Hubnutí bříška v sedě na židli?

1
15.2.16 14:49

hubnutí bříška v sedě na židli?!

Ahojte holky po porodu chci shodit kila…tak jsem si upravila jídelníček, cvičím na stroji ale ráda bych zapojila více snahy a proto jsem si říkala, že bych mohla cvičit chvíli i v zaměstnání. Ale nemůžu si tam lehnout třeba na sklapovačky, sedím za pultem tak by bylo fajn kdyby některá z vás znala cviky třeba na židli na shození faldíků na břiše, bocích a stehnech. Připadá mi to směšné, ale možná někdo nějaké zná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.2.16 15:00

@Lulanka2 napadá mi max zatínat svaly - sedací.. protože v sedě toho moc neuděláš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.2.16 15:17

Břicho je hlavně o stravě… faldíky na něm posilováním břišních svalů nezmizí. Takže doporučuju zapracovat na jídelníčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
15.2.16 15:42

@valkil Cvičení může proces jen o něco málo urychlit a v případě dlouhodobého, systematického posilování i vyrýsovat lepší křivky. Ale v zásadě je nabírání i ubývání váhy zejména o stravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
15.2.16 15:46

@valkil Samozřejmě se cvičením je hubnutí efektivnější a rychlejší. Ale nefunguje to tak, že budeš posilovat břicho a budou ti z něho mizet špeky, nebo posilovat nohy a bude mizet tuk zase z nich, to opravdu ne. A obzvlášť břicho je docela dost specifická partie, to je vážně hlavně o stravě a zpravidla jde dolů jako poslední. Z dlouhodobého hlediska pomáhá jen snížit celkové procento tuku v těle. A to je zase hlavně o stravě. Znám spousty a spousty lidí, co nádherně zhubli díky stravě a bez cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková