Účes z dlouhých vlasů na krátké

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
10.2.16 14:24

@Kelly3 Mám podobné vlasy a používám Kerastase. Šampon Nutri Thermique je hodně výživný proto nemusím používat kondicionér. Po umytí dávám pár kapek Elixir ultime. Jednou za dva týdny dávám masku též z řady Nutri thermique.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.2.16 14:28
@Markéta80 píše:
@Kelly3 záleží na Tobě, já mam hodně husté a dlouhé a do krátkých už nikdy. kadeřnice vždy že když tam jsme má zážitek ale prý je nemam vůbec zničené a to s e zase tolik o ně nestaram :lol:. probrala bych to s kadeřnicí jen to pak už nejde vrátit a s dl je jednodušší úprava :lol:. Jo vlasy dorostou ale za jak dlouho. Já je nechávam růst od svatby takže už víc jak 13 let a rozpuštěné mam těsně nad zadek:
:mavam: Wow. Zastávám názor, že většina žen jde do krátkého sestřihu kůli ubývající hustotě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.2.16 14:44

Pokud jsou vlasy zničené, tak bych do toho určitě šla. Poradila bych se s kadeřnicí, jestli mám na tento střih dobré vlasy, kdyžtak bych vybrala jiný, ale vlasům bych ulevila. Však nemusíš jít nakrátko, stačí se zbavit té zničené části a vlasy trochu prostříhat. Určitě budou vlasy zdravější, vzdušnější a nebudou vypadat tak těžce a zničeně.

A k tomu konkrétnímu střihu - delší mikádo je pořád v kurzu, není ani až tak náročné na úpravu, ale pokud vlasy rostou rychle, tak je potřeba častěji zastřihávat a udržovat, aby ten střih měl pořád nějakou formu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
10.2.16 14:59

Já bych se toho nebála, do svatby jsem si nechávala vlasy do pasu a pak šly, rovnou k ramenům, to byla úleva. akorát tu ofinu jsem postupně zase zavrhla. je to 6 let a už mám zas do půlky zad a v pohodě. akorát mi přijde, že čím kratší, tím víc péče! jo a jestli se barvíš, tak oleje ve spreji a zábaly jsou nutnost, jinak se ty vlasy fakt zničí. mám červenou a vím o čem mluvím, a to mám vlasy fakt husté a odolné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
10.2.16 15:00

Já šla z dlouhých úplně na krátko a nelitovala jsem. Vlasy dorostou :) teď mam dlouhé a striham co dva měsíce cca o 10 cm. Klidně bych šla taky do změny ale mam je vlnité a co by se mi líbilo by mi tak neslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
10.2.16 15:11

Vlasy dorostou, no ja nevim, mate asik stesti, ale mne vlasy rostou strasne pomalu. To je otazka minimalne 10 let, u me i vic. Takze bych si to opravdu dobre promyslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.2.16 15:17

Jde o to, zda chceš opravdu krátký účes, nebo jen ozdravit vlasy, pokud to druhé, budou ti chybět. Já šla z vlasů pod lopatky na 2 cm a nelituju, ale pro mě je to prostě praktičtější :) navíc to i vypadá lépe, než culík (rozpuštěné nesnáším, jak se mi to pořád lepí na ksicht :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.2.16 15:27

@lauraka Tý jo, deset let, to už musí být pořádný extrém. Asi si ani neuvědomuju, jaké mám štěstí. Vlasy nosím obvykle dlouhé do půli zad, občas mě chytne blbá, tak to střihnu nakrátko a za dva roky to mám zpátky na původní délce. Za deset let bych je měla asi až po zem :D. Ale nevýhodou zase je, že musím co tři týdny ke kadeřnici :roll:.

Jinak zakladatelka má pěkné rysy a myslím, že ten, kdo je pěkný v obličeji, si krátké vlasy může dovolit úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
10.2.16 15:27

Jéé, to nejsou krátké. Klidně ostříhej. :) Já myslím, že už jsi stejně rozhodnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.2.16 15:42

@Claire00 :lol: :lol: a to jsme si vždy myslela že s dlouhýma je to horší a blbost, do krátkých bych už nešla, jen teda je větší spotřeba šamponu. manžel říkal že pokud bych si je nechala ostříhat tak mě sebere občanku za nesvéprávnost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.2.16 16:15

Máš krásný obličej, k tobě by se ten střih hodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.2.16 16:24

No, já se barvila naposledy loni nějak v září :D poradím se s kadeřnici a uvidím, co mi řekne :palec:. Tak obojí, jak změnu, tak i oživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.2.16 17:11

Pak se klidně pochlub s výsledkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.2.16 17:21

Nešla bych do toho. Nech si je trošku zkrátit, aby se ti netřepili konečky. Za pár měsíců můžeš jít ke kadeřnici znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
10.2.16 17:31

Diskuzi jsem jen prolítla, ale ne, nenechala bych se ostříhat - vyloženě na to mikádo vůbec ne, vlasy budou lítat kolem obličeje, nepůjdou nijak „sepnout“ - to je ta nejhorší délka - ledaže člověk na to má čas a denodenně je otrokem fénu a kartáče, že to upraví, jinak ne.

Máš poměrně pěkné kvalitní vlasy - chápu, že takto podle jedné fotky to nejde vyloženě poznat stoprocentně, jaké ty vlasy jsou…ale podle mě „zničené“ jak píšeš teda nejsou.

Osobně bych si je nechala zkrátit na délku „po podprsenku“ - to mi připadá ideální délka úplně na všechny způsoby úpravy dlouhých vlasů - na sepnutí jenom boků do sponky a nechat rozpuštěné, na culík, na cop atd…

Já si nechávám růst dlouhý od srpna 2014, teď to byl rok a půl, vloni touto dobou jsem akorát překonávala tu příšernou délku, kdy prakticky nešlo nic udělat a teď je mám po lopatky - už to jde i na francouzkej cop, kterej je podle mě „pan účes číslo jedna“ ;) z dlouhých vlasů…to je člověk na celý den upravený.

Jinak mě je už přes 40, takže vlasům dopřávám dost péče - myju 3× týdne, šampony bezsilikonové (Urtekram je můj oblíbený), pak stříknu trochu bezoplachového kondiše (to bych jinak fakt nerozčesala) a dopřeju si pokaždé masáž Weledou - rozmarýnovým vlasovým tonikem…pak trochu „předfoukám“ - páč nechápu, jak se to dá vydržet nechat volně uschnout a průběžně rozčesávám řídkým hřebenem anebo Tangle teezerem…1× za 14 dní mám na nich zábal - já teda barvím hennou, do chemické barvy a melíru bych nešla nikdy…jednou mám barevnou hennu a podruhé směs bylinek na posílení - do směsi přidávám oleje (nejlepší na vlasy je: mandlový, makadamiový nebo meruňkový - tohle je fakt TOP trojice pro dlouhé vlasy, 2 lžíce - nebo to namíchám), tak hezký vlasy jsem neměla ani zamlada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková