Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Poradíte mi prosím?
Mám problém, za 6 dní mám jít ke kadeřnici, ale stále mi nějak chybí ta odvaha
Moje vlasy jsou strašně moc zničení, tak bych je na druhou stranu chtěla oživit, jen se taky bojím, abych pak toho třeba nelitovala a jak bych v tom vypadala :-/ docela dilema.Co myslíte? Mám do toho jít?
![]()
Ne, budes toho litovat. ja mam taky hodne dlouhe vlasy, huste a pomerne znicene, ale nikdy bych si je neostrihala, je to skoda a vim, ze by me to pak mrzelo. Ja bych do toho urcite nesla, ale pocitam, ze ti tu vetsinou poradi, at do toho jdes ![]()
@lauraka
nemuzes predvidat ![]()
ja kdysi sla do jeste daleko kratsiho z dlouhych a byla jsem neskutecne spokojena - uces byl „smrncovnejsi“, zajimavejsi, plus pocit odlehceni cele hlavy ![]()
ted uz to planuju zas asi rok, z hooodne dlouhych na kratko a uz se tesim.
Ne. Máš husté vlasy a byla by velká škoda se nechat ostříhat na krátké mikádo. S tím můžeš počkat pár let až budeš mít méně vlasů. Doporučila bych nechat vlasy hezky sestříhat a pořádně vyživit kvalitní kosmetikou.
Vůbec nevím, pořád to oddaluji, jsem nerozhodná, ale tady u toho převládá strach ![]()
A taky jen jednou za život jsem měla změnu a to ofinu, jinak pořád mám ten stejný střih vlasů a přestává mě to bavit, že není žádná změna.
Příspěvek upraven 10.02.16 v 14:12
Podle me ma slecna moc pekne vlasy, vubec mi neprijdou na pohled tak znicene, jak pise. Jsou krasne huste, pevne, strasna skoda jit na mikado, to je pro slecny s ridkymi vlasy.
@Claire00 Přesně tak, pokud si je ostříháš a budeš dál používat nevyhovující kosmetiku, tak je budeš mít zničené za chvíli stejně. Zbavit se těch roztřepených konců, trochu sestříhat… ustřihnout víc můžeš vždycky ![]()
@lauraka píše:
Podle me ma slecna moc pekne vlasy, vubec mi neprijdou na pohled tak znicene, jak pise. Jsou krasne huste, pevne, strasna skoda jit na mikado, to je pro slecny s ridkymi vlasy.
Z fotky moc nejde vidět, že bych je měla zničený, ale opravdu je mám, spíš mrtvý.
@Kelly3 píše:
Z fotky moc nejde vidět, že bych je měla zničený, ale opravdu je mám, spíš mrtvý.
Začni používat kvalitní kosmetiku na suché vlasy.
@Claire00 píše:
Začni používat kvalitní kosmetiku na suché vlasy.
A jakou značku např?
@Kelly3 záleží na Tobě, já mam hodně husté a dlouhé a do krátkých už nikdy. kadeřnice vždy že když tam jsme má zážitek ale prý je nemam vůbec zničené a to s e zase tolik o ně nestaram
. probrala bych to s kadeřnicí jen to pak už nejde vrátit a s dl je jednodušší úprava
. Jo vlasy dorostou ale za jak dlouho. Já je nechávam růst od svatby takže už víc jak 13 let a rozpuštěné mam těsně nad zadek ![]()
Já bych na tvém místě do toho nešla. Taky už jsem to párkrát riskla a vždy jsem pak litovala. Nechala bych to postupně sestříhat a prostříhat, tím se ti vlasy provzdušní a odlehčí. Máš husté vlasy a u těch je škoda to stříhat tak nakrátko, toho si ještě za pár let užiješ