Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ChDoll píše:
@B.O.K. Team Já ho ale někomu chci dát. Dokonce mám i zájemce, ale přítel je naprosto vypatlanej.6e za něho dal spoustu peněz a že to chce čas. Jenže výchova je na mě. Za 5 měsíců s ním došel max. dvakrát ven…
A co chceš teda slyšet od nás??
… Jste oba stejní, přítel, protože si dotáhne štěně a kašle na něj, nevěnuje se mu. A ty protože už jsi ho měla dát dávno pryč nebo se k tomu postavit čelem a začít se mu pořádně věnovat.
![]()
@Mallorka Prosím přečti si to to jsem tu psala (vše) nebudud to opakovat. Já si žádné štěně nepořizovala…
@ChDoll četla, ale máš ho doma a necháš ho trápit, takže je to i tvoje věc. Srovnej si to doma nebo se mu začni věnovat sama. Ten pes je chudák prostě a je mě ho líto. Přítel je trapák.
@Kikuška90 Navíc já se mu věnuju dost. O o tom ty víš?
Starám se o něj jak to jde…Bojím se toho že když ho dám pryč aby mě také přítel nevykopl…
@ChDoll Psovi se musíte věnovat tak, jak to plemeno vyžaduje. Huskymu nestačí procházka na vyvenčení. Pokud ho přítel nechce darovat jinému majiteli, musí se mu hodně věnovat. Zatím štěně týrá - nedává mu to, co potřebuje. Ať si přítel rozmyslí, co vlastně chce. A pokud se o psa nezačne starat, dej ho včas tomu zájemci. Současnou (ne)péčí si koledujete o problémy.
@Mallorka Já ho nenechám trápit naopak se ho zastávám a věčně se kvůli tomu hádáme…
@ChDoll píše:
@Kikuška90 Navíc já se mu věnuju dost. O o tom ty víš?Starám se o něj jak to jde…Bojím se toho že když ho dám pryč aby mě také přítel nevykopl…
Bojíš se, že tě vypatlaný přítel vykopne?
A co když tě vykopne i kvůli něčemu jinému? Máte vztah anebo jsi u něj ve službě?
@ChDoll píše:
@Kikuška90 Navíc já se mu věnuju dost. O o tom ty víš?Starám se o něj jak to jde…Bojím se toho že když ho dám pryč aby mě také přítel nevykopl…
A jak se věnuješ?
![]()
@ChDoll tak doporučuji aspoň sehnat takový ten plnící míček a dávat mu do toho dobroty, zabaví ho to, nebude kousat nábytek a chodit s ním denně někam na pole a tam ho unavit běháním, házet mu atd.
@ChDoll hele, já chápu, že se o něj staráš… v rámci možností, ale pro toho huskyho je to vážně málo
…
to že se bojíš aby Tě přítel nevykop s dítětem jen kvůli tomu, že si doma prosadíš nějaký názor (správný) ani komentovat nebudu. Jednou sis ho vybrala jako muže… ale ten pes vážně trpí (vy také) a bude se to stupňovat a pes žije až 10-15 let. Vážně to takhle těch 10-15 let zvládneš ikdyž to pak bude ještě horší? pes začne ze strachu vyjíždět po muži, synovi po Tobě? a zbavovat se dospělého zanedbaného (myslím povahově) psa, který má ještě zažitou strachovou agresi není zrovna jednoduché…
@elpiska No bohužel on pochází s takový rodiny, kde je mlácení psů na denním pořádku. Zatím ho zmátil jen jednou. Já takovou výchovu neuznávám…Navíc je věčně v práci a příchází domů utahaný. Jen nechápu jak si k takovým podmínkám si mohl dovolit psa. Máme zahradu tam se vykravý. Vedle máme sousedy, kteří mají jeleny takže určitě se nenudí…
@Mallorka píše:
@ChDoll tak doporučuji aspoň sehnat takový ten plnící míček a dávat mu do toho dobroty, zabaví ho to, nebude kousat nábytek a chodit s ním denně někam na pole a tam ho unavit běháním, házet mu atd.
Jooo to ho zabaví tak na max. na minutu, dvě… to je spíš takový spestřeí než věc na zabavení
![]()
@Mallorka tohle je sice dobré, ale nedostačující pro psa plemene husky ![]()
@Mallorka To také dělám jsme venku kolikrát i dvě hodiny. Problém je v tom že on se jen tak neunaví… ![]()
@Kikuška90 náš si vydrží koulet jakou dobu
, já bych huskyho nepořídila ani do našeho klimatu, chudák v létě. Ten přítel fakt nemám rozum.