Účes z dlouhých vlasů na krátké

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
27.2.16 09:38
@hatawai píše:
Upřímně, ten střih se mi na tobě nelíbí, nechápu to sestříhání vpředu. Máš pěkný obličej, než toto, tak bych šla víc na krátko - pixi střih, mělo by to větší šmrnc.

Jo, takovy strih by taky zakladatelce pasoval. Nebo z tech hodne kratkych se mi jeste libil strih, jaky nosivala misska Kratochvilova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
27.2.16 10:26

@Kelly3

ahoj, díky za fotku. Mně se to taky moc nelíbí :nevim:…škoda, že sis to nenechala „jenom“ zkrátit do délky „po podprsenku“ - to by bylo lepší a šlo by ti s nima udělat cokoliv bys chtěla - natočit, sepnout, culík, cop…tohle budeš muset pořád foukat, aby to nebylo upláclé k hlavě…no, ale nic, jsou to jenom vlasy, zase dorostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.2.16 10:43

@Kelly3 Moc se mi líbí tvůj obličej a i vlasy vypadají teď zdravě a hezky. Ale změň kadeřnici. :think:

• Citovat
  • Upravit
15055
27.2.16 12:47
@Kelly3 píše:
Tak takhle to dopadlo :D

Jsi moc pěkná ženská, jak někdo psal, takovým typům sluší vše. Jinak tipuju, že to máš asi vyžehlené, tak já bych nežehlila, umyla, promačkala, vyfénovala na střapato, nechala vzdušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fatalea
28.2.17 11:47

Rozhodnuti

Ahojky, prave mam ten stejny problem, je mi 27 a cely zivot mam dlouhe vlasy pod ramena a chtela bych take zmenu, proto se chci zeptat, jak jsi nakonec dopadla. Jestli jsi to dala dolu :). Rika se, ze kdyz si nechame ostrihat vlasy, tak je to jak novy zacatek a rada bych zhubla aspon 5 kg a kdyz se mi to podari, tak jsem si rekla, ze si necham ostrihat i vlasy :-D. Protoze se mi kratke az polodlouhe vlady libi spis na hubenejsich postavach, jako jsi ty ;). Ja mam par kilo navic, ale neni to zadna katastrofa, jenom se mi ty vlasy proste libi vic. Je brezen a v cervnu na sve narozky bych chtela podniknout tu velkou zmenu :). Jestli jste jeste nekdo, kdo pujde pod kudlu, tak piste. Rada si o tom s nekym kdo ma stejny problem napisu :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková