Hubneme doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
11.2.16 23:13

@maminka201 jojo, ale když se nějak extra nepohybuju, tak neočekávám nárůst hmoty, tudíž váha by měla padat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.2.16 09:08

Tak mě právě zas nebaví ty tybulky zapusovat, takže se snažím jíst míň častěji a zdravěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.16 09:24

@Vrtul cvičíš zbytečně moc dlouho, rozhodně nepřidávej, to by bylo spíš kontraproduktivní.. hodina bohatě stačí, hlídej si tepovku. mmchdm, váha může stát, měř se, protože tam uvidíš rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.2.16 10:40

Já jsem před pár dny začala taky s tím počítáním kalorií - kaloricketabulky.cz, a pro mě je to super, za tři dny mám 1,5 kg dole, vím že je to hodně, ale každej večer jsem sežrala třeba brambůrky nebo nějaký sušenky u televize, a tak se to teď projevuje. Je to i aplikace na mobil, takže kdykoliv něco sním tak si to hned zadám a vím na čem jsem :) Pro mě je to super, protože můžu jíst běžný věci, já nesnášim ty diety, jak se musí nakoupit přesně suroviny a jíst v přesný časy a tak, to bytostně nesnášim, takže takhle mi to vyhovuje a váha jde dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
13.2.16 10:35

@Kačta jo jo podle těch jsem jedla asi 14 dní ale otravovalo mě to, než jsem vymyslela co tam zadat aby to bylo správně

@martina.se já právě že nemám žádný ten přístrojek na to měření toho tepu. Zkusím to ještě třeba měsíc bez toho a uvidím. kdyby to nešlo tak pořídím. Jak se to jmenuje?? ( ta věc na hlídání tepu ) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.2.16 11:56

@Vrtul a na oblečení nepociťuješ změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
13.2.16 15:09

@Lenka512 nevím, noaím volné věci… ještě počkám a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.2.16 12:24
@Vrtul píše:
@Kačta jo jo podle těch jsem jedla asi 14 dní ale otravovalo mě to, než jsem vymyslela co tam zadat aby to bylo správně@martina.se já právě že nemám žádný ten přístrojek na to měření toho tepu. Zkusím to ještě třeba měsíc bez toho a uvidím. kdyby to nešlo tak pořídím. Jak se to jmenuje?? ( ta věc na hlídání tepu ) :oops:

stačí, když jsi schopná při aktivitě normálně mluvit.. tedy lehce zafuněně, ale prostě jsi schopná komunikace.. jak ne, tak je to moc a chce to zvolnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková