Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Markéta80 píše:
@Claire00![]()
a to jsme si vždy myslela že s dlouhýma je to horší a blbost, do krátkých bych už nešla, jen teda je větší spotřeba šamponu. manžel říkal že pokud bych si je nechala ostříhat tak mě sebere občanku za nesvéprávnost
![]()
to je podle druhu vlasů
já měla dlouhé roky, věčně jen v culíku, pořád mastné, to bych to musela mýt 2× denně, navíc i když jsem na tom cokoliv vytvořila, nikdy to nedrželo déle jak hodinu, pořád to mýt a sušit, hrůza. Teď mám už 2 roky krátké, v létě je to super, umyté za půl minuty, navíc nemusím vůbec často, nemusím fénovat, jen vydrbu ručníkem a když to chci jooo nějak upravit, tak troška gelu na ruce a za půl minuty hotovo a drží to! takže tak
jo a nikde nejsou moje vlasy, ani v odpadu ![]()
@ixule jo v létě manželovi závidim, ten to bere strojkem. já nefénuju a vlasy schnou celý den
. Mě se strašně mastily krátké a nešlo to ani upravit ![]()
@Markéta80 píše:
@ixule jo v létě manželovi závidim, ten to bere strojkem. já nefénuju a vlasy schnou celý den. Mě se strašně mastily krátké a nešlo to ani upravit
no však já to tak mám po stranách a vzadu taky a fakt super
no vidíš, já krátké skoro nemusím mýt 2 týdny, kdybych byla čunče ![]()
Ja mam vlasy huste a poprve jsem sla z dlouhych (do poloviny zad) prave do podobneho mikada. Kratce na to jeste do kratsich. A navic souhlasim s nazorem Ali-Ali, ze zakladatelka je vhodny typ na takovy strih. Presne to napadlo mne, kdyz jsem videla ty fotky. Ze ji to urcite bude sluset. A pokud ma vlasy hodne huste, tak i pri ustrihnuti jen 10 cm bude i tak najednou citit lehkost. I kdyz treba ne takovou, jako kdyby sla uplne na kratko, ale dost vyraznou, aby ji opravdu vnimala.
Mám ještě těch pár dní na rozmyšlenou. Vím, že stejně je rozhodnutí jen na mě, ale i tak jsem ráda za tyhle názory a rady a třeba mi pomůžou k rozhodnutí.
Děkuji.
@ixule už nikdy
mě to prostě vadilo, ráno se to nedalo učesat, ale mam hodně husté no ale smotam do copu a mam klídek.
@Kelly3 Moc pekne
aneb jak rikava moje babicka - jak ma nekdo pekny,,ksicht", muze mit na hlave vsechno ![]()
Mne se takoveto strihy libi, takze ja bych byla spokojena. A mas je krasne leskle!
Mně by se tedy na tobě líbil jiný střih… Trochu delší, sestříhané. Tohle mi připadá moc „upláclé“ jako bys měla na hlavě 5 chlupů, přitom vlasů máš habaděj podle původní foto. Co se mi vůbec nelíbí jsou ty sesřihlé předky… Sorry za upřímnost. Ale samozřejmě záleží jak se v tom cítíš ![]()
Já momentálně přemýšlím, jestli si nechat „upicnout“ ofinu… Jsem trochu srab ![]()
Já beru všechny názory a jsem za ně ráda, jen si teď připadám odlehčená a je mi fajn ![]()
@Kelly3 té kadeřnici by měli sebrat výuční list. Z tak krásných vlasů tohle…
@Kelly3 píše:
Tak takhle to dopadlo
Upřímně, ten střih se mi na tobě nelíbí, nechápu to sestříhání vpředu. Máš pěkný obličej, než toto, tak bych šla víc na krátko - pixi střih, mělo by to větší šmrnc.
@Kelly3 píše:
Já beru všechny názory a jsem za ně ráda, jen si teď připadám odlehčená a je mi fajn
To je nejdulezitejsi
. Ja chodim z dlouhych na kratke hodne casto, libi se mi, ze zmena jde videt a vlasy se opravdu odlehci. Ale mne to roste jak kdybych to hnojila buhvicim
.
Jinak si myslim, ze u takoveho ucesu je ta uhlazenost na miste, k tomu se mi to hodi. Jedine, co bych vytkla, je ten,,vykroj" vpredu. A kdyz uz objem, tak jen malinko ke korinkum, ale ja si nemyslim, ze u tebe je to potreba.
Schvalne jsem se znovu divala na tu prvni fotku - a ja si teda zdrave a hezke, dlouhe vlasy predstavuju jinak.