Účes z dlouhých vlasů na krátké

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
10.2.16 21:21
@Markéta80 píše:
@Claire00 :lol: :lol: a to jsme si vždy myslela že s dlouhýma je to horší a blbost, do krátkých bych už nešla, jen teda je větší spotřeba šamponu. manžel říkal že pokud bych si je nechala ostříhat tak mě sebere občanku za nesvéprávnost :mrgreen: :mrgreen:

to je podle druhu vlasů :nevim: já měla dlouhé roky, věčně jen v culíku, pořád mastné, to bych to musela mýt 2× denně, navíc i když jsem na tom cokoliv vytvořila, nikdy to nedrželo déle jak hodinu, pořád to mýt a sušit, hrůza. Teď mám už 2 roky krátké, v létě je to super, umyté za půl minuty, navíc nemusím vůbec často, nemusím fénovat, jen vydrbu ručníkem a když to chci jooo nějak upravit, tak troška gelu na ruce a za půl minuty hotovo a drží to! takže tak :) jo a nikde nejsou moje vlasy, ani v odpadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.2.16 21:25

@ixule jo v létě manželovi závidim, ten to bere strojkem. já nefénuju a vlasy schnou celý den :jazyk:. Mě se strašně mastily krátké a nešlo to ani upravit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.2.16 21:36
@Markéta80 píše:
@ixule jo v létě manželovi závidim, ten to bere strojkem. já nefénuju a vlasy schnou celý den :jazyk:. Mě se strašně mastily krátké a nešlo to ani upravit :?

no však já to tak mám po stranách a vzadu taky a fakt super :mrgreen: no vidíš, já krátké skoro nemusím mýt 2 týdny, kdybych byla čunče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.2.16 21:37

Ja mam vlasy huste a poprve jsem sla z dlouhych (do poloviny zad) prave do podobneho mikada. Kratce na to jeste do kratsich. A navic souhlasim s nazorem Ali-Ali, ze zakladatelka je vhodny typ na takovy strih. Presne to napadlo mne, kdyz jsem videla ty fotky. Ze ji to urcite bude sluset. A pokud ma vlasy hodne huste, tak i pri ustrihnuti jen 10 cm bude i tak najednou citit lehkost. I kdyz treba ne takovou, jako kdyby sla uplne na kratko, ale dost vyraznou, aby ji opravdu vnimala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.2.16 21:40

Mám ještě těch pár dní na rozmyšlenou. Vím, že stejně je rozhodnutí jen na mě, ale i tak jsem ráda za tyhle názory a rady a třeba mi pomůžou k rozhodnutí. :hug: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.2.16 21:44

@ixule už nikdy :lol: mě to prostě vadilo, ráno se to nedalo učesat, ale mam hodně husté no ale smotam do copu a mam klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.2.16 23:53

Nechod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.2.16 23:08

Tak takhle to dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
26.2.16 23:32

@Kelly3 Moc pekne :palec: aneb jak rikava moje babicka - jak ma nekdo pekny,,ksicht", muze mit na hlave vsechno :mrgreen:
Mne se takoveto strihy libi, takze ja bych byla spokojena. A mas je krasne leskle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
26.2.16 23:44

Mně by se tedy na tobě líbil jiný střih… Trochu delší, sestříhané. Tohle mi připadá moc „upláclé“ jako bys měla na hlavě 5 chlupů, přitom vlasů máš habaděj podle původní foto. Co se mi vůbec nelíbí jsou ty sesřihlé předky… Sorry za upřímnost. Ale samozřejmě záleží jak se v tom cítíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
26.2.16 23:46

Já momentálně přemýšlím, jestli si nechat „upicnout“ ofinu… Jsem trochu srab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.2.16 00:26

Já beru všechny názory a jsem za ně ráda, jen si teď připadám odlehčená a je mi fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.2.16 07:16

@Kelly3 té kadeřnici by měli sebrat výuční list. Z tak krásných vlasů tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.2.16 08:11
@Kelly3 píše:
Tak takhle to dopadlo :D

Upřímně, ten střih se mi na tobě nelíbí, nechápu to sestříhání vpředu. Máš pěkný obličej, než toto, tak bych šla víc na krátko - pixi střih, mělo by to větší šmrnc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.2.16 09:34
@Kelly3 píše:
Já beru všechny názory a jsem za ně ráda, jen si teď připadám odlehčená a je mi fajn :)

To je nejdulezitejsi ;). Ja chodim z dlouhych na kratke hodne casto, libi se mi, ze zmena jde videt a vlasy se opravdu odlehci. Ale mne to roste jak kdybych to hnojila buhvicim :lol:.

Jinak si myslim, ze u takoveho ucesu je ta uhlazenost na miste, k tomu se mi to hodi. Jedine, co bych vytkla, je ten,,vykroj" vpredu. A kdyz uz objem, tak jen malinko ke korinkum, ale ja si nemyslim, ze u tebe je to potreba.
Schvalne jsem se znovu divala na tu prvni fotku - a ja si teda zdrave a hezke, dlouhe vlasy predstavuju jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková