Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte holky po porodu chci shodit kila…tak jsem si upravila jídelníček, cvičím na stroji ale ráda bych zapojila více snahy a proto jsem si říkala, že bych mohla cvičit chvíli i v zaměstnání. Ale nemůžu si tam lehnout třeba na sklapovačky, sedím za pultem tak by bylo fajn kdyby některá z vás znala cviky třeba na židli na shození faldíků na břiše, bocích a stehnech. Připadá mi to směšné, ale možná někdo nějaké zná ![]()
@Lulanka2 napadá mi max zatínat svaly - sedací.. protože v sedě toho moc neuděláš ![]()
Břicho je hlavně o stravě… faldíky na něm posilováním břišních svalů nezmizí. Takže doporučuju zapracovat na jídelníčku ![]()
@valkil Cvičení může proces jen o něco málo urychlit a v případě dlouhodobého, systematického posilování i vyrýsovat lepší křivky. Ale v zásadě je nabírání i ubývání váhy zejména o stravě.
@valkil Samozřejmě se cvičením je hubnutí efektivnější a rychlejší. Ale nefunguje to tak, že budeš posilovat břicho a budou ti z něho mizet špeky, nebo posilovat nohy a bude mizet tuk zase z nich, to opravdu ne. A obzvlášť břicho je docela dost specifická partie, to je vážně hlavně o stravě a zpravidla jde dolů jako poslední. Z dlouhodobého hlediska pomáhá jen snížit celkové procento tuku v těle. A to je zase hlavně o stravě. Znám spousty a spousty lidí, co nádherně zhubli díky stravě a bez cvičení