Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@hatawai píše:
Upřímně, ten střih se mi na tobě nelíbí, nechápu to sestříhání vpředu. Máš pěkný obličej, než toto, tak bych šla víc na krátko - pixi střih, mělo by to větší šmrnc.
Jo, takovy strih by taky zakladatelce pasoval. Nebo z tech hodne kratkych se mi jeste libil strih, jaky nosivala misska Kratochvilova.
ahoj, díky za fotku. Mně se to taky moc nelíbí
…škoda, že sis to nenechala „jenom“ zkrátit do délky „po podprsenku“ - to by bylo lepší a šlo by ti s nima udělat cokoliv bys chtěla - natočit, sepnout, culík, cop…tohle budeš muset pořád foukat, aby to nebylo upláclé k hlavě…no, ale nic, jsou to jenom vlasy, zase dorostou ![]()
@Kelly3 Moc se mi líbí tvůj obličej a i vlasy vypadají teď zdravě a hezky. Ale změň kadeřnici. ![]()
@Kelly3 píše:
Tak takhle to dopadlo
Jsi moc pěkná ženská, jak někdo psal, takovým typům sluší vše. Jinak tipuju, že to máš asi vyžehlené, tak já bych nežehlila, umyla, promačkala, vyfénovala na střapato, nechala vzdušné.
Ahojky, prave mam ten stejny problem, je mi 27 a cely zivot mam dlouhe vlasy pod ramena a chtela bych take zmenu, proto se chci zeptat, jak jsi nakonec dopadla. Jestli jsi to dala dolu
. Rika se, ze kdyz si nechame ostrihat vlasy, tak je to jak novy zacatek a rada bych zhubla aspon 5 kg a kdyz se mi to podari, tak jsem si rekla, ze si necham ostrihat i vlasy
. Protoze se mi kratke az polodlouhe vlady libi spis na hubenejsich postavach, jako jsi ty
. Ja mam par kilo navic, ale neni to zadna katastrofa, jenom se mi ty vlasy proste libi vic. Je brezen a v cervnu na sve narozky bych chtela podniknout tu velkou zmenu
. Jestli jste jeste nekdo, kdo pujde pod kudlu, tak piste. Rada si o tom s nekym kdo ma stejny problem napisu
.