Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
chtěla bych do léta zhubout 5kg.. Upravila jsem si jídelníček nebo spíše nejim sladké a jim menší porce.. Chtěla bych se zeptat kdybych chodila jednou týdně na hodinu plavat pomůže to k hubnutí? A nebo je to málo?
Moc dekuju za odpovědi ![]()
@Zuzuku Na hubnutí je to k ničemu, ale určitě se ti trochu zlepší kondice ![]()
plavání je dobré opravdu na vylepšení kondice, hubne se spíš běháním
Pokud je plavání dobré na hubnutí, tak co dělají velryby špatně? ![]()
@Lychee13 píše:
Pokud je plavání na hubnutí, tak co dělají velryby špatně?
Jenže ty plavou jenom pro tu dobrou kondici…
To je nějaké barevné cvičení??
Jednou týdně je málo Ale jak někdo psal, každý pohyb se počítá
Každá aktivita navíc je pro hubnutí dobrá. Jde o poměr příjem a výdej. Takže víc pohybu = větší výdej. Záleží jak na tom fyzicky jsi. Pokud hubneš z velké hmotnosti, je plavání dobrá volba. Pokud nemáš vyloženě obezitu, nebo silnou nadváhu, zkus běhání.
@Takyjedna píše:
Jenže ty plavou jenom pro tu dobrou kondici…
Měly by k tomu omezit ryby!
a někde jsem i cetla že rychlejší chůze je taky dobrá..
máte s tím někdo zkušenost??
@Zuzuku No určitě, něco mezi během a chůzí je ideální a a časem se třeba i rozběháš ![]()
@mag píše:
To je nějaké barevné cvičení??
Jednou týdně je málo Ale jak někdo psal, každý pohyb se počítá
podporujeme homosexuály ![]()
@Zuzuku píše: a někde jsem i cetla že rychlejší chůze je taky dobrá..máte s tím někdo zkušenost??
Nefunguje to, chodím rychle celý život a výsledek je ten, že mám svalnaté pozadí, lýtka, ![]()
@Takyjedna píše:
Nefunguje to, chodím rychle celý život a výsledek je ten, že mám svalnaté pozadí, lýtka,
Jo! Lýtka mám taky jak závodní krocan! Takže i když nejsem tlustá, krátký sukně u mě nehrozí.
@Lychee13 @Takyjedna Já teda toho naběhám hodně a lýtka mám výstavní a zadek nevlastním téměř žádný ![]()