Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Milé maminky máte nějakou osvědčenou radu co pomáhá na zvětšení prsou. Po kojení dcerky mě zůstala malá povadlá prsa. Asi je nejúčinnější operace implantáty ale jsou poměrně drahé. Nějakou vaši radu kterou máte sami vyzkoušenou?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nic neexistuje, kromě operace, já řeším opačný problém, operaci odmítám, co poradíš?
Zkus toaletní papír. Utíráš si s ním pr*el a koukej jak vyrostla, třeba to bude fungovat i na prsa
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
Zkus toaletní papír. Utíráš si s ním pr*el a koukej jak vyrostla, třeba to bude fungovat i na prsa
ty jsi fakt marný. nechápeš, že některé ženy z toho mají depky? trochu tolerance by nezaškodilo.
Tomáš Marný ![]()
Popravdě já mám raději menší prsa a nehledám nějaké balony.
Možná jedna rada by tu byla, záleží jakou máš postavu-jestli jsi velmi hubená, stačí přibrat, tuk se pak usadí i na prsou, samo že z nulek nebudou 5, ale lepší než nic.
@sadlo-maslo-uzeniny
No to je zase rada.
Jinak prsa se dají zvětšit i výplní vlastním tukem.
Posílám jeden odkaz, ale zkus to ogooglit, je tam toho hodně.
http://www.brandeisclinic.cz/…astnim-tukem
Haha, to je teda fakt vtipné ![]()
Ty jsi tedy ubohý ![]()
To snad nebylo nutny…trapaku
A slečně mám jako poradit co? Ať se zmíní svému muži že by ráda nová prsa. Pokud ji má rád tak ji operaci zaplatí a budou spokojeni oba dva. Kde je problém?
Nikde.
Kdyby existovali nějaké pilulky co by zpevnily a zvětšily prsa tak by to byl trhák jako kráva. Bohužel nejsou
Příspěvek upraven 13.02.16 v 19:43
@mirecekblbecek píše:
Možná jedna rada by tu byla, záleží jakou máš postavu-jestli jsi velmi hubená, stačí přibrat, tuk se pak usadí i na prsou, samo že z nulek nebudou 5, ale lepší než nic.
U žen se tuk usazuje převážně na bocích, to je rada jak stehno
@vila222 píše:
Ty jsi tedy ubohý
To snad nebylo nutny…trapaku
To je ale fakt trapááák ![]()
A slečně mám jako poradit co? Ať se zmíní svému muži že by ráda nová prsa. Pokud ji má rád tak ji operaci zaplatí a budou spokojeni oba dva. Kde je problém?
Nikde.Kdyby existovali nějaké pilulky co by zpevnily a zvětšily prsa tak by to byl trhák jako kráva. Bohužel nejsou
Příspěvek upraven 13.02.16 v 19:43
Radši nekomentovat… ![]()
@mirecekblbecek píše:žádná nejsme spokojená se svou postavou, já měla postavu manekýny a prsa opravdu velká, jenže mi nikdy nebylo příjemné okukování okolí. ted už mi okukování nevadí, jenže jsem přibrala hodně a prsa se ještě hodně zvetšily, takže až hodně shodím, shodím i prsa jenže jak to dokázat, přitom se neomezovat v jídle, mi nikdo asi neporadí, na sport taky mo c nejsem, takže dobrá rada je nad zlato.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat