Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@loulek píše:
Milé maminky máte nějakou osvědčenou radu co pomáhá na zvětšení prsou. Po kojení dcerky mě zůstala malá povadlá prsa. Asi je nejúčinnější operace implantáty ale jsou poměrně drahé. Nějakou vaši radu kterou máte sami vyzkoušenou?
Trochu přibrat, mě to jde vždy do ňader ![]()
Příspěvek upraven 13.02.16 v 19:47
@Aslei píše:
Radši nekomentovat…
No tak sem hoď nějakou radu. Jak z A- vyčarovat alespoň C
Kromě implantátů, popřípadě naplněním tukem. Bohužel tělo tenhle tuk dokáže zpracovat a za pár let jsou zase takové jako před zákrokem.
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
Vhodně zvolenou a vycpanou podprsenkou… relativně levné a rozhodně bezpečné ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Vhodně zvolenou a vycpanou podprsenkou… relativně levné a rozhodně bezpečné
Třeba… ![]()
@mirecekblbecek píše: žádná nejsme spokojená se svou postavou, já měla postavu manekýny a prsa opravdu velká, jenže mi nikdy nebylo příjemné okukování okolí. ted už mi okukování nevadí, jenže jsem přibrala hodně a prsa se ještě hodně zvetšily, takže až hodně shodím, shodím i prsa jenže jak to dokázat, přitom se neomezovat v jídle, mi nikdo asi neporadí, na sport taky mo c nejsem, takže dobrá rada je nad zlato.![]()
Zkus tohle, pohledej reference na netu. Taky o tom přemýšlím
Lida Daidaihua
Odkaz mi nešel vložit
U žen se tuk usazuje převážně na bocích, to je rada jak stehno
kecy, já mám 80i a usazuje se mi tuk na prsou, boky zase tak obrovské nemám. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Vhodně zvolenou a vycpanou podprsenkou… relativně levné a rozhodně bezpečné
No tak to ale doma manžela partnera nepotěší. Bral bych to jako klamavou reklamu
No tak to ale doma manžela partnera nepotěší. Bral bych to jako klamavou reklamu
Taky to nedělá pro partnera, ale pro sebe…
@mirecekblbecek píše:
kecy, já mám 80i a usazuje se mi tuk na prsou, boky zase tak obrovské nemám.
Nemůžeš to brát jen podle sebe. Tady funguje genetika a dispozice od předků. To že se ti usazuje tuk tam a tam je hezké ale nemá to tak každý
Kromě implantátů, popřípadě naplněním tukem. Bohužel tělo tenhle tuk dokáže zpracovat a za pár let jsou zase takové jako před zákrokem.
Nechceš jit opruzovat někam jinam ![]()
No tak nevím jestli si tím zvedne sebevědomí ale proč ne. Raději bych volil to zvětšení. Ale pokud tohle stačí budiž.
@mirecekblbecek nezobecňuj já mám svou postavu ráda. Je mi na ni sympatický to že je furt se mnou a drží se mnou basu i ve stárnutí, je prostě skvělá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat