Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, potřebuju poradit, dělám na směny, denní nocni, a vůbec nevím jak mám při těch nočních jist, kolik toho, jak mám pak pokračovat, když přijdu ráno domu a tak.. Co jsem nastoupila ( pul roku) tak mam nahoře nějakých 5 kg a mam to celé úplně rozházené,. Budu ráda za rady, děkuju
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Ahoj, také dělám noční, ted právě hubnu. O půlnoci si dám jogurt a ovoce a pak už nejím. Ráno nejez, jdi spát a najez se až vstaneš. ![]()
Taky jsem driv delavala nocni a mela jsem vecnej problem s jidlem
Nastesti jsem aspon netloustla. Kdybych si ale dala v pulnoci jogurt, jak je v prispevku od @Marcam tak bych umrela do rana hlady
A rano nejist uz vubec? To bych ani neusnula… Ja jsem si vetsinou davala pozdejsi poradnou veceri, treba v devet nejake teple jidlo. V noci velkou svacinu, aspon chleba plus ovoce, zelenina. A rano normalni snidani a spat a pak pozdni obed. Zalezi taky co delas, jestli celou noc fyzicky makas nebo ne. Ja jsem sedela u pocitace.
Nekdo by mohl rict, ze v noci, kdyz se spi, tak se taky neji, ale taky nepracuje
Nejakou energii urcite v noci potrebujes. Asi neni dobre si v pulnoci davat knedlo vepro, ale poradnou svacinu si urcite neodpirej. Telo jinak v noci hladovy a pres den z jidla ulozi o to vic tuku do zasoby ![]()
@Pajka89 já dělám noční 11let, jak se v noci žere tak se tloustne.
Ja to delala tak, jako pres den. Vstala jsem v 16:00 dala jsem si " snidani" v 17:00 jsem jela do prace v 19:00 svacina 22:00 " obed" v 1:00 svacina ve 4:00-5 veceri. A pak v 7 spat. Kdyz jdes spat normalne vecer tak se do postele taky nenatlaskas. A takhle jsem to tocila. Kdyz jsem mela denni jedla jsem standardne
Ja když mam noční tak posunu celý den, když mam první, dam si večer druhý oběd, v praci ve dvě ráno na svačinu si dám to, co bych měla mít k večeři. Pak jdu spát a pokracuju normálně až vstanu tak snídaní, večer oběd, v noci večeře
dělám turnusy tak už to mám vžitý
jo a když bych náhodou měla hlad, jako že ten není při hubnutí přípustný, tak mam s sebou třeba pár cherry rajčat a ty občas užír
ám
Při noční vstávám okolo 13 hodiny dám si s snídani, v 16h svačinu okolo 19h oběd, před odochodem do práce před desátou svačinu třeba chleba se šunkou, vajíčkem, pauzu máme v 00:30 tak si dám třeba tvaroh, nebo podmáslí, v 3h večeři třeba tuňáková pomazánka s pečivem, nebo knackebrotem, zelenina ale tak ať nemám hlad to bych nepřežila
potom máme pauzu v 4:30 krátkou tak to jím jen občas
a v 7:30 jsem v posteli
váha jde dolů i při nočních ![]()