SlimLipo vs. VASER Lipo

243
13.2.16 07:52

SlimLipo vs. VASER Lipo

Ahoj všem, neporadil by jste mi prosím někdo v čem je rozdíl a jaká je lepší, hlavně teda účinější? Koukala jsem na MEDIACOMVIP, máto někdo přímo zde zkušenosti? Nebo někde jine?

Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
16.6.17 20:49

Slimlipo

@Heduna ahoj, jestli jsi ještě nikde nebyla. Tak hlavně nechoď na Slim lipo do Brna do Arte clinic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.2.19 15:49

@Ajusche Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké zkušenosti máte s arteclinic v Brně. Zrovna jsem se tam objednala. Děkuji předem na odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.3.19 21:25
@Lucifer10 píše:
@Ajusche Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké zkušenosti máte s arteclinic v Brně. Zrovna jsem se tam objednala. Děkuji předem na odpověď.

Dobrý den :-) taky se tam chci objednat (a nebo do Prahy), mohla bych se zeptat, jesti jste tam už byla a jak to dopadlo? Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.19 09:41

@mak42
Dobrý den ;) prozatím se rozmýšlím a zákrok jsem jěště nepodstoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 10:30
@Ajusche píše:
@Heduna ahoj, jestli jsi ještě nikde nebyla. Tak hlavně nechoď na Slim lipo do Brna do Arte clinic!!!

Muzu poprosit info, proc ne Arte? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
24
25.2.24 11:41

Arte Clinic Brno - proč ne?

Ahoj všem,
Ráda bych obnovila tuto diskuzi. Měl jste někdo buď Slim Lipo Vaser nebo ultrazvukovou liposukci VASER, v Arte clinic v Brně?

Já předevčírem podstoupila tu ultrazvukovou (i když jsem celou dobu měla za to že jdu k nim na laserem asistovanou, jelikož v emailu kde jsem se objednávala bylo matoucí na kterou z nich jdu, tím že se jmenují skoro stejně u nich. A já si to asi blbě vyložila na co jdu.

Každopádně, podle instrukcí měla být bolest malá a klidně někdo že se 3. Nebo 4. Den vrací i do práce.

To si já nedokážu v žádným případě představit. Měla. jsem liposukci břicha (to ještě není tak strašné) ale to ještě není tak strašný, ale i boků (madla lásky) a to je teda peklo a vůbec nevím jak si lehnout nebo se opřít aby to nebolelo..a to samozřejmě beru ty předepsané i volně prodejné analgetika. ;-(.

Jak se vám to hojilo? Měli jste nějaké komplikace?
Máte nějaké doporučení, jestli je lepší ležet, nebo se prostě sebrat a jít ven chodít? Ve stoje to totiž bolí nejmíň..ale chodím ohnutá, pomalu jak stará babka.

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.26 11:42

Arte clinic Brno

@MiaRambova Ahoj, prosím, mohla bych se zeptat jak to dopadlo, už uběhl nějaký čas a já zvažovala stejnou kliniku, děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková