Móda pro maminky na mateřské

3731
12.2.16 21:52

Móda pro maminky na mateřské

Zdravím.
Mám dva prcky půl roku a dva roky, tozn že jsem si skoro 3 roky nekoupila nic na sebe - to určitě znáte ;)
Protřídila jsem šatník a vyřadila všechno nepadnoucí oblečení, i to, co už se mi nelíbí (jj, většinou věci, co jsem nosila od vysoké, některé kousky dokonce ještě na gymplu :oops:) Takže mi toho moc nezbylo. Navíc zanedlouho slavím třicátiny, i to je impuls k hledání nového stylu. (A sejde se i trocha peněz na nákupy).
Ještě nějakou dobu budu nejvíc času trávit na pískovišti s dětmi, tak chci pořídit šik oblečení, ale vhodné na tyhle akce :mrgreen:
Chtěla bych tu proto vytvořit prostor, kde si vyměníme tipy a inspiraci, budeme sdílet obrázky a odkazy. Prosím, přidejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1220
12.2.16 21:55

Jsem na materske kratce ale velmi rada se pridam :) To, ze jsme na materske neznamena, ze musime mit mastne vlasy a vypadat jak hastrosi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.16 21:57

Tak tohle je diskuze pro me, nechám se inspirovat ;-)

• Citovat
  • Upravit
6776
12.2.16 22:10

Já můžu doporučit Design market nebo Fasion market. Tam se dají koupit krásné věci, které nenosí půl Prahy a za docela rozumné peníze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
12.2.16 22:11

@Dianela Tak ne, že by na mě občas nepadala depka a mastný háro v culíku jsem nemaskovala čepicí :lol: Ale v rámci psychohygieny se chci zase začít mít ráda a vybudovat si sebevědomí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
12.2.16 22:12

http://www.cernabila.cz/…t-sik-mikina

Ta první šedá mikinobunda mi přijde fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.2.16 22:13

Už dlouho přemýšlím, že založím tu samou diskuzi, jako bys psala o mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6776
12.2.16 22:13

@Dracunculus Na mastné vlasy je super suchý šampon, nastříkáš, pročešeš a den jsi za fešandu. :dance: Používala jsem ho v krizi, kdy na nic nebyl čas. Teď čekám druhé mimčo a myslím, že ho zase budu využívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
12.2.16 22:34

@Saffiraa Při druhém těhotenství se mi hodně zhoršil ekzém a stále to není dobré, tak se bojím experimentovat. Konečně jsem našla alespoň jeden šampón, po kterém mě nesvědí hlava, nemůžu použít sprchový gel, ani tělové mléko. Mám sprchový olej, mažu se mandlovým olejem, čistým bambuckým máslem, popřípadě kakaovým máslem, nebo si z nich umíchám krém podle potřeby. Líčit se nemůžu, nejvíc ho mám kolem očí. Teď to držím na uzdě, tak to není moc vidět naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
12.2.16 22:35
@Dracunculus píše:
@Dianela Tak ne, že by na mě občas nepadala depka a mastný háro v culíku jsem nemaskovala čepicí :lol: Ale v rámci psychohygieny se chci zase začít mít ráda a vybudovat si sebevědomí ;)

Ja to nemyslela doslova :mrgreen: Taky mam obcas na hlave mastaka :mrgreen: :lol: Ale jak uz tu bylo receno, suchy sampon to jisti! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
12.2.16 22:36

Jsem typ hruška, tak kraťasy mi nesluší, uvažuju, jakou sukni v létě na hřiště. Střih určitě do áčka. Máte tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
12.2.16 22:39

@Dracunculus Ja moc rada nakupuji na botovo.cz je to tedy eshop ale zkus se podivat, treba na neco narazis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
12.2.16 22:47
@Dracunculus píše:
Jsem typ hruška, tak kraťasy mi nesluší, uvažuju, jakou sukni v létě na hřiště. Střih určitě do áčka. Máte tip?

A proč by ti kvůli tomu nesluseli kratasy? Jinak já na běhání po venku klidně oblékla tenisovou sukni :) Koukni na obrázky přes google ( já mám head), sukně mají různé střihy a barvy a neni ani poznat, ze je tenisová :) a mas klid, nemusíš se hlídat :) A nebo volnou, dlouhou sukni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.2.16 22:49

Taky se pridam :dance:
ja teda ujizdim na volnych a pohodlnych vecech, spis v prirodnich barvach. samozrejme doplnene naramky, retizky a zdobnejsima botama. no a maxi kabelky. na vsechno potrebne pro mrne :mrgreen:
na hristi jsem byla v sukni jednou a nikdy vic :zed: nahodim haremky abych byla k mrneti co nejvic flexibilni :mrgreen:
jinak do mesta samozrejme cardigany s nejakou zajimavou aplikaci, kratka dzinova bundicka, pastelove satky a maxi saty, dlouhe vesty a v posledni dobe jsem si hodne oblibila maxi kosile.
uz aby bylo jaro-leto. v zime me napady a chut kombinovat naprosto opousti :roll:
pro me nej obchod je HM. maj vzdycky ten muj styl :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3731
12.2.16 23:09

@LVLucie V kraťasech prostě vypadám vypaseně, jelikož zdůrazní mou nejširší část těla. Sedí mi sukně mírně do áčka, kolové ne, v těch mám zadek jako valach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková