyspání, třeba v 1 odpoledne. Ale tyto teploty si psát jinou barvou nebo si tam vyznačit poznámku, že to je po noční směně. Hodina rozdíl je už dost, lepší je to v rozmezí půlhodiny. Když zapomeneš, tak je dobré změřit až si vzpomeneš, pokud tedy není klidová tepltoa narušena už vstáváním. Někommu to nemusí teplotu až tak moc ovlivnit, i když měří v delším časovém rozmezí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.13 15:51

Ahoj. pořád v tom tápu proto se ptám zkušenějších. holky jak poznám podle grafu, že byla ovulace? já fakt nevím dík :roll:

• Citovat
  • Upravit
568
12.9.13 08:31

Ahoj, teplota by se měla zvýšit - konkrétně: najít potvrzený vzestup teploty, což jsou 3 vyšší měření kterým předchází 6 nižších, a třetí teplota z těch vyšší by měla být o 0,2stupně vyšší než nejvyšší z těch šesti. Zní to možná složitě, ale není :) i když existují i výjimky z tohoto pravdla :) nejlepší je ten graf vidět. Jestli chceš, pošli mi ho naskenovaný ve vzkazech nebo ho sem zkus vložit jestli zapisuješ na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.13 08:58

Ahoj holky prosím o radu, v červenci jsem vysadila antikoncepci MS jsem dostala 23.7.-29.7. další MS jsem měla 15.8.-21.8. na internetu jsem si našla že mám ovulku 23.8.-26.8. v tu dobu proběhl sex ted mjěla být MS 7.9. a nic MS neproběhla. Těhotenský test je negativní a dneska jsem si měřila teplotu v pochve a byla 37,1 tak nevím. M§že te mě poradit jsem v tom nová a mimi chceme. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.9.13 09:35

Ahoj, ovulace podle internetu je krajne nespolehliva, na tu se vykasli. Po vysazeni HA se muze delka cyklu menit, takze nelze vychazet podle prvniho cyklu bez HA. Treba ja jsem mela v cervenci HA, v srpnu byla ovulace 16DC a tento mesic 10DC, skoro tyden rozdil. Mereni nema smysl, pokud to nedelas pravidelne. Z jedne teploty nic nevyctes. Budes muset pockat a za par dni opakovat test, pokud nedorazi MS. Moc preji co nejdrive //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.9.13 09:55

A před braním HA jsi měla cykly jak dlouhé? jaké nejkratší, nejdelší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.13 09:58

Před braním HA jsem to měla nepravidelné ale jak dlouho si nepamatuji brala jsem HA 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.9.13 10:01

Je to škoda že doktoři píšou HA mladým holkám ještě než se jim cyklus stabilizuje :( mě to doktor přímo nutil za srovnání cyklu. I jako nezdravotníkovi mi došlo, že když bych HA pak přestala brát tak pravidelnost opět skončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex