Trápíte se s hubnutím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
naukaorodině
19.2.16 18:46
@Ya-ya píše:
http://www.hubnout-s-usmevem.cz/cenik/
tady mate cenik damy :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13073
19.2.16 18:48
@Ya-ya píše:
http://www.hubnout-s-usmevem.cz/cenik/
tady mate cenik damy :mrgreen:
člověku pak nezbyde na jídlo a hubne :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.2.16 18:51
@zhubnete píše:
Sama vím, co obnáší trápení s hubnutím a kolik to někdy stojí peněz. Také vím, jak úžasný je to pocit, když se to povede a váha zůstává tam, kde chci. A prožívám to i se svými klienty. Někomu stačí jen ta rada a dovedu si představit, že s dítětem a vším okolo se těžko ještě hledá čas na to, dojít k odborníkovi.
To jsem jediná, kdo chce pomoci nezištně?!

:mavam: :mavam: výborně, takže ceník na Vašich stránkách platí pro koho???
nebo tady poradíte zdarma a nezištně, ale klientům co přijdou k vám do kanceláře za uvedené částky? :nevim:

no nevím-nevím, jestli tady nááhodou neporušujete pravidla o „osobní prezentaci“ :think: :think: čekejte buď smazání nebo případně fakturu za reklamní plochu zde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.2.16 19:00

Hubnout pod odborným vedením, jídelníček na míru a vše, co se týká mého výživového poradenství obsahuje jednu zásadní věc a to je odborná analýza těla, od které se vše odvíjí. Pokud některá z vás byla u výživového poradce, jistě ví, že je to významný rozdíl oproti tomu, pomoci někomu jen radou. Žádné odkazy na svůj web nikde nezmiňuji a ani tak činit nemíním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.2.16 19:11

Pokud jíte libové maso (v přiměřených porcích), tak v tom problém nebude. Dodává vám kvalitní bílkoviny a mnoho důležitých vitaminů.
Nevím, zda máte dostatečný příjem mléčných výrobků, ovoce a zeleniny a zda dostatečně pijete. Můžete mít také dlouhé časové rozestupy mezi jídly. Po 3 hodinách nejezení začíná tělo hladovět a z dalšího jídla nejprve ukládá a až potom vyživuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
19.2.16 19:43

@zhubnete dost nesouhlasím! V tom případě, když říkáte, že po 3h začíná tělo hladovět a pak ukládá, tak by nefungoval třeba intermittent fasting a ten rozhodně funguje. Jist co dvě až tři hodiny je logicky blbost a ne každému vyhovuje a myslím, že už vůbec maminkám, protože na to prostě mnohdy není čas, navíc tím tělo dostáváte do stavu, kdy jen co tak nějak spálí jídlo za celý den během vecera/noci, tak ráno hned šup a další jídlo, tudíž absolutně člověk není schopen tělo uvést do stavu# kdy bude pálit tuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.2.16 19:58
@pannda píše:
a jíš defacto cokoli, jen v malém množství?

Ano, přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.2.16 20:02

@zhubnete
Já jsem měla problémy s tím, že jsem luxovala večer a v noci lednici. Teď to nedělám a je klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.2.16 20:20

@zhubnete ahoj, moc bych ocenila, jídelníček nebo rady jak jíst v těhotenství a nepřibrat zbytečná kila. U prvního jsem přibrala 23kg, díky mojí žravosti. Teď jsem na začátku dalšího těhotenství a jsem rozhodnutá se velmi hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.2.16 20:22
@xLucikx píše:
@zhubnete dost nesouhlasím! V tom případě, když říkáte, že po 3h začíná tělo hladovět a pak ukládá, tak by nefungoval třeba intermittent fasting a ten rozhodně funguje. Jist co dvě až tři hodiny je logicky blbost a ne každému vyhovuje a myslím, že už vůbec maminkám, protože na to prostě mnohdy není čas, navíc tím tělo dostáváte do stavu, kdy jen co tak nějak spálí jídlo za celý den během vecera/noci, tak ráno hned šup a další jídlo, tudíž absolutně člověk není schopen tělo uvést do stavu# kdy bude pálit tuky.

Psala jsem, že tělo po dlouhém časovém rozestupu z dalšího jídla „nejdříve“ ukládá a poté vyživuje. Myslím, že byste měla zmínit, o čem vlastně píšete, tedy o přerušovaném půstu, který sice funguje, ale pro kojící maminky je naprosto nevhodný. Pokud se zajímáte o to, jak tělo funguje, jistě víte, že tělo spaluje prakticky neustále, protože vydává energii na všechny procesy v organismu. A obzvlášť kojící žena potřebuje dostatečný přísun kvalitních kalorií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.2.16 00:33

@zhubnete samozřejmě tím opravdu nebylo míněno pro kojící…nicméně celkově rady a to myslím obecně z médií a výživových poradců, jsou jíst 5-6 denně malé porce. Nicméně běžný člověk, kor se sedavym zaměstnání, jednak nemá často prostor na tak častá jídla a hlavně z vlastních zkušeností vím, že především psychicky, to není dobré, protože neustále myslet na to, kdy si jídlo dát, co si dát, kolik, není dobré. Co si budeme povídat, hubnutí je především o hlavě, málo kdo má i vůli. Tudíž samozřejmě není to věda, stačí si zkusit pár dní zapisovat co člověk sní, jen pro přehled, spočítat bazální metabolizmus nebo si někde nechat cca změřit dle např. inbody apod a pak je to snadná rovnice příjem výdej a nejzásadnější pestrost, pod kterou si všichni představí, že mají jist vše a nikoliv, že je to o tom mít dostatečně pokryta makra, tedy bílkoviny a ty především, tuky a sacharidy. A hlavně jíst tak, aby to nebylo jen, aby dotyčný zhubnul, ale aby se tak prostě stravoval celý život. Nic se nemá přehánět a pokud člověk prostě nejí enormně více než skutečně potřebuje a má k tomu i nějaký pohyb, což není úplně nutné a ne vždy to lze, tak zhubne každý…dneska ale lidi prostě nepřemýšlí a to je největší problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.2.16 20:00
@jitka 11 píše:
@zhubnete
Já už nepotřebuji poradit.
Je to hlavně o silné vůli toho kterého člověka.
Jím poloviční porce, než jsem předtím jedla a poslední jídlo mám v 17h.
Poté už jen vodu nebo bylinkový čaj.A za měsíc mám skoro 10 kg pryč.
Potom už jen korigovat váhu, a nic se mi nevrátí nahoru.

Ráda bych se zeptala, na jednu věc. :) Snažím se nejíst po 17 hodině. Jen problém je ten, že mě večer chytá největší chuť na sladké, není to hlad, ale brutální chuť se zakousnout třeba jen do sušenky :zed: Přešlo tě to po té době, nebo si dáváš co chceš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
20.2.16 21:20

@Andrejizna ještě to na sobě nemám vyzkoušené, ale zaujalo mě to :lol:
 http://www.30tidennivyzva.cz/…ytavka-chute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.2.16 07:11
@tamata píše:
@Andrejizna ještě to na sobě nemám vyzkoušené, ale zaujalo mě to :lol:
http://www.30tidennivyzva.cz/…ytavka-chute

To je super, to jsem vzdycky hledala :D snad to bude fungovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
21.2.16 20:24
@Andrejizna píše:
Ráda bych se zeptala, na jednu věc. :) Snažím se nejíst po 17 hodině. Jen problém je ten, že mě večer chytá největší chuť na sladké, není to hlad, ale brutální chuť se zakousnout třeba jen do sušenky :zed: Přešlo tě to po té době, nebo si dáváš co chceš? :lol:

Mě to chytá večer, ale držím se. Raději kuchyň zavřu, a dělám, že tam není.
Chce to pevnou vůli. Já si třeba dám kousek mrkve, a opravdu hodně piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková