Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@maminka201 jojo, ale když se nějak extra nepohybuju, tak neočekávám nárůst hmoty, tudíž váha by měla padat… ![]()
Tak mě právě zas nebaví ty tybulky zapusovat, takže se snažím jíst míň častěji a zdravěji
@Vrtul cvičíš zbytečně moc dlouho, rozhodně nepřidávej, to by bylo spíš kontraproduktivní.. hodina bohatě stačí, hlídej si tepovku. mmchdm, váha může stát, měř se, protože tam uvidíš rozdíl.
Já jsem před pár dny začala taky s tím počítáním kalorií - kaloricketabulky.cz, a pro mě je to super, za tři dny mám 1,5 kg dole, vím že je to hodně, ale každej večer jsem sežrala třeba brambůrky nebo nějaký sušenky u televize, a tak se to teď projevuje. Je to i aplikace na mobil, takže kdykoliv něco sním tak si to hned zadám a vím na čem jsem
Pro mě je to super, protože můžu jíst běžný věci, já nesnášim ty diety, jak se musí nakoupit přesně suroviny a jíst v přesný časy a tak, to bytostně nesnášim, takže takhle mi to vyhovuje a váha jde dolů ![]()
@Kačta jo jo podle těch jsem jedla asi 14 dní ale otravovalo mě to, než jsem vymyslela co tam zadat aby to bylo správně
@martina.se já právě že nemám žádný ten přístrojek na to měření toho tepu. Zkusím to ještě třeba měsíc bez toho a uvidím. kdyby to nešlo tak pořídím. Jak se to jmenuje?? ( ta věc na hlídání tepu ) ![]()
@Vrtul píše:
@Kačta jo jo podle těch jsem jedla asi 14 dní ale otravovalo mě to, než jsem vymyslela co tam zadat aby to bylo správně@martina.se já právě že nemám žádný ten přístrojek na to měření toho tepu. Zkusím to ještě třeba měsíc bez toho a uvidím. kdyby to nešlo tak pořídím. Jak se to jmenuje?? ( ta věc na hlídání tepu )
stačí, když jsi schopná při aktivitě normálně mluvit.. tedy lehce zafuněně, ale prostě jsi schopná komunikace.. jak ne, tak je to moc a chce to zvolnit.