Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, prosím o zkušenosti a rady, jaký bazének koupit pro ročního prcka. Máme velký, ale tam samo nemůže, tak bych ho chtěla fiknout vedle do nějakýho plivátka. Líbí se mi tento, http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale nevím, jestli to není nějakej šunt. Pro malou, když měla asi rok jsme kupovali taky něco podobnýho,ale píchlo se to asi za dvě hodiny po nafouknutí…
Taky hledám, jakej bazének pro prcka, sice ještě nesedí, ale už se o to snaží, takže počítám, že za pár dní už bude sedět sám. Chci nějakej se stříškou. Tak, a teď babo raď. ![]()
Ahoj ![]()
Já jsem koupila obyčejný malý bazének v Bambuli, stál 69 Kč. Je to 60×15 cm. A úplně to stačí ![]()
No nakonec si taky říkám, jestli nefiknu na zahradu jen obyč vaničku co jsme používali když byl miminečko ![]()
Mě to přijde strašně malý…syn má na balkoně vaničku a u rodičů na zahradě bazén z Tesca - má nějakých 150cm a jako pěkně se v něm vyřádí, leze v tom - vleze se do něj hodně hraček ![]()
Ten z tvého odkazu mi přijde strašně mělký. My měli na balkon od Intexu, takový malinký, ale hlubší. V těch vedrech si tam vždy malá zablbla a pak ven a pořád dokola
Na zahradu jsme měli o trochu větší.
No jo, to je vlastně možný, že to možný, že to bude menší, uvidím zítra:-)
měli jsme něco podobného ale větší,ta stříška byla k ničemu,pokud jí někdo nedržel tak spadla a na přikrytí bazenu to taky nebylo
Ahoj. My nakonec koupili obyčejný, ale oválný. Máme celkem malý balkon, a tak jsme sháněli takový, aby se vešel. Kupovali jsme ho už pro Anežku, takže ho máme 4 roky a pořád je super. Stříška mi přijde zbytečná, vrhá malý stín a ne vždy přesně tam, kam chceš
.
Chceme kupit velky vazen.
Riesime ale dezinfekciu vody-co pouzivat?
Ake mate skusenosti?
Diky.
@miisenka dětský bazének každý večer vyléváme a ráno dáváme novou vodu, takže ta je úplně čistá, do velkého dáváme nárazově savo a chlorovou tabletu do plováku… a pískovou filtraci denně
@miisenka Taky dáváme 1× týdně Savo (když se hodně koupeme, je horko, tak i častěji) a tablety do plováku.
Jindru tam koupeme od 14 měsíců (jako miminečko se nekoupal loni) a Majda tam byla asi od 8 měsíců.
Taky máme pískovou filtraci, tak těch 5-10h denně.
@Pipet
Aha..takze je to ok pre 11m dite..ja prave nevedela ci sa v tej chrmii mozu tie,,mimina" machat..
@miisenka No ono to zas tak ok není, ale málokdo vydrží nekoupat dítě v chlorovaném bazénu tak do dvou let. Taky jsem tam už 18m namočila, budu sledovat, co mu to udělá s kůží.
Co se desinfekce týče, máš dvě možnosti - chlorová desinfekce - je to srágora, chce to dodržovat hygienu (sprchovat se před každým vstupem do bazénu), ale je to účinná desinfekce
nechlorová chemie na bázi kyslíku - je to dražší, méně spolehlivé, ale zase méně škodlivé