Závodní sporty

110
12.2.16 19:21

Závodní sporty

Ahoj.
asi to sem moc nepatří ale co. :-) je mi 14 let. Chtěla bych začít závodně sportovat. Dříve jsem hrála závodně 4 roky badminton takže o kondici by nebylo nouze. :-) Znáte nějaké sporty kde nevadí tak „starý“ vek a s kterým bych mohla začít? Díky a pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30994
12.2.16 19:26

@Marťa249 Jsou sporty, kde se zacina az od zaku, jsou to predevsim silove a vytrvalostni sporty, ne technicke, i kdyz technika je vsude. Treba veslovani, silnicni cyklistika, rychlobrusleni…Z jakeho mesta jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.2.16 19:32

Ostrava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.2.16 19:34

Taťka mě chce dat na lukostřelbu a rada bych to vyzkoušela, ale dala bych přednost nějakému sportu kde se aspoň pohnu a zapotim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
12.2.16 19:39

@Marťa249 Nejsi uz trochu stara na reci typu tatka chce… Co chce tatka se resi u vyberu sportu pro skolkove dite, ale ne pro pubertaka. Pookud chces delat neco na zavodni urovni, tak podivej, co mate v okoli za sportovni oddily. Nakonec si zvolis neco ani ne tak kvuli vlastnimu sportu, ale kvalitnimu klubu. Ono kdyz bude legrace, poradny trener a moznost se rozvijet na nejvyssi urovni, tak bude vlastne jedno, ktery sport budes delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.2.16 19:39

Triatlon - plavání, jízda na kole a běh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.2.16 19:43

Mé vrstevnice v tomto věku začínaly s atletikou, softballem, volejbalem, pozemním hokejem, triatlonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.2.16 20:12

Volejbal, cyklistika, jezdectvi. Je spousta sportu, kdy se da zacit zavodit i v pozdejsim veku.. Zalezi jenom na tvych preferencich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.2.16 20:14

Moje sestra začala se závodním sportem ve 22 letech, nikdy není pozdě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
12.2.16 20:31

Tanec standard a latina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 18:04

Ahoj asi to sem nepatří ale je mi 14 a chtěla bych začít trénovat inline rychlobruslení ale nevím jak a kde a jestli vůbec mužů ve 14nebo v 15 začít musí to být v Česku :D neví někdo o něčem? Mimochodem bruslím asi od 6nebo 7let ale ne sportovně 🙃

• Citovat
  • Upravit
65674
31.10.20 18:20
@Anonymní píše:
Ahoj asi to sem nepatří ale je mi 14 a chtěla bych začít trénovat inline rychlobruslení ale nevím jak a kde a jestli vůbec mužů ve 14nebo v 15 začít musí to být v Česku :D neví někdo o něčem? Mimochodem bruslím asi od 6nebo 7let ale ne sportovně 🙃

Tak snad záleží na tom, kde bydlíš, jestli tam nějaký oddíl máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
31.10.20 19:20
@Anonymní píše:

Určitě se někde něco najde, ale jestli poblíž tvého bydliště? :nevim: jinak pozdě být nemusí, když jsi to dělala aspoň pro zábavu předtím tolik let. Něco jiného by bylo, kdyby sis v létě poprvé obula inline brusle a po dvou měsících si řekla, že je to docela zábava. Tak držím pěsti, abys něco našla a mohla se svému koníčku věnovat naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 10:50

@vokishka bydlím ve zlínském kraji a nemůžu nic najít ☹️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.20 10:51

@gabrriel bydlím ve zlínském kraji a děkuju  :D

• Citovat