Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
PRO VŠECHNY, KTEŘÍ CHTĚJÍ PORADIT S HUBNUTÍM.
PIŠTE SVÉ DOTAZY A REAGUJTE NA MÉ ODPOVĚDI. ![]()
Jsem akreditovaná výživová poradkyně s několikaletou praxí.
I já jsem vyzkoušela několik způsobů hubnutí, než jsem přišla na to, co funguje. Proto nejsem zastáncem extrémního omezování, příkazů a zákazů ve stravování.
Příspěvek upraven 19.02.16 v 16:15
No pokud to není reklama a budeš radit veřejně a zadarmo, tak proč ne.
@zhubnete píše:
PRO VŠECHNY, KTEŘÍ CHTĚJÍ PORADIT S HUBNUTÍM.
PIŠTE SVÉ DOTAZY A REAGUJTE NA MÉ ODPOVĚDI.
Jsem akreditovaná výživová poradkyně s několikaletou praxí.
I já jsem vyzkoušela několik způsobů hubnutí, než jsem přišla na to, co funguje. Proto nejsem zastáncem extrémního omezování, příkazů a zákazů ve stravování.Příspěvek upraven 19.02.16 v 16:15
Tak jak to funguje??
Vím, že nás výživářů je jak máku, a ne všichni chtějí opravdu pomáhat lidem s hubnutím. Proto jsem se rozhodla být nápomocna touto formou. ![]()
Tak prosím, můžeš začít. Pokud za to chceš peníze, tak je to reklama a nemá to tu co dělat.
Sama vím, co obnáší trápení s hubnutím a kolik to někdy stojí peněz. Také vím, jak úžasný je to pocit, když se to povede a váha zůstává tam, kde chci. A prožívám to i se svými klienty. Někomu stačí jen ta rada a dovedu si představit, že s dítětem a vším okolo se těžko ještě hledá čas na to, dojít k odborníkovi.
To jsem jediná, kdo chce pomoci nezištně?!
@zhubnete Vážně? Zdarma? (to je totiž význam nezištně)
Ale ok, jestli to myslíte vážně, tak se stačí ozvat do SZ, aktuálně jsem v procesu práce na svojí postavě ![]()
Píšeš -pište své dotazy. jeden už tam máš od panndy, ale odpověď nikde. @zhubnete
A co chceš za dotazy? V čem je háček? Musím si koupit nějaký zázračný jídla, prášky, nebo v crm je to převratný?
Každý jsme jiný a tak na každého zabírá něco jiného. Odpovídám a poradím na konkrétní dotazy.
Jediné, co nabízím, jsou mé rady. Netušila jsem, že u vás vzbudím pochyby, když nabídnu pomoc radou komukoli, kdo hubne nebo chce s hubnutím začít a chce si něco v této oblasti ujasnit.
Potřebuju shodit 45 kilo, kojím, času moc nemám, mám potíže s kolenama i s kyčlema, taky mi padá klenba, takže mě bolí jít delší trasu. Babičky prcka ani nepohlídaj, abych si zašla třeba na plavání.. Snažím se cvičit sed lehy, ale těch je tak málo, až je to trapné.. pouhých 25.. už 14 dní a nedaří se mi to navýšit.. Tak jak na to? Je mi to trapné tak anonymně