Bazének pro roční dítě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3493
23.5.11 20:25

Bazének pro roční dítě

Ahoj, prosím o zkušenosti a rady, jaký bazének koupit pro ročního prcka. Máme velký, ale tam samo nemůže, tak bych ho chtěla fiknout vedle do nějakýho plivátka. Líbí se mi tento, http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale nevím, jestli to není nějakej šunt. Pro malou, když měla asi rok jsme kupovali taky něco podobnýho,ale píchlo se to asi za dvě hodiny po nafouknutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
23.5.11 21:06

Taky hledám, jakej bazének pro prcka, sice ještě nesedí, ale už se o to snaží, takže počítám, že za pár dní už bude sedět sám. Chci nějakej se stříškou. Tak, a teď babo raď. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.5.11 21:14

Ahoj :-)
Já jsem koupila obyčejný malý bazének v Bambuli, stál 69 Kč. Je to 60×15 cm. A úplně to stačí :-)

• Citovat
  • Upravit
3493
23.5.11 21:35

No nakonec si taky říkám, jestli nefiknu na zahradu jen obyč vaničku co jsme používali když byl miminečko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.5.11 21:38

Mě to přijde strašně malý…syn má na balkoně vaničku a u rodičů na zahradě bazén z Tesca - má nějakých 150cm a jako pěkně se v něm vyřádí, leze v tom - vleze se do něj hodně hraček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.5.11 21:42

Ten z tvého odkazu mi přijde strašně mělký. My měli na balkon od Intexu, takový malinký, ale hlubší. V těch vedrech si tam vždy malá zablbla a pak ven a pořád dokola :mrgreen: Na zahradu jsme měli o trochu větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
23.5.11 21:44

No jo, to je vlastně možný, že to možný, že to bude menší, uvidím zítra:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
23.5.11 21:53

měli jsme něco podobného ale větší,ta stříška byla k ničemu,pokud jí někdo nedržel tak spadla a na přikrytí bazenu to taky nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.5.11 20:44

Ahoj. My nakonec koupili obyčejný, ale oválný. Máme celkem malý balkon, a tak jsme sháněli takový, aby se vešel. Kupovali jsme ho už pro Anežku, takže ho máme 4 roky a pořád je super. Stříška mi přijde zbytečná, vrhá malý stín a ne vždy přesně tam, kam chceš :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.6.14 14:59

Chceme kupit velky vazen.
Riesime ale dezinfekciu vody-co pouzivat?
Ake mate skusenosti?
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.6.14 16:00

@miisenka dětský bazének každý večer vyléváme a ráno dáváme novou vodu, takže ta je úplně čistá, do velkého dáváme nárazově savo a chlorovou tabletu do plováku… a pískovou filtraci denně

• Citovat
  • Upravit
14309
9.6.14 16:21

@madi
A v tom velkom(s chlorom) jak stare deti machate? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.6.14 16:28

@miisenka Taky dáváme 1× týdně Savo (když se hodně koupeme, je horko, tak i častěji) a tablety do plováku.
Jindru tam koupeme od 14 měsíců (jako miminečko se nekoupal loni) a Majda tam byla asi od 8 měsíců.
Taky máme pískovou filtraci, tak těch 5-10h denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.6.14 16:55

@Pipet
Aha..takze je to ok pre 11m dite..ja prave nevedela ci sa v tej chrmii mozu tie,,mimina" machat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.6.14 17:00

@miisenka No ono to zas tak ok není, ale málokdo vydrží nekoupat dítě v chlorovaném bazénu tak do dvou let. Taky jsem tam už 18m namočila, budu sledovat, co mu to udělá s kůží.
Co se desinfekce týče, máš dvě možnosti - chlorová desinfekce - je to srágora, chce to dodržovat hygienu (sprchovat se před každým vstupem do bazénu), ale je to účinná desinfekce
nechlorová chemie na bázi kyslíku - je to dražší, méně spolehlivé, ale zase méně škodlivé

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková