Hubneme doma

3347
11.2.16 21:21

hubneme doma

Ahoj holky, dnes cvičím 14 den vím že to není nic k chlubení Začala jsem jen to co zvládnu, a postupně přidávala ale teď už mi to celé cvičení trvá hodinu a třičtvrtě a tak nevím jestli ještě přidávat protože teď mi přijde že to dávám steží. Druhý den mi nic nebolí, nemám nic namoženýho. Vymyslela jsem si to sama a tak vůbec nevím jestli to cvičím dobře. Dietu ale žádnou nedržím, předtím jsem jedla hrozně takže teď se snažím alespoň jíst pravidelněji. Ale nic extra si nevařím protože jsem zjistila že mě to strašně otravovalo a děti mi to nejedli. a snažím se pít. Za 14dní se nic nehlo, teda asi, já se vážila a měřila až dnes. Bojím se že to nestačí, ale tentokrát jsem odhodlaná alespoň s tím cvičením. CO myslíte mám ještě přidat cvičení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
11.2.16 21:25

Nejsem odborník, ale podle mě cvičíš moc dlouho 8o
Taky záleží jestli máš z čeho hubnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
11.2.16 21:28

Taky bych rekla, ze zbytecne cvicis dlouho. Ja cvicim hodku a hodne dela jidlo, strava 5.krat. za den a fakt se citim lepe :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.2.16 21:34

Ja cvičím každý den 25 minut a za 3 týdny mám dole 2 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
11.2.16 21:40

Tak hodinu z toho je rotoped, zas jsem četla že tělo spaluje až po hodině a zas nechci z toho tlustý nohy a pupek mi zůstane. s tím jídlem, jedla jsem hodně špatně v podstatě oběd a večer pak všechno, sladkosti, slanosti, sladký pití, uzeniny taky, takže teď jsem ty sladkosti a slanosti odbourala, uzeniny a pečivo ale jinak jím normálně co vařím pro celou rodinu. Zkoušela jsem kalorický tabulky a že by jsme podle toho jedli i děti ale to ztroskotalo brzy k tomu jsem zkoušela jill ale ůbec mi to nevyhovovalo takže to zkouším z jiného konce a doufám že to pomůže. Musim vydržet, jenže když ty výsledky jsou vidět za dlouho a já vlastně nevím zda to dělám dobře a bude to k něčemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.2.16 21:41

Hodina a tři čtvrtě mi přijde strašně moc. Řídila bych se tím, že méně je více a stáhla to minimálně o půl hodiny. Nebála bych se ani jít trošku pod hodinu (ale zase ať to není takový šok :lol: ). No a počkala bych, co to udělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
11.2.16 21:43

Hodně efektivní jsou HIIT tréninky. Viz 30DS Jillian Michaels nebo T25 Shaun T.
Trvají půl hodiny a střídá se tam kardio s posilováním tak, aby se „zmátlo“ tělo a hublo. Takže pokud nejsi chvíli po porodu a nemáš ochablé pánevní dno nebo diastázu, tak je to ideální cvičení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
11.2.16 21:49

Mě ta jill právě nevyhovovala nedala jsem skoro ani tu rozcvičku ale koupila jsem si teď činky že to třeba zkusím až získám nějakou kondičku. Jinak meřím 168 a váha 74kg :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.2.16 22:09

Jidlo při hubnutí dělá víc než 70%. Cvičením zpevňuješ, posiluješ svaly. Přečti si něco o tom, je toho popsáno tolik. Nemusíš si extra vyvařovat. Ty prostě musíš celkově najet na režim a zásady, který budeš dodržovat pořád. To, ale neznamená, že si nedáš svoje oblíbené, nebo sladké. Prostě hledej na internetu, nebo si nech poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
11.2.16 22:09

Ještě jsou super DVD od Hanky Kynychové - má jich plno a jsou na delší dobu ;)
Pak můžeš zkusit Jill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
11.2.16 22:12

@Vrtul Jill cvičím ted 4den 1 level(2× jsem už vynechala :zed: ),ale s 3 dětma..Vážím 110kg a měřím 165cm :poblion:,ale cvíčo zvládám :-)

• Citovat
  • Upravit
7569
11.2.16 22:59

@Vrtul váha se nemusí hnout, jelikož site ztrácíš tuky, ale nabíráš hmotu…
také si myslím, že cvičíš moc dlouho… :think:
Ani necítíš změnu na oblečení?
nebo nemáš pocit, že se ti zpevnila postava?? :think:

Ta Jill je na půl hodiny denně… rozcvička je náročnější - třeba já jsem nedávala to skákání, protože mě bolely prsa :lol:, ale chce to pevnější sportovní podprdu a pak jsem třeba skákala taky (abych udržela teplotu), ale ty prsa jsem si držela…

Vynechej co nejvíc bílé pečivo, knedlíky a těstoviny - hlavně večer!!! Žádnou jednu housku se šunkou k večeři, ale chroupej třeba mrkev, či jinou zeleninu. Můžeš maso, šunku, nízk. sýry, vajíčko…ne sacharidy na noc!!!

Další nešvar - nedojídat po dětech!!!
Menší porce raději víckrát denně.
Jeden čas mi fakt pomohlo, že jsem jedla k obědu jakékolvi maso, ale k tomu vždy nějaký zeleninový salát (k řízku, plátku..tuhle jsem měla maso z omáčky bez omáčky a k tomu salát).
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
11.2.16 23:04
@Vrtul píše:
Mě ta jill právě nevyhovovala nedala jsem skoro ani tu rozcvičku ale koupila jsem si teď činky že to třeba zkusím až získám nějakou kondičku. Jinak meřím 168 a váha 74kg :(

No, já mám o 2 kg méně. Od pondělí mám v telefonu stahlou kalorickou tabulku, vše si tam zapisují kolik čeho s nim a vypiju. A řeknu ti, docela mě to motivuje. A cvičit se me teda nechce :) Tak jsem zvědavá jestli me tohle dokope k mé dřívější krásné postavě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.2.16 23:10

Mě se také cvičit nechce :lol: :lol:…a tak jsem si fakt začala hlídat jídlo…
a motivu je mě, se každé ráno vážit, když vidím, že to padne…i kdyby o kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
11.2.16 23:12

@Lenka512 důležité jsou cm a ne kg..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat